עבור לתוכן

נייד זול, עד 2500

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש לפטופ זול עד 2500 ש"ח בשביל צרכים בסיסיים כמו: world, excel, יציאות audio טובות ו HDMI

ראיתי HP - WT247EA‎, שנראה מבטיח ב 2690 ש"ח ב ksp

תודה

פורסם
  • מחבר

הוא נראה מגניב,

אבל אני פחות מתלהב מ Notebook, וגם אין HDMI שזה חסרון גדול מבחינתי

פורסם

שלום milega,

לשאלתך,

ברכישת מחשב נייד, יש לשים לב למס' פרמטרים עיקריים: מעבד, זיכרון וכרטיס גרפי. לשימושים הבסיסיים שציינת מספיק להתמקד במעבד וזיכרון. מעבד intel core i3 וזיכרון בגודל של 2GB-3GB יהיו לך טובים. חשוב לשים לב גם לזמן אחריות כאשר המינמלי הניתן לניידים היום הינו 24 חודשים.

מקווה שיכולתי לעזור.

בברכה,

אורי, נציג קבוצת ח.י.

פורסם

שלום milega,

לשאלתך,

ברכישת מחשב נייד, יש לשים לב למס' פרמטרים עיקריים: מעבד, זיכרון וכרטיס גרפי. לשימושים הבסיסיים שציינת מספיק להתמקד במעבד וזיכרון. מעבד intel core i3 וזיכרון בגודל של 2GB-3GB יהיו לך טובים. חשוב לשים לב גם לזמן אחריות כאשר המינמלי הניתן לניידים היום הינו 24 חודשים.

מקווה שיכולתי לעזור.

בברכה,

אורי, נציג קבוצת ח.י.

ממש לא נכון... ואני מצטט את כל הודעתך שכן ההערה מתייחסת לכל דבר ודבר מהנאמר בה (פרט לכמות הזכרון, נהיה הוגנים).

1. מעבד אינו פקטור בכלל כשמדובר במחשב לשימוש "משרדי" קל. גם כרטיס מסך לא... אבל אם נדרשת ניידות למשל, אזי משקל וזמן סוללה הם הנתונים הקריטיים. אף מילה על כך בהודעתך.

2. CORE I3 בלפטופ בסיסי וזול? בתקציב הנתון, אולי על חשבון האיכות הכללית ועם פשרות במאפיינים אחרים.

3. שנתיים אחריות זה המינימום? בפועל ממש לא. רוב הדגמים הזולים מגיעים עם אחריות לשנה - גם אצלכם באתר יש כמה כאלה. נכון שעדיף שנתיים ומעלה, אבל זה לא מה שקיים בפועל.

פורסם

אתה לא כל כך צודק.לבחור חשוב החיבור HDMI כנראה שהוא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.ושימוש במעבד CORE I3 הוא יתרון להצגת תכני HD

בגלל השבב גרפי הקיים במעבד

מעבד אינו פקטור? הוא תמיד פקטור גם לשימוש משרדי.

פורסם

אם הבחירה היא בין מחשב ששוקל 2 קילו ומחזיק 6 שעות עם מעבד חלש יותר לבין מחשב ששוקל 3 קילו ומחזיק שעתיים אבל עם מעבד חזק, אם השימוש הוא משרדי בלבד ונדרשת ניידות נראה לי שהתשובה ברורה.

בכל מקרה, לא אמרתי שהמעבד אינו חשוב כלל, אלא שלהגיד, באופן כללי, ש"ברכישת מחשב נייד, יש לשים לב למס' פרמטרים עיקריים: מעבד, זיכרון וכרטיס גרפי", זה ממש לא נכון שכן אלה ממש לא בהכרח הפרמטרים העיקריים.

פורסם

עסקאות מאוד משתלמות כאן

http://www.getit.co.il/ProdList/154//

נראה שהם מנסים להפטר ממלאי לפני שמגיעים המעבדים החדשים.

לא מכירה את האתר אז לא ממליצה מידע אישי.

פורסם

המחירים באתר הזה נעים מסבבה לגמרי לדגמים ישנים מאוד (מלפני 3 שנים בערך) ועד למחירים שערורייתיים, ולא במובן החיובי, לחלק מהדגמים החדשים.

פורסם

Asus K52F-SX417V

גם יתאים לתקציב שלך, ויש לו אחריות שנתיים ויצאת HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים