עבור לתוכן

כמה שאלות על sb

Featured Replies

פורסם

1 מה נותנת לי הליבה הגרפית (שיפור באיזה תחום וכמה אחוזי שיפור)

2 אם אני לא מתכנן oc אז יש טעם לקנות p67 ?

פורסם

1. היא לא תמיד בשימוש. הליבה שימושית רק כאשר אינך מעוניין להשתמש בכרטיס גרפי ייעודי. או אם לפשט את הדברים, אם אתה מתכוון לשחק במחשב אז אתה זקוק לכרטיס גרפי ייעודי. אם השימושים שלך במערכת אינם כוללים משחקים, אינך זקוק לכרטיס גרפי ייעודי ואתה יותר מיכול להסתפק בליבה הגרפית המובנית. לשם כך תאלץ להתקין את המעבד על לוח בעל ערכת שבבים H67.

חוץ מזה הליבה הגרפית לא תורמת לביצועי המעבד בשום דרך. היא כן תורמת (כשהיא פעילה) לקידוד בתוכנות מסוימות.

2. רק אם לוח P67 מכיל משהו שלו אתה זקוק ולא יכול למצוא בלוח המבוסס על H67.

3. תערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום למשהו כמו "שאלה על תרומת הליבה הגרפית ו-OC בפלטפורמת SB"

פורסם

1. הליבה הגראפית מתפקדת ככרטיס מסך מובנה לכל דבר ועניין, וחוסכת את הצורך בקניית כרטיס מסך נפרד אם אין לך צורך בביצועים גראפיים מתקדמים. מבחינת ביצועים הכרטיס חזק במקצת מהכרטיסים המובנים הקודמים של אינטל (שהיו מובנים בלוח בצ'יפסטים כמו G41), אך עדיין חלשים בהרבה מכל כרטיס נפרד שתמצא בשוק. ככל כרטיס מובנה (כמעט, יש יוצאים מהכלל הזה), במקרה של התקנת כרטיס מסך נפרד, השבב הגראפי יוותר ללא שימוש ולא "יעזור" לכרטיס בשום דרך.

2. לא שידוע לי, אם יש לוח H67 שמספק את כל החיבורים ואפשרויות ההרחבה הדרושות לך.

*********אני רואה שהקדימו אותי בזמן שכתבתי...***************

פורסם
  • מחבר

תודה זה התשובות שחיפשתי !

פורסם

הליבה הגראפית ב-SB שווה בערך בביצועיו לכרטיס גראפי ATI5450 - שעולה כ-200 ש"ח.

חוץ מזה, בכל נושא המרת וידאו (קידוד, העתקת סרטים ל-ipod וכו') הליבה הגראפית ב-SB טובה יותר מכל כרטיס גראפי לשימוש אישי שיש היום בשוק.

אם אתה מתכוון לבצע הרבה המרות וידאו, אתה תרצה להשתמש בליבה הגראפית המובנית ב-SB, כלומר, לך על ה- H67 ואל תוסיף כרטיס גראפי חיצוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים