עבור לתוכן

מפרט למחשב משחקים,בין 4K ל 5K,עם OC ,ללא ציוד היקפי - מבוסס סנדי ברידג' החדש.

Featured Replies

פורסם

(לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף)

אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K.

רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי.

שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות.

לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים .

הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד).

שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10.

אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב).

יש לי מערכת הפעלה Vista במחשב הנייד ועד כמה שאני מבין אני יכול להשתמש ברישיון שלה לצורך התקנה גם במחשב נוסף.?

בעתיד ייתכן שדרוג של כרטיס מסך לכן כרגע גם כרטיס מסך בינוני מספיק.( GTX 460 ? או דומים לו של AMD ?)

כמו כן ,עד כמה שאני מבין הספק צריך להיות בעל ערך שיוכל לשאת מערכת גם חזקה עם OC לכן אם אני לא טועה מעל 600W זה מחייב.(?).

חנויות מועדפות - IQPC או KSP בעדיפות ל IQPC במידה ואם אין הבדלי מחירים משמעותיים.

פורסם

הדרישה לשקט מייקרת את המפרט כמובן:

מסך:

[..] SAMSUNG LCD 23" 2333T WIDE - PVA PANEL - זמין במלאי ₪837

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪702

זיכרון:

[..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1290

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪105

מארז:

[..] ANTEC P183 w/o PSU ₪755

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 620W ₪379

קרור למעבד:

[..] SCYTHE YASYA ₪221

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪264

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪5939

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

1. המפרט נבנה בהנחה שתשחק במגוון משחקים ולא רק בסימולטורים ושאתה תעדיף ביצועים טובים ככל האפשר, ובהנחה שתפתח את ה-6950

ל-6970 על מנת לקבל ביצועים אופטימלים אחרת ה-5870 מציג ביצועים דומים למדי לפני פתיחתו בפחות כסף. בכל מקרה הביצועים יהיו מעולים.

לא הבנתי את עניין שידרוג הכרטיס מסך בעתיד מאחר והתקציב כולל המסך מאפשר, אבל אם תרצה כרטיס חלש יותר כמו ה-6850 או ה-460 אתה מוזמן

לשנות. (אני לא הבנתי מה ההגיון להוציא 800~900 שקלים על כרטיס עכשיו ולשדרג אותו אחר-כך אלא אם זה עקב היחלשות הכרטיס שזה מובן מאליו).

2. מסך הסמסונג 2333T גם זול יותר וגם מגיע עם פאנל עדיף ממסך מקביל LED שמציג תמונה פחות טובה ואיכותית, בכלל כרגע מסכי ה-LED לא

ממש מצדיקים את מחירם ויש אופציות עדיפות במחיר.

3. אתה לא יכול להשתמש באותו רישיון על שני מחשבים, בטח לא לרשיון של מערכת הפעלה בלפטופ, הויסטה הוא מערכת הפעלה גרועה למדי ומעבר

ל-7 יהיה עדיף.

4. במידה ואתה לא יודע לבצע OC בעצמך כדאי שתילמד, OC מהחנות לא בהכרח ישאר תמיד יציב.

ה-2600K יהיה מיותר לגמרי במקרה הזה. ה-2500K ועוד באוברקלוק גם ככה עוצמתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט.זו נקודת התחלה.

לגבי מסך אני מעוניין ב LED מסיבות אחרות .

לגבי כרטיס מסך ,אני מעדיף ללכת על משהו בינוני וקצת זול מאשר לקנות משהו איכותי ויקר.אני מניח שבשלב הזה זה יספיק.

ולגבי OC ... ממש לא מבין בזה...ההיגיון שלי אומר שעדיף לתת לחנות מקצועית אבל רשמתי את מה שאמרת.

ולגבי ה 2600K - למה לא להשקיע עוד 400 ש"ח ולהיות עם מעבד שיספיק לעוד הרבה שנים?

פורסם

אני לא יודע מאיזה סיבות מסך LED יועיל לך אבל במידה ותעדיף אחד כזה כל מסך של סמסונג או LG ברזולוצית FHD יעשה את העבודה.

אין קשר בין איכות כרטיסי המסך, ככל שתלך על כרטיס חזק יותר כך הביצועים יהיו טובים יותר, לך על כרטיס מסך שיספק אותך מבחינת הגדרות וביחס

לדרישות המשחקים שאתה מריץ.

תוספת של 400 שקלים (שזה סכום לא מבוטל) בעבור מעבד אוברקיל שאינו מנוצל כלל לשימושים מהסוג הזה היא מיותרת, לא משקיעים מאות שקלים

יותר בשביל להחזיר את ההשקעה אחר-כך זה לא עובד ככה. ה-2600 מתאים לשימושים מסויימים וגיימינג לא כלול בהם, המחשבה שאתה תרוויח יותר

שנים עם המעבד הנ"ל לא בהכרח נכונה. כמו שציינתי גם ה-2500K מעל ומעבר. ה-400 שקלים הללו יכולים ללכת לטובת הכרטיס מסך שהתמורה לכסף

במקרה הזה תיהיה גדולה בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

אני אקח בחשבון את מה שאמרת.

פשוט ראיתי לא מעט סרטונים של FSX הסימולטור של מיקרוסופט ביוטיוב עם מחשב 2600K אז חשבתי שאם אחרים קונים אותו אז אין סיבה שאני לא אקנה.

צריך גם לצאת סימולטור חדש אז שוב חשבתי שאולי הוא כבר יהיה מתוכנן להשתמש ביכולות של מעבדים מרובי ליבות.

בכל מקרה לא ממש מבין בזה.

אני מקווה שכבר השבוע אני אהיה בחנות בשביל להתחיל לברר.

תראה איזה יופי של דבר :-)

Yfyhd0q3hpw

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים