עבור לתוכן

מתלבט בין 3 לוחות למעבד 2500K| עד $200

Featured Replies

פורסם

שאלות ודיונים על נושאים שאינם קשורים לנושא הפורום הנוכחי יש לשאול בפורום המתאים, במקרה הזה פורום 'קירור'.

פתח שם בבקשה דיון חדש בנושא.

פורסם

סליחה שאני נכנס לשיחה...

אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח הוא LE או לא ומה זה LE,

פשוט הזמנתי את הלוח GA-P67A-UD3 ואני אמור לקחת אותו מחר מהחנות,

שאני ישנה את ההזמנה?

פורסם

^ אם הלוח עונה לצרכים שלך ואין חלופות זולות יותר שעונות לצרכים שלך אז זה הלוח הכי משתלם עבורך.

LE? הוא התייחס ללוחות של ASUS שבהם לפעמים המודל מסתיים ב"LE", אך לא הבנתי את ההתייחסות שלו לשינוי מתחים, למשל-

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=TzGzLFtd2HBF7vc5

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי ב LE ניתן לשנות מתחים או לא?

פורסם

הוא התייחס ללוחות של ASUS שבהם לפעמים המודל מסתיים ב"LE", אך לא הבנתי את ההתייחסות שלו לשינוי מתחים

על פי דיווחים של משתמשים ברחבי הרשת ה-UEFI שבלוח P8P67 LE לא מאפשר שליטה על מתחים (ומגבלות נוספות הקשורות ל-OC) ולכן אינו מומלץ במיוחד למי שמתכנן OC גבוה.

ה-GA-P67A-UD3 לא אמור להגביל אותך ב-OC מהבחינה הזאת.

פורסם

ההבדל העיקרי הוא שהראשון מבוסס על ערכת השבבים P67 ואילו השני על ערכת השבבים H67.

כתוצאה מכך ייתכנו גם הבדלים בהיצע החיבורים של הלוח. כשמשווים בין לוחות הכי פשוט להיכנס לאתר היצרן ולהשוות שם בין הדגמים.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתרים של היצרנים וניסיתי לחפש הבדלים בין ה"פיצ'רים" ללוחות ה HIGH-END ($200+) ללוחות ה LOW-MIDDLE END ($100-150)

חוץ מכרטיס קול טוב יותר, USB3 (סופר) ומראה של הלוח אם, יש פיצ'רים "מיוחדים" שבשילם כדאי להשקיע עוד 50-80 דולר ללוח אם? (אני ידוע שזה תלוי משתמש, אבל אני רק רוצה לדעת אילו פיצ'רים מיוחדים שרוב האנשים שמים אליהם לב ורוצים דווקא לוחות יקרים אם כי הביצועים בין כולם זהים).

תודה.

פורסם

אין שום סיבה להשקיע בלוח יקר יותר כאשר יש לוח זול יותר שעונה על כל הדרישות שלך.

פורסם

אבל אני רק רוצה לדעת אילו פיצ'רים מיוחדים שרוב האנשים שמים אליהם לב ורוצים דווקא לוחות יקרים אם כי הביצועים בין כולם זהים).

תודה.

תמיכה בסוגי חיבורים למשל: CF מערך של 2 כרטיסים גרפים ועוד הבאתי רק דוגמא אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים