פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים דבר ראשון, תערוך ואך תקפיץ....דבר שני, על כל דבר שעולה מעל 50$ יהיה עליו מכס שהוא יגיע לארץ....זה יכול להגיע עד 100% מהסכום...
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים לתשומת לבך - גופי קירור כבדים לרוב לא עוברים את המכסלא נכון , אני קיבלתי עכשיו ( היום ;D ) את ה SLK 947U , יחד עם עוד כמה דברים בחבילה די גדולה , ולא אמרו לי כלום במכס - קיבלתי את החבילה סגורה וחתומה . DStorm - תתחדש אחי , עשית בשכל שהזמנתי מהם . Ido-k - הקירור למעבד בלבד עלה לי כ 50$ , ובמכס לא צייצו ..
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים מחבר לא נכון , אני קיבלתי עכשיו ( היום ;D ) את ה SLK 947U , יחד עם עוד כמה דברים בחבילה די גדולה , ולא אמרו לי כלום במכס - קיבלתי את החבילה סגורה וחתומה . DStorm - תתחדש אחי , עשית בשכל שהזמנתי מהם . Ido-k - הקירור למעבד בלבד עלה לי כ 50$ , ובמכס לא צייצו .. יפה מאוד תתחדש גם אתה מחכים לראות תמונות או תוצאות.
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים 50$ לא כולל משלוח......וראיתי את זה באתר של המכס...תיכף אני אחפש ואעלה לפה את האתר...עריכה:האתר.....תכנסו ל-תת נושא: "הטובין שניתן לייבאם בפטור."
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים אבל כמה כתוב על החבילה שזה עלה?אני שילמתי בסביבות 40 וכתוב על החבילה 28...
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים אם ההזמנה עצמה (לא כולל משלוח) עלתה פחות מ50$, לא יקחו לך מכס. אם יותר, תקווה לטוב...
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים מחכים לראות תמונות או תוצאות.תמונות - בקרוב ( יחד עם המערכת החדשה שלי ) . תוצאות - גם בקרוב , אחרי שאני אקבל את שארית המערכת שלי .. קיבלתי עד עכשיו 2500+Barton , ו Epox 8RDA+ Rev 2.1 . אני אמור לקבל ( הזמנתי כבר .. ) Mushkin PC3500 Black Level II ( סטיק אחד של 512 ) , ו Hercules 9800SE AIW . אני אעדכן בתוצאות :]
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים [glow=blue,2,300]ע י ד כ ו ן ! ! ![/glow] לפי JAB-TECH ההזמנה של הושלמה! ציטוט מהאימייל ששלחו לי: Your order has been successfully complete זאת אומרת שהמוצר נשלח, אני אמור לקבל אותו מקסימום עד תחילת השבוע הבא!!!! עובדים מהר החבר'ה שם.... ;D :D :D :cwm12:
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים מחבר [glow=blue,2,300]ע י ד כ ו ן ! ! ![/glow] לפי JAB-TECH ההזמנה של הושלמה! ציטוט מהאימייל ששלחו לי: Your order has been successfully complete זאת אומרת שהמוצר נשלח, אני אמור לקבל אותו מקסימום עד תחילת השבוע הבא!!!! עובדים מהר החבר'ה שם.... ;D :D :D :cwm12: LoL! רציתי עכשיו לפרסם בדיוק את אותה התגובה.
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים לתשומת לבך - גופי קירור כבדים לרוב לא עוברים את המכסמה?!?!למה ?? ???זה מכיוון שהם מתכת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.