עבור לתוכן

Android 2.2 מספר שאלות לפי קניה

Featured Replies

פורסם

ערב טוב אני מקווה שזה קשור לפה, אני קונה עוד מעט htc desire ויש לחנות שנה אחריות, אבל המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.1 . הם דורשים 280 שקל בשביל להתקין 2.2 עם עברית. אין עדכון מקורי מאתר החברה כמו שהייתי מוריד לאייפון שלי? אין אפשרות להתקין בעצמי? אתם ממליצים לרכוש את העדכון?

פורסם

לא קשור לפורום תכנות למכשירים ניידים.

הועבר לפורום גאדג'טים.

פורסם

אל תזרוק את הכסף סתם על "עידכונים"

אם אתה רוצה עידכונים של החברה אז יש, רק שתדע שזה יהיה עם תמיכה לא כל כך טובה בכל הקשור לעברית - יהיה עברית, אבל יהיה בעיות של כותרות ומספרים הפוכים בכל מיני מקומות

כדי לקבל תמיכה מלאה בעברית (או אפילו ממשק שלם בעברית) ושאר בונוסים ושיפורים אתה צריך להתקין רום פרוץ, לא משהו מסובך, במיוחד אם הפלאפון כבר מגיע פרוץ (והוא כמעט תמיד מגיע פרוץ בארץ - כי ב2.1 אין תמיכה בעברית בלי פריצה)

גם אם לא מגיע פרוץ, הפריצה היא דבר פשוט מאוד, מורידים כלי שנקרא unrevoked ודרייבר למכשיר וזה עושה הכל לבד

פורסם

כדאי לציין שברוב החנויות, האחריות הולכת פייפן גם אם אתה עושה עדכון של התוכנה דרך הANDROID עצמו. כלומר לא רק ע"י החלפת הרום.

פורסם

זה ניסיון אומלל לכבול את הלקוח לחנות ולחלוב ממנו עוד כסף ...

גם ככה האחריות של רוב המוחלט של החנויות מוטלת בספק ביכולת שלהם לממש את האחריות ולתקן את המכשיר, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה מוסרית.

מספר החנויות אשר עובדות מול היבואן הרשמי בארץ של HTC גובות סכום עתק על אותם המכשירים.

כל מי שבוחר לקנות מכשיר סלולרי חכם מיבוא אפור מסוג כלשהו, שיצא מראש מנקודת הנחה שלא ממש יש לו אחריות, זה יקל מאוד על התהליך במידה ותהיה בעיה, ותופתעו לטובה אם באמת יטפלו בכם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אוקי נניח והאחריות אינה מעניינת אותי אין אפשרות להתקין את 2.2 רשמי מאתר החברה? אני לא צריך תמיכה מלאה בעברית רק יכולת לכתוב ולגלוש האם שווה לי לשלם קרוב ל300 שקל עד העדכון הנל? שלפי דעתי הוא בושה שכן באפל אתה לא שואל שאלות פשוט לוחץ על עדכון

פורסם

אתה יכול להתקין לבד 2.2 רשמי, וגם 2.2 משופרים למיניהם וגם 2.3 (אבל בלי סנס) שעדיפים על הגרסה הרשמית

פורסם
  • מחבר

שוקו תודה האם בגרסה הרשמית יש תמיכה בעברית? ולמה הכוונה גרסה לא רשמית עדיפה? בנוסף מישהו יכול לפרט בקצרה מזה סנס?

פורסם

תודה רבה, אוקי נניח והאחריות אינה מעניינת אותי אין אפשרות להתקין את 2.2 רשמי מאתר החברה? אני לא צריך תמיכה מלאה בעברית רק יכולת לכתוב ולגלוש האם שווה לי לשלם קרוב ל300 שקל עד העדכון הנל? שלפי דעתי הוא בושה שכן באפל אתה לא שואל שאלות פשוט לוחץ על עדכון

אני חלילה לא פותח פה מלחמת אייפון VS אנדרואיד. אבל נדמה ל שקראתי שלאייפון כמעט ואין אחריות (בפועל) בארץ וברוב המקרים מנפנפים אותך או משהו כזה. וגם אם אתה עושה ביטוח ומשלם הון כל חודש אז הרבה פעמים עושים תיקונים מחפירים או שנותנים לך מכשיר חדש/מחודש בתוספת של השתתפות עצמית לא קטנה מצידך

פורסם

שוקו תודה האם בגרסה הרשמית יש תמיכה בעברית? ולמה הכוונה גרסה לא רשמית עדיפה? בנוסף מישהו יכול לפרט בקצרה מזה סנס?

בגירסא 2.2 הרשמית יש עברית, אבל במקומות מסויימים יהיה לך מילים הפוכות או מספרים הפוכים, גרסא לא רשמית עדיפה - כי היא עם עברית מלאה, יש יותר מקום לאפליקציות ואם אתה משתמש ברום HD אז יש גם הרבה מאוד אופציות נוספות שיש במקור רק לדיזייר HD

סנס זה ה"מערכת" שHTC הלבישו על האנדרואיד, כל מיני שינויים קטנים ווידיגיטים כאלה ואחרים

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא רוצה לצאת בור ועם הארץ אבל לא מצאתי בגוגל מדריך טוב להתקנת הגרסה הפרוצה 2.2 שציינת.

אשמח אם תפנו אותי, בנוסף אם ה"סנס" היא מערכת טובה אז לא חבל לוותר עליה עקב הגרסה הפרוצה?

ואני כל הזמן שומע את המונח "רום" מהי המקבילה שלו? אפליקציה?

פורסם

הולך לפורום iandroid.co.il לתת פורום של המכשיר שאתה רוצה, ושם יש לך את כל המדריכים שתצטרך וגם הרומים עצמם

סנס היא טובה ונחמדה אבל רבים מעדיפים לחיות בלעדיה כי היא כבדה יחסית, אבל גם יש לך מספיק רומים עם סנס

לגבי מה זה רום? מבחינתך מדובר במערכת הפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים