עבור לתוכן

שלוש בעיות מוזרות עם DELL U2410

Featured Replies

פורסם

היי.

במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי בשלוש הערות/ביקורות על ה U2410 שגרמו לי להרים גבה. אשמח אם בעלי המסך

יתייחסו אליהן.

1.בביקורת ב flatpanelshd על ה Eizo FS2331 השתמשו ב U2410 כמסך ביקורת. מן הביקורת משתמע שה U2410

הוא בעל מסך קריסטלי!...האם DELL הדרדרו עד כדי כך? הנה הציטוט:

Another thing I noticed in the side-by-side comparison to Dell U2410 is that Eizo FS2331 has a more pleasing anti-reflective coating on the panel. The U2410 has a crystalized coating that bothers some users. FS2331 has a VA panel and this means that the coating is less “dirty” and more pure. It’s visible on for example very bright colors and a white background.

2.ביקורת משתמש מאתר DELL טוענת שאם מכבים את המסך כשוינדוס 7 עובד, הוינדוס מתחיל לעשות "התאמה מחדש" למסך

והפיתרון היחידי הוא ריסטרט או להעביר למצב שינה...לי לא מתאים דבר כזה..כשאני יוצא מהחדר אני מכבה את המסכים....אני

מקווה שלא הבנתי נכון את הביקורת...

I have nothing negative to say about the monitor but this. If you turn the monitor off manually while still in the normal windows environment (not shutting down or hibernating), the monitor actually causes windows 7 to start adjusting the desktop settings as if you physically removed the monitor from your setup. You then have to put it to sleep or restart windows to use the monitor again.

3.ביקורת משתמש מאתר זאפ טוענת ש"המסך לא זוכר הגדרות":

תפריט המסך לא חכם, לא זוכר הגדרות אלא חוזר לברירת המחדל שלו

מה זה אומר...? האם אחרי שבעל המסך עמל ומכוון את המסך עד שישביע את רצונו, הוא מאפס את כל השינויים?

ואם כן, מתי?..בכל פעם שמדליקים מחדש את המחשב?...

פורסם

חבוב אני באמת לא יודע על מה הם דיברו....אין לי שום בעיות כאלו. :nixweiss: הכל פיקס.

מה שכן תמצא הרבה ברשת זה בעיות של חוסר אחידות צבעים, פיקסלים שרופים וכו'- כאן זה ענין של מזל (כמו ברוב המסכים) ומימוש אחראיות במקרה הצורך.

פורסם

מה שהוא אמר.

פורסם
  • מחבר

אז כל הציטוטים זה הזיות של משתמשים?....כולל הציטוט של flatpanelshd ?

פורסם

המסך לא מושלם.

אבל שום דבר ממה שכתבת לא קיים אצלי.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא אני כתבתי....ציטטתי ביקורות של שני משתמשים, וגם של אתר ביקורות ידוע.

מהתגובות כאן, אני מבין שאין בעיות מסוג זה עם המסך. נותר רק לתהות למה התכוונו הכותבים...מה שהם כתבו

מנוסח בצורה לא הכי ברורה.

פורסם

לגבי (1), הכוונה היא לתופעת הנצנוץ שקיימת במרבית מסכי הIPS (צבע אחיד, במיוחד לבן לא נראה חלק אלא מחוספס ומנצנץ מעט). זה מפריע לחלק קטן מהאוכלוסייה. אני ראיתי את זה פחות או יותר בכל מסך IPS ובחלק ממסכי הVA שיצא לי לעבוד מולם. זה בהחלט לא "מסך קריסטלי" כמו שקראת לו.

(2) בכלל נשמע לי כמו בעיית תוכנה וב(3) לא נתקלתי, מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...תודה לכולכם....אגב, QttP, זה לא אני קראתי לו "מסך קריסטלי"..זה הציטוט של flatpanelshd:

The U2410 has a crystalized coating

אולי הם צריכים להתנסח יותר בזהירות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים