פורסם 2011 במרץ 1814 שנים עמק הבכא? תמונות יפות מאוד, אבל לדעתי חסר קצת קונטרסט (אולי זה המסך שלי, אולי צלמתה בכוונה כל, אבל נראה לי שחסר) שהיה מבליט את ההבדל בין הטנק לסביבה .
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים הראשונה נחמדה.הזוית טובה שתופסת אותם כמוונים לכל הכיוונים, מתכוננים לקרב שכבר היה.אולי היה אפשר לקחת צעד שניים אחורה.השאר תיעודי מדי.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר לא עמק הבכא - הטנק הוא M48 ולא טנק סורי (הצבא הסורי היה מורכב מ-T-55 ו-T-62), מדובר בטנק ישראלי ("מגח" מהסדרה הישנה) שיצא משימוש והוסב למטרה. השלדה ברקע של התמונה הראשונה נראת כמו זאת של צנטוריון ("שוט").
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים ידועה, פשוט שאלתי אם זה עמק הבכא, כי זה בדיוק אותם נופים ואותם כלים שאני ראיתי כאשר טיילתי באזור.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר אלו בערך אותם נופים בכל האיזור ההוא. הטנקים שהושארו בעמק הבכא לא משמשים כמטרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.