עבור לתוכן

הוינדוס לא עולה אחרי קצר קטן...

Featured Replies

פורסם

טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה....

אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון?

החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?

פורסם

אולי בזמן הקצר המידע שעל הHD שלך קצת נפגע ואז זה יכול לגרום לתופעות לוואי כאלה

תעשה RESTORE ותיראה אם זה עוזר.

פורסם

הקבלים שלך קצת נפוחים ? ( בלוח האם )

פורסם
  • מחבר

איפה אני רואה קבלים ?? אני בור אולי אבל מזה קבלים :P

פורסם

זה קבל.

capacitor.jpg

תבדוק שהם לא קצת מנופחים מלמעלה.

פורסם
  • מחבר

הכחול יותר או הירוק באמצע?

פורסם

הכחולים בצד שמאל והשחורים בצד ימין - אלה קבלים

פורסם
  • מחבר

לא , כולם נראים בסדר גמור ושום דבר לא נפוח.... עשיתי RESTORE והמחשב עדיין לא עולה , אבל קורה משהו מוזר , שאני מנסה להיכנס לוינדוס בEnable VGA Mode שזה כאילו הגדרות 3D הכי פחותות ועל 640X480 אז הוא מעלה כזה את העכבר לפני הLOGON SCREEN ואז המחשב נתקע.... אז אני מנסה להסיר עכשיו את הדריבר של הכרטיס מסך , יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך ?

עידכון : הסרתי את הדריבר ופתאום הכל פועל אבל , שאני מנסה להתקין אותו מחדש הוא מתקין ואז שאני מעלה את הוינדוס עדיין אין דריבר כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי כמו שצריך.... אני עכשיו בתהליכי הורדה של הדריבר עוד פעם ואני מקווה שאני יצליח לסדר את זה , הבעיה יכולה להיגרם מבעיה בכרטיס מסך? כי בכל זאת הוא עובד... ואני כותב איתו עכשיו במצב רגיל ואני אפילו שומע קצת WINAMP...

פורסם
  • מחבר

צצה בעיה חדשה , שאני מתקין את הדריבר אני נתקל באמצע בהודעה שgeneric.tvp cannot be installed או משהו כזה עם generic.tvp... גם שאני עושה התקנה ידנית דרך UPDATE DRIVER הוא עושה את אותה בעיה , אבל בדריבר הרגיל אחרי ההודעה הזאת הוא פשוט תוקע את המחשב.... למישהו יש רעיון או שעדיף פורמט כבר? כי אני ממש לא רוצה לעשות אחד... לא יודע למה אבל עכשיו אני גם לא יכול לעשות system restore.... זועק לעזרה , גיא מיכאל stingeR

פורסם
  • מחבר

אוקיי לא הצלחתי לסדר ועכשיו כל פעם שאני מתקין את הדריבר הוא מתקין אותו כזה מהר ואחרי ריסטרט לא עובד וידינית הוא גם מתקין אותו מהר אבל בסוף הוא כותב driver installion filed או cannot install hardware אז אלא אם כן יש למישהו עוד הצעות עוד חצי שעה לאחר ארוחת הצהריים אני יעשה פורמט :(( למרות שאני ממש לא רוצה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים