פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אני חושב שהמחשב שלי עולה באש...אני חייב עזרה אבל לא מבין כלום בקירורמי שיכול לעזור לי שמבין בקירור וטמפרטורות ממולצות וכל זה שיכנס לאי סי קיו 3145707
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר טוב אז עכשיו בגלל החום הדלקתי אותו....ואני מריח ריח של שרוף כזה.... הורדתי כל מיני תוכנות לבדיקת החום במחשב וכל זה...אבל לא מצאתי אחת טובה שתגיד לי מה החום בכל כרטיס וכרטיס...וחלק גם מזייפות נורא לדעתי... אני לא מבין גדול בכלל בתחום. הריח של השרוף מדאיג אותי, מישהו יכול לשלוח לי תוכנה רצינית שבודקת לוח אם, זיכרון, קשיח, כרטיס מסך וכל מה שצריך (בודקת הכוונה לטמפרטורה שלהם) אני גם אשמח לקבל בבקשה טמפרטורה טובה לעבודה, למערכת המחשב שלי: לוח אם: asus pt4 מעבד: p4 1800 כרטיס מסך:asus geforce 3 deluxe 8200 זיכרונות: 512 rdram קשיח: 100gb wd כרטיס קול: creative live 5.1 מארז Mid של ...רשום עליו: Simbadda בפנים יש עוד 2 כרטיסי רשת, אחד לרשת פנימית ואחד לאינטרנט... זהו נראה לי...שכחתי משהו? אז אם אפשר בבקשה תוכנה לבדיקת הטמפרטורות, וטמפרטורות עבודה מומלצות....(לפני שהריח השרוף יהפוך ליותר מריח :)
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים קודם כל תקבע מאיפה מגיע הריח השרוף , תסתמך על האף שלך . תבודד את הבעיה שלך . שום תוכנה לא תוכל להגיד לך מה הולך להישרף לך .
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר טוב גבר, שמעתי בעצתך ופתחתי את המחשב, בפנים הכל נראה כרגיל, עוד יום עבודה, יכול להיות שהרחתי שרוף לא מהמחשב אבל אני עדיין לא רוצה לקחת סיכון, ואם יש תוכנה כלשהי שבודקת טמפרטורות זה יהיה נחמד, וירגיע קצת את החששות מה הטמפרטורות הממולצות למחשב שלי? יש כזה דבר? מתי עלי לשקול לשים מאווררים?
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר הריח התחיל בערץ חצי שעה אחרי שפתחתי את המחשב. חזרתי לחדר מהסלון והרחתי ריח חזק של שרוף.היום מאוד חם בגלל אני חושש שזה מהמחשב, אבל יש רוחות חמות אז אולי זה מבחוץ....אני באמת שלא יכול להיות בטוח, כשפתחתי אותו הכל נראה תקין אבל אני לא טכנאי אני לא יודע הרבה....
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים גג 55 מעלות למעבד , אין שום סיבה בעולם שהוא יעלה מעל .תוכנה מומלצת לעבוד איתה היא MBM ואתה יכול להוריד אותה כאן
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר מה לגבי לוח אם? כרטיס מסך? כונן קשיח וזכרון?יש להם איז טמפרטורה בעלת חשיבות? הם מתחממים גם?תודה רבה בנתיים על העזרה של כולכם!!אני מוריד את התוכנה שפירסמת לה לינק, תיכף נראה מה היא אומרת.
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים הם מתחממים כמו כל דבר במחשב , הכרטיס מסך שלך יכול להגיע לטמפרטורת שיא של כ60 מעלות אם לא עשית לו אוורקלוק , כוננים קשיחים יכולים להגיע עד כ40 מעלות , מעל 40 זה נהיה קריטי , זיכרון זה לא משה שאתה צריך לדאוג לו , לRDRAM יש קירור משלו , אבל הוא מתחמם בכל זאת . ככל שתוסיף יותר מאווררים למערכת , הטמפרטורה הכללית של כל המחשב תרד . כמה מאווררים יש במארז כרגע ואיך הם ממוקמים ?
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר אין לי שמץ של מושג....מחשב חדש וקניתי אותו בחנות רגילה(ksp) בהזמנה אישית כמובן אבל בלי דגש על מאוורריםהם שמו כרגיל אני חושב...אחד על הכרטיס מסךאחד על המעבדאחד בספק כוח ?אני לא חושב שיש עוד...הורדתי את התוכנה שלך ואני לא מבין איך להשתמש מה ועל מה להסתכליש כל כך הרבה אפשריות.....והגדרות...מצאתי תוכנה אחרת בשםsppedfan4.02היא מראה לי 3 טמפרטורות שונות...אחת של המעבד אני מניח שרשום 42 צלזיוסאחת של הלוח אם רשום 37ועוד אחת שאני לא בטוח של מהי...שמראה גם 42 צלזיוסתוכל לעזור לי להשתמש בתוכנה שלך ואז אני אדע יותר בפירוט...תודה גבר על העזרה.
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר אה עוד דבר...בתוכנה speedfan הזאת יש משהו במודגש באדום וזה הvolte של הcoreהוא עומד על 1.7ותוכנה טוענת שהוא צריך להיות מעל 2....אני לא מבין בזה כלום ...מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.