פורסם 2011 במרץ 1614 שנים אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות .צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים בדיוק מה שהיית עושה כל השנים לפני זה: נותן להתקנה של Windows גישה לדרייברים של הRAID.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים מחבר אין לי מאיפה להביא דרייברים לבקר רייד , בגלל זה כנראה זה לא מוצא את הכוננים, מה ניתן לעשות במקרה כזה ? תודה
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים מחבר אין לי דיסק או משהו בסגנון הבקר במקור הוא כרטיס הרחבה ל SATA - ESATA שיש לו גם בקר RAID. ראיתי ביוטיוב שצריך להתקין את הדרייברים של הבקר בחלון ההתקנה של חלונות אבל אין לי מושג מאיפה להביא דרייברים .כאשר המחשב עולה מופיע לי זה בתור השם של הבקר :Sil 3512A SataRaid תודה
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים אני עדין לא מבין איפה הבעיה? אתה לא יכול להוריד דרייבר מהאתר של היצרן ולשים בDOK?
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים מחבר אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ושאני מנסה להתקין אותם מופיעה לי שגיאה , אשמח לדעת כיצד ניתן להתמודד איתה ככה שאוכל בסופו של דבר להתקין את חלונות על הכוננים שברייד תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים מחבר !יש לך אולי איזה כיון לעזור לי איפה לחפש דרייברים ף הבנתי את הרעיון שמשהו שם לא מתאים למשהו אחר , הדרייבר שהורדתי הוא מתאים לגירסאת 64 ביט בידיוק לבקר שיש ברשותי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.