עבור לתוכן

לכל מי שהולך לקנות מחשב נייד, מומלץ לקרוא את הכתבה הבאה

Featured Replies

פורסם

אי אפשר להבין כלום מהגראפים הללו. קודם כל, למה הוכנס סעיף "תאונות" לגרף הראשון? האם זה שיש סיכוי שתפיל את המחשב ותשבור אותו קשור איכשהו לאמינות שלו? ובקשר לגרף השלישי (או בעצם בכל הגרפים, אבל לשלישי בעיקר) - אין בו כל תועלת מבלי שיגדירו מהו "failure" מבחינתם. אם למשל תקלה בDVD נחשבת, אז מחשב בו הDVD נוטה למות תוך שנתיים וחצי בשיעור של 25% (למרות שכל שאר המחשב בסדר) יהיה לפי הגרף הנ"ל פחות אמין ממחשב שבו לוחות האם נוטים להשרף יחד עם כל מה שעליהם בשיעור של 15% תוך שנתיים וחצי, וזאת למרות שניתן להחליף DVD בקלות ודי בזול בעוד שאת המחשב השני כנראה יזרקו לפח.

פורסם
  • מחבר

ok

פורסם

כתבה מפגרת, גרפים שווים לתחת. ברצינות.

פורסם
  • מחבר

חח למה?

פורסם

שיעור בהבנת נתונים:

הנתונים האלה מתבססים על חברה שמעניקה אחריות חיצונית ללפטופים בנוסף על האחריות של החברה, או אחרי שהאחריות של החברה הסתיימה. לפי זה, אני מבין את הנתונים בצורה אחרת לגמרי:

המחשב של ASUS מתים בתום תקופת האחריות ולכן אף אחד לא עושה עליהם אחריות נוספת

HP היא החברה הכי פופולרית בשוק.

ואפשר לגזור מפה עוד תובנות שהן שונות לגמרי מהתובנות בכתבה. אני רק רוצה להגיד לך שלדעתי הנתונים שאנחנו רואים פה לא קשורים למציאות בכלל.

פורסם

שיעור בהבנת נתונים:

הנתונים האלה מתבססים על חברה שמעניקה אחריות חיצונית ללפטופים בנוסף על האחריות של החברה, או אחרי שהאחריות של החברה הסתיימה. לפי זה, אני מבין את הנתונים בצורה אחרת לגמרי:

ואפשר לגזור מפה עוד תובנות שהן שונות לגמרי מהתובנות בכתבה. אני רק רוצה להגיד לך שלדעתי הנתונים שאנחנו רואים פה לא קשורים למציאות בכלל.

גם זו דרך להפוך לגמרי את מה שנאמר שם ::)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח :lol: :lol:

פורסם

תסלח לי אבל זאת כתבה מעצבנת, מסוג הכתבות שאני פורש מהן אחרי שתי שורות, העיקר שיש גרפים :s05:

פורסם

חוץ מזה שהכתבה לא אובייקטיבית ולא מציגה שום נתון מבוסס, היא גם ישנה:

November 18, 2009
פורסם
  • מחבר

2009 זה ישנה?

אתה עובד של HP במקרה? :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים