עבור לתוכן

עריכת וידאו מקצועית האם יש טעם אמיתי להמתין לבולדוזר

Featured Replies

פורסם

שלום

למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת

הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו

יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות

פורסם

עד שלא יצא הדור החדש של מעבדי AMD אי אפשר לענות על זה. לא ניתן לנבא מה יהיו הביצועים שלהם.

בקשר לפלטפורמת SB היא בהחלט לא רעה, אבל אם כבר משהו הייתי מחכה ללוחות Z68 שיאפשרו לך גם להשתמש בליבה הגרפית המובנית וגם לבצע OC כי כיום כדי לנצל את הליבה הגרפית אתה צריך להשתמש בלוח H67 שלא מאפשר לך לבצע OC. כמו כן טכנולוגית ה-Quick Sync לא מנוצלת היום על-ידי התוכנות וגם כשהיא כן היא יעילה בעיקר לקידודים מסוגים שונים ויש לברר עד כמה זה יבוא לידי ביטוי ביישומים שלך.

כמו כן לא בטוח שה-Core i7-2600 הוא דווקא הבחירה הכי משתלמת, ייתכן שה-Core i5-2500 (ההבדל העיקרי ביניהם הוא רק בתמיכה ב-HT) הוא דווקא הבחירה משתלמת יותר, אך הכל תלוי שימוש.

בקשר לתקופת מעבר...עולם החומרה תמיד נמצא בתקופת מעבר. כל פעם שיוצא דור חומרה חדש מחכים קצת שהמחירים שלו יתייצבו ואז באופק יש כבר את דור החומרה הבא (שלא אומר בהכרח שיש שיפורים מרחיקי לכת. לדוגמה פלטפורמת SB מלבד יכולות OC לא מציגה שיפורים גדולים לעומת הפלטפורמה הקודמת). לכן ההמלצה היא כמו תמיד, אם אתה זקוק למערכת חדשה אז תקנה בנקודת הזמן הנוכחית מערכת משתלמת. אם המערכת הנוכחית שלך עדיין עונה על הצרכים שלך, אז אין סיבה אמיתי לעבור למערכת חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים