פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו.ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר.מה אני יכול לעשות.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים כבר רואים שהאנטיוירוס פעיל ברקע (אבל יכול להיות שזה לא הוא ויש עוד תוכנות שנגשות לדיסק)..בכל מקרה - נסה לבטל אותו וכל תוכנה אחרת שאולי תבצע גישה לדיסק.במידה ולא מצאת - קח דיסקט הפעלה והעלה את המחשב איתוFormat פשוט יפתור את הבעיה
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר ניסיתי לבטל את הכל וזה לא הלך.ומה ז"א פורמט עם דיסטק הפעלה? יש לי את השישה דיסקטים של הבוט שלפני שאני מתקין את הווינדוס אני שם אותם.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אתה צריך פשוט להכניס דיסקט הפעלה של Windows ואז להקליד FORMATואם אתה רוצה איתחול מהיר אז תקליד FORMAT E: /Q זה כל הסיפור.בהצלחה!
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים באיזה מערכת קבצים עובד המחשב שלך? אם ב-fat32 ,אז תשים בכונן a ,דיסקט איתחול של win98 ותעשה מה שליאור כהן אמר לך.אבל במידה ומערכת הקבצים בכונן היא: ntfs , אז אתה יכול לעשות פורמט עד מחר וכלום לא יקרה. הפטנט הטוב ביותר הוא: להשתמש בדיסקט של partition magic ומשם לבצע פורמט.
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים ניסית לעלות במצב בטוח (Safe Mode) ולנסות לפרמט?*בתקווה שהתוכנה שעולה ונגשת לדיסק לא תעלה ותוכל לפרמט את הכונן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.