עבור לתוכן

מסך לגיימינג שיחובר לXBOX מחשב

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך לגיימינג למחשב וXBOX 360

שמעתי ש IPS הוא פנל מעולה ואין לי מושג כמה LED שווה את התוספת מחיר

הביקורות על הדל מעולות אבל הוא דגם קצת ישן יש לו את היתרון של USB עליו אבל זה לא כזה חשוב לי סתם נחמד

יש למישהו ניסיון עם ה LG? המלצות אחרות?

פורסם

2333T של סמסונג. הפאנל שלו הוא PVA

LED זה לא סוג פאנל אלא סוג של תאורה אחורית. רוב מוחלט של ה-LEDים בשוק הם מסוג TN הנחות.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לIPS236V של LG...

סורי בעיות מחשב מציקות... אני מחפש מסך בעל פנל ISP הבנתי שהוא שווה את הכסף צריך ליהיות 22 לפחות וצריך חיבור HDMI לחבר אליו סBOX

שימוש עיקרי זה מישחקים כלומר FPS MMORPG במחשב וכל שאר הדברים כמו מכות מרוצים ופלטפורמות בXBOX...

חשבתי על DELL 2311H אבל אין לו HDMI אני אשמח להמלצו נוספות... רצוי שלא יעבור את ה 1250 אבל בכללי עד 1500 בגג

פורסם

המסכים של LG נראים כמו האופציות היחידות במכלול הדרישות שהצגת (IPS, LED, HDMI, תג מחיר).

פורסם

1. אמת שה-LG הזה הוא בעל פאנל IPS, אבל עם טווח צבע 6BIT.

2. אני הצעתי אלטרנטיבה, לא תיקנתי אותך.

3. אין הבדל בין HDMI לבין DVI למעט העברת סאונד. יש מתאמים פשוטים וזולים בין HDMI ל-DVI.

4. לגיימינג אין כל כך יתרון לפאנל IPS. אם השימושים שלך הם גיימינג גרידא, אתה יכול לשקול מסך זול יותר.

5. ל-LED אין כ"כ משמעות חוץ משיווק, מסכי LED לא בהכרח טובים יותר.

סה"כ בתקציב שלך אתה יכול לקנות מסך 23-26 אינץ' כולל כבל HDMI to DVI. אני בטוח שמסך 26" יהיה עדיף עשרות מונים

על כל "LED" 22" מבחינת חווית משחק.

פורסם
  • מחבר

2333T נישמע כמו בחירה טובה אבל נישאלת השאלה מתאם DVI ל HDMI לא יריד מעט מהאיכות?

אם אני מוסיף את המתאם אז החיבר לXBOX יהיה HDMI נכון? אני מעניין לחבר למחשב שלי רמקלים Z506 שהחיבר שלהם למחשב הא 3 בנננות(5.1 לא בדיק RCA) אבל החיבר לXBOX הוא בננות אדומה וצהובה כשמפענח ה5.1 בסאב האקטיבי איך אני אוכל לחבר את הרמקולים לXBOX כשהחיבור וידאו שלו למסך הוא HDMI?

פורסם

קודם כל האיכות לא תרד (למה שתרד?) זה אותו חיבור בדיוק עם ראש שונה.

החיבור ל-XBOX יהיה HDMI.

את עניין הרמקולים תפתור בפורום קולנוע ביתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים