עבור לתוכן

הו לא! משהו מסנן לי אתרים ברשת!!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מאוד כועס!

ולמה ?! כי כל אתרי הסקס והלוטו לא מוצגים בפני ולא שונה שום דבר אצלי במחשב.

מחקתי קוקיס, החזרתי הגדרות דפדפן לברירת מחדל, מחקתי את הנורטון אנטי ספאם, אתחלתי את האלקטל ואת המחשב ופעם אחת לאחר שחזור הגדרות עלו האתרים שוב ....... ואז באם ...... שוב פעם לא עולה כלום! פשוט מציג דף לבן ורושם DONE אז מה לכל הרוחות הבעייה פה. אתם מבינים שלהתקשר לתמיכה טכנית של נטויז'ן בנושא זה קצת ..... לא נעייייים !

מה מה מה אני עושה ?!

פורסם

נסה להיכנס להגדרות אינטרנט ולבחור את רמת ההגנה נגד אתרים כאלה.

פורסם

: Poll

1 Format

2 Format

3 Format

4 Format

5 Try Fix it

6 Format

7 dont Masterbate

אני מצביע 4!

(כמובן אחרי 5 שלא תצטרך להגיע ל7)

פורסם

אתה מסכים, שתוך השימוש שלך בפורום זה, אתה לא תפרסם במכוון חומר עם תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל. צעדים משפטיים יכולים להינקט נגדיך, אם תעבור על תקנה זו. כמו-כן, אתה מסכים שלא לפרסם שום חומר בעל זכויות יוצרים, אלא אם כן, זכויות היוצרים הם שלך, או שיש לך את הסכמת בעל זכויות היוצרים. הודעות זבל, הצפות, פרסומות, ומכתבי שרשרת גם לא מתאימים לפורום זה.

ידידי הצעיר פורשר....

אתה מוכן בבקשה להסביר לי.

1. למה העברת ת'רד בנושא גלישה ב[glow=red,2,300]אינטרנט[/glow] לפורום ווינדוס ???

2. למה צינזרת לינק שהוא חוקי ואינו מפר את תקנון האתר ....... אינו פרסומי שיווקי או כל דבר דומה ועוד כותרת ההודעה ברורה במה מדובר ?

רק הסבר אני לא מאשים או שאכפת לי פשוט אני לא מצליח להבין .....

עכשיו ......... הורדתי בהגדרות את החסימה למינימאלית, זה עבד האתרים עלו

סגרתי ופתחתי את האקספלורר שוב ...... והופ חזרה הבעייה.

החסימה אגב היא גם לאתר מעריב לנוער ואתרי תוכנות הP2P למיניהן כאילו מישהו שם לי פילטר מוסרי על הרשת !!!!!!

אני חושב שזה יותר קשור ל"בעיה" של ווינדוס כי זה הגדרות ווינדוס...

וגם אינטרנט אבל יותר של הווינדוס....

פורסם

איזה וינודוס זה?

אם זה לא אקס פי תסיר את כל הרכיבים של הרשת ותתקין מחדש (רק אם אתה יודע איך...).

יאיר.

פורסם
  • מחבר

זה כן אקס פי ...... כשבפעם הראשונה הורדתי את הגדרות האבטחה והפרטיות למינימום ה"בעייה" נפתרה ואז שסגרתי ושוב פתחתי את הדפדפן היא חזרה שוב.

יש להזכיר שהתופעה קוראת רק באתרי הימורים ואתרים למבוגרים ...... את תוצאות הטוטו והצ'אנס אני לא יכול למשל לבדוק כי האתרים חסומים ? אתם יכולים אולי לשער מה גורם לכך ? יש סיכוי שהחסימה באה מהספק ולאו דוקא מתוכנה במחשב ?

פורסם

מן הסתם שאם פעם אחת כאשר הורדת את האבטחה והצלחת להכנס אז שהחסימה לא מגיעה מן הספק.

נסה להכנס שוב להגדרות אבטחת האינטרנט (Internet options -> Security) ולראות אם יש כתובות שמופיעים באתרים שחסומים (Restricted Sites).

במידה ואין נסה להכנס לתוכן (תרגום חופשי אבל זה הטאב האמצעי Content) ונסה או לראות אם יש שם אתרים (או בכלל לבטל אותו זמני ולראות אם הוא הגורם)

* אני גם בטוח שקצת שינוי בגישה שלך יגרום לאנשים לעזור יותר - ואם תקרא את התקנון שאתה בעצמך העתקת תבין למה הלינק שלך צונזר.

פורסם

אתה מסכים, שתוך השימוש שלך בפורום זה, אתה לא תפרסם במכוון חומר עם תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל. צעדים משפטיים יכולים להינקט נגדיך, אם תעבור על תקנה זו. כמו-כן, אתה מסכים שלא לפרסם שום חומר בעל זכויות יוצרים, אלא אם כן, זכויות היוצרים הם שלך, או שיש לך את הסכמת בעל זכויות היוצרים. הודעות זבל, הצפות, פרסומות, ומכתבי שרשרת גם לא מתאימים לפורום זה.

ידידי הצעיר פורשר....

אתה מוכן בבקשה להסביר לי.

1. למה העברת ת'רד בנושא גלישה ב[glow=red,2,300]אינטרנט[/glow] לפורום ווינדוס ???

2. למה צינזרת לינק שהוא חוקי ואינו מפר את תקנון האתר ....... אינו פרסומי שיווקי או כל דבר דומה ועוד כותרת ההודעה ברורה במה מדובר ?

רק הסבר אני לא מאשים או שאכפת לי פשוט אני לא מצליח להבין .....

אני לא אטרח לענות לך על זה כי הפורום זה לא המקום.

אם אתה רוצה שאני אסביר לך באופן רגוע (בלי להגדיל אותיות לגודל 48) על ההחלטות שלי, אני אשמח לעשות זאת בפרטי.

יום טוב.

פורסם

למה בפרטי? אתה מתבייש במה שעשית או משהו? אם עשית משהו, שכולם כאן הושפעו ממנו בצורה זאת או אחרת, ואנשים מבקשים ממך הסבר על החלטתך, מן הראוי שתסביר למה הגעת להחלטה הזאת.

אני לא מבין אותה, ואני גם בטוח שהרבה אנשים אחרים פה. הרי אם לא תסביר לכולם, כולם יחשבו שמה שהוא עשה זה בסדר וימשיכו ככה. ;)

פורסם

בפרטי בגלל שזה הת'רד שלו, ואם הוא רוצה לשאול אותי למה עשיתי איתו מה שעשיתי, זה עניין שלו ושלי. לא של כל הפורום.

אבל אם אתם מתעקשים, אני אסביר פה את הפעולות שלי, ואחרי זה מסתיים הדיון על הנושא הזה.

1. למה העברתי את הת'רד לווינדוס? אם תשים לב, הפורום "רשתות ואינטרנט" נמצא באתר שלנו תחת הקטגוריה "חומרה". בפורומים שנמצאים בקטגוריה הזאת, מדברים על דברים שקשורים לחומרה בלבד. הפורום "רשתות ואינטנרנט" נועד לדיבור על חומרת רשתות, כמו נתבים, רכזות, חיבור רשתות וכו'. הבעייה שלך היא ללא ספק בעיית תוכנה. לכן היא לא מתאימה לפורום "רשתות ואינטרנט".

בנוסף, דאגת להדגיש לי את המילה "אינטרנט" בשם הפורום. אז תרשה לי לומר לך שהבעייה שלך היא לא באינטרנט. רשת האינטרנט עובדת מצויין. הבעייה שלך היא במחשב שלך, סביר להניח באחת ההגדרות בתוך הווינדוס שלך (כמו שכבר שמת לב לפי ההצעות שהציעו לך פה לפיתרון הבעייה).

לכן הת'רד הועבר לווינדוס.

2. למה צינזרתי את הלינקים?

• בראש ובראשונה, פירסום באתר עולה כסף. אין פה פירסום חינם. ברגע שאתה מפרסם לינק לאתר כלשהו, זוהי פרסומת לאתר הזה.
    עכשיו אתה תבוא ותגיד לי שהרבה פעמים נותנים לינקים לאתרים אחרים, ולא מצנזרים אותם, כמו לינקים למאמרים, חדשות, הורדות, או מוצרים כלשהם ששואלים עליהם. זה נכון. אבל יש הבדל. בקישורים כאלה, העמוד שמקשרים אליו קשור לנושא הדיון. מדברים פה בפורום בדיוק על מה שנמצא שם, והקישור הכרחי בשביל שכולם ידעו על מה מדובר.
    במקרה שלך, זה ממש לא משנה לנו איזה אתר סקס לא עולה לך. ועל אחת כמה וכמה לא מדברים על התוכן של אתר הסקס הזה. אתה קישרת לאתר כלשהו, בלי מטרה לדיון על התוכן של האתר. הקישור שלך לא היה הכרחי פה, ולכן הוא נחשב לפרסומת ותו לא.
  • דבר שני, אם לא ידעת, אתרי סקס בישראל הם לא בדיוק דברים חוקיים. נכון שבמקומות אחרים בעולם אתרי סקס יכולים להיות חופשיים, אך בישראל הם לא. לכן כשאתה מפרסם אתרים כאלה, אתה מפרסם אתר מפוקפק בחוקיותו. אנחנו לא מוכנים לקחת את הסיכון בפירסום אתרים כאלה, ולכן כתובות כאלה מצונזרות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה אז הכל מובן.

עכשיו ככה ..... ניסיתי את לשונית CONTENT העברתי את הסליידרים ל4 שזה הרשאות לכל תוכן ו-0 זאת חסימה .....

וזה עבד ....... אתרי הימורים (חוקיים כמובן) ופורנו עלו והכל טוב ויפה .....

סגרתי את הדפדפן ופתחתי ושוב חזרה הבעייה .....ניסיתי בכלל לבטל כל פעולה של סינון תוכן...... כלום ממש כלום

אני עובד עיצות כי עזבו אתרי הימורים וסקס יש אתרים שאני לא יכול להכנס אליהם שאלו הקבועים שלי!

פורסם

יש כאן כמה מרכיבים:

רשת:

איך אתה בדיוק מתחבר לאינטרנט, ישירות או דרך רשת כלשהי?

אם אתה מתחבר דרך רשת אז זה אולי המקום לבדוק את הסרבר.

או אולי את הפיירוול של הנתב שלך (במידה ואתה משתמש באחד).

תכנה חיצונית:

וירוסים ניסית לבדוק? (כי אם לאחר שחזור הגדרות זה עבד פעם אחת ואח"כ הפסיק זה אולי

אמר שאיזה תוכנה כלשהי שינתה משהו בהגדרות אחרי שהפעלת את האקספלורר)

אולי בכל זה לא וירוס זה אולי תכנה אחרת, תנסה למחוק תכנות שאתה לא ממש צריך בצורה קריטית ותנסה שוב.

אולי זה הווינדוז עצמו נדפק (גם זה קורה לפעמים... ;) ) ואז במידה ושחזור מערכת לא עובד אז ראה שורה הבאה...

במידה שזה לא עזר אז פשוט תגבה את מה שצריך ו...פורמט...

(הפיתרון האולטימטיבי במקרה של מחשבים חוזרים בתשובה... ;) )

-שי-

פורסם

איך אתה בדיוק מתחבר לאינטרנט, ישירות או דרך רשת כלשהי?

לא חשוב - ברגע שהוא משנה הגדרות במחשב וזה עובד לו... (בדיוק מה שרשמת במסקנה של האופציה השניה שלך ;) )

תכנה חיצונית:

וירוסים ניסית לבדוק? (כי אם לאחר שחזור הגדרות זה עבד פעם אחת ואח"כ הפסיק זה אולי

אמר שאיזה תוכנה כלשהי שינתה משהו בהגדרות אחרי שהפעלת את האקספלורר)

אולי בכל זה לא וירוס זה אולי תכנה אחרת.

זה מה שאני מאמין - יש הרבה תוכנות שגורמות לחסימה של אתרים כאלו (יכול להיות שגם ללא רצונך)

הייתי עובר על רשימת התוכניות שרצות ברקע ואפילו נעזר ב Google לזהות אותם.

אולי זה הווינדוז עצמו נדפק (גם זה קורה לפעמים... ;) ) ואז במידה ושחזור מערכת לא עובד אז ראה שורה הבאה...

הדבר היחיד שיכול להדפק לפי דעתי הוא שההגדרות של האפשרויות אינטרנט לא נשמרות (לא בטוח איפה זה נשמר אבל אם קובץ אז הוא מוגן ואם Registry אז הוא כבר היה יודע - נסה לשנות הגדרות אחרות באפשרויות ולראות אם הן נשמרות, במידה וכן הייתי מהמר שיש תוכנה שחוסמת אותך לתוכן)

תודיע.. 8)

פורסם

אולי איזו תוכנה חסמה אותם דרה ה HOSTS, תשנה את השם של קובץ ה HOSTS ותיצור אחד חדש שיש בו רק

127.0.0.1 localhost

ותפעיל מחדש

או שפשוט תבדוק אם ב HOSTS הנוכחי יש איזכור ל URL של האתרים הבעיתיים.

פורסם

כשיש לי בעיה כזו אני מגדיר פרוקסי. בד"כ זה עוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים