עבור לתוכן

בעיה בלפטופ , אחרי שנסיתי להתקין ווינדוס חדש המחשב לא עולה .

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , יש לי לפטופ

Toshiba Satellite c655-s5082

מה שקרה שהורדתי WINDOWS 7 , הכנסתי אותו לDOK , עשיתי בהגדרות בBOOT שיקרה מUSB ,

זה קרא את הווינדוס וכעבור מספר שניות אחרי שהווינדוס רץ , זה העלה מן בדיקה כזאת שזה עושה להארדיסק עם הבנתי נכון את הבדיקה , אחריה זה אמר לי לעשות FINISH. ואז זה עשה RESTART .

אחרי זה המחשב עלה רגיל , עשיתי ריסטרט , והF12 והF2 לא עבדו יותר , לא הצלחתי להיכנס לBOOT ,ואז ישר אחרי שזה מציג את המסך של TOSHIBA עובר למסך שחור עם קו כזה - " _ "

וזהו ..

בבקשה עזרה , זה לא לפטופ שלי ואין לי מושג מה הבעיה כאן , נסיתי לרוקן את הדיסק און קי , ולחבר , או בלי הדיסק און קי לנסות להעלות את המחשב , נסיתי להשים ווינדוס אחר בDOK ..נסיתי להכניס דיסק ללפטופ.

פורסם

אני לא רואה כאן בעיית חומרה (המחשב עבד תקין עד שהתחלת לנסות ולתקן אותו) מועבר לפורום חלונות

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה כאן בעיית חומרה (המחשב עבד תקין עד שהתחלת לנסות ולתקן אותו) מועבר לפורום חלונות

כמו כן , העברתי את ההארדיסק למחשב הנייח שלי , והוא עבד ללא בעיה .

המחשב בלי הארדסיק מגיב אותו דבר (הנייד.

פורסם

אולי עשיתה משהו לא נכון בביוס

מוזר שאין לך F2

פורסם
  • מחבר

אולי עשיתה משהו לא נכון בביוס

מוזר שאין לך F2

פשוט העברתי את הUSB לראשון ע"י לחיצה על f6 3 פעמים(שמעלה אותו למעלה לראשון בעדיפות).

אני מקבל את המסך של TOSHIBA שרשום לBIOS לחצו F2 ..(זה לא רשום בדיוק ככה ..רק לכוונה).

וF12 לBOOT PROPETIES ,שבעצם נותן ישר לבחור את הBOOT DEVICE .

אבל אני לוחץ עליהם ולא קורה כלום , ואז זה פשוט מעביר למסך השחור .

פורסם

תבדוק אולי נעלתה את הF במקלדת בטעות

בכל מקרה תנסה לחבר מקלדת USB ומשם תלחץ על הF2 ותיתפלל שזה יעבוד

במקרה שזה יעבוד תחזיר את ההגדרות להגדרות מפעל לפני שתידפוק עוד משהו

פורסם

למערכת פעלה יש תוכנה שטוענת אותה - boot loader. תוכונת כמו ntldr ו grub

במחשבים ניידים הרבה פעמים שמים boot loader מיוחד שלהם שאמור לעלות את הוינדוס או את כונן השיחזור של המחשב וה bios מותאם לעלות אם הכונן הזה

הוינדוס ששמת התקין כנראה ntldr רגיל. תנסה לעלות שוב מה usb ולהתקין בדיסק מערכתהפעלה כלשהיא (לינוקס - הרבה יותר מהר ופשוט להתקין) ותראה אם החמשב כן מצליח לעלות אותה מהכונן הקשיח

אם כן - היתה בעיהבהתקנה שעשית, תנה שוב אם וינדוס

אם לא - ה bios של המחשב נעול אל ה boot loader המקורי של החברה או משהוא כזה. תחפש הוראות באינטרנט איך לפתוח אותו או תחפש מחשב זהה לעשות ממנו image

פורסם
  • מחבר

למערכת פעלה יש תוכנה שטוענת אותה - boot loader. תוכונת כמו ntldr ו grub

במחשבים ניידים הרבה פעמים שמים boot loader מיוחד שלהם שאמור לעלות את הוינדוס או את כונן השיחזור של המחשב וה bios מותאם לעלות אם הכונן הזה

הוינדוס ששמת התקין כנראה ntldr רגיל. תנסה לעלות שוב מה usb ולהתקין בדיסק מערכתהפעלה כלשהיא (לינוקס - הרבה יותר מהר ופשוט להתקין) ותראה אם החמשב כן מצליח לעלות אותה מהכונן הקשיח

אם כן - היתה בעיהבהתקנה שעשית, תנה שוב אם וינדוס

אם לא - ה bios של המחשב נעול אל ה boot loader המקורי של החברה או משהוא כזה. תחפש הוראות באינטרנט איך לפתוח אותו או תחפש מחשב זהה לעשות ממנו image

הכנסתי דיסק של ווינדוס ולא קורה כלום ..

אתה יכול לעזור לי לעוממק יותר ?

אני אמור להכניס דיסק של ווינדוס לכוננן DVD ,ומה עוד לעשות?כי לדעתי ההגדרות בBOOT כבר מוגדרות של USB

פורסם

אים אני לא טועה יש ללפטופים מערכות הפעלה מעט שונות משל מחשבים ניידים למשל לדוד שלי מותקן "ווינדוס 7 סטרטר"

משהו בסגנון הזה, יכול להיות שהתקנתה "ווינדוס הום אודישן" לכן הוא עובד בלי בעיה על המחשב הביתי.

אני באמת שלא מבין במחשבים נידיים פשוט שמתי לב שיש הבדל בגירסאות של הווינדוס.

פורסם

הכנסתי דיסק של ווינדוס ולא קורה כלום ..

אתה יכול לעזור לי לעוממק יותר ?

אני אמור להכניס דיסק של ווינדוס לכוננן DVD ,ומה עוד לעשות?כי לדעתי ההגדרות בBOOT כבר מוגדרות של USB

תנסה התקנה של לינוקס שיכולה לפעול מUSB

חוץ מזה אין לי מושג עם בלפטופים היום יש את זה

אבל במקרה שיש תוציא את הבטריה (שקשורה לביוס ) לכמה שניות ואז תחזיר אותי

זה יאפס את הביוס

במקרה שאין אולי ניתוק הבטריה הרגילה יעשה את זה אבל לא בטוח

פורסם

יש להם סוללת ביוס (קטנה ומחוברת ללוח אם חוטים) וצריך לפרק דיי הרבה כדיי להגיע אליה

פורסם

טוב לא ידעתי

זה כבר החלטה של פותח הדיון עם לחפור במחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים