פורסם 2011 במרץ 1114 שנים יש לי מרחק צפיה של בערך 2.3אני דיי מתלבט בין 2 טלויזיותhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053לבין זאתיhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580אני מקווה שאני לא יוצא עד כדי כך אידיוט אבל אני לא ממש ראיתי טלויזיה בגודל של 40 אינץ...האם הרוחב והגובה באותו יחס כמו ב42 37 32 וכו ? או שזה טיפה רחב יותר או גבוה יותר?
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים אומרים שיש בעיה בLG 460 עם הUSB בצפייה בסרטיםגם אני פותח אשכול עכשיו , על 32 אינץ
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים עניין הUSB לסרטים מוגבל מאוד אל תצפה לתמיכה בסירטי FHD מימנו (מהUSB ) כי אין שם נגן רציני אתה יכול להשוות אותו לDVD ב200 שקל רק בלי הכונן כמובן ועם פחות פורמטים שהוא תומך בהם השיקול של הUSB ודרך אגב לא כולם תומכים בסרטים (חלק רק בתמונות ודברים בסגנון ) צריך להיות שיקול של תקציב \מקום\ושקע לחשמל במילים אחרות לסטודנט במעונות זה יכול להיות נחמד עם טלוויזיה זולה שתריץ DIVX במקום להציף את החדר בנגן DVD או לקנות מיני סטרימר שיכול ליגנב בקלות אבל לבית רגיל לא הייתי חושב על זה כפלוס אמיתי פשוט כי יש או קונסולה או מחשב או סטרימר שיעשו עבודה טובה יותר ובמקרה שאין DVD שכולל USB ב200 שקל יעשה עבודה טובה יותר
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים אנשים מעדיפים יותר את הגאדג'ט של הUSB בתוך הטלוויזיה חוסך המון טירחהאתה שם כונן נייד ליד זה מחבר את זה בUSB ויכול לצפות בסרטים, במיוחד בBLUE RAYחוץ מיזה קראתי שהUSB של הLD460 אינו תומך בכלל בסרטי BLUE RAYאז החלטה אך ורק שלך.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים חוץ מיזה קראתי שהUSB של הLD460 אינו תומך בכלל בסרטי BLUE RAYאז החלטה אך ורק שלך.לרוב אין תמיכה בבלו רי והרבה קבצים אחרים תמיכה כזאת תעלה את המחיר במאות שקלים ובארץ עוד מוסיפים מס על זה רק בעתיד שהציפים יהיו זולים מספיק יכניסו את זה -היום מכניסים ציפים ברמה של DVD
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים הסמסונג כן תומכת בבלו ריי.והצפייה בבלו ריי חלקה דווקא.. (חבר שלי שקנה 37 אינ'ץ חיבר את הכונן נייד עם סרט בלו ריי, פועל חלק בלי קטיעות והאיכות.. ואו..אין מילים)בגלל זה אמרתי על הLG שהיא לא תומכתובמקרה הזה, סמסונג וLG באותו המחיר
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים יפה מאוד מצד סמסונג להכניס ציפ כזה לטלוויזיה תקציבית הציפ הזה יותר יקר ומצריך יותר זיכרון
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים גם הטלוויזיות החדשות של סמסונג וגם אלה של LG תומכות בשלל פורמטים דרך הUSB. אך מה שחסר לLG היא תמיכה בקידוד DTS באודיו, שזה דופק חלק גדול מתכני הbluray/mkv.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים אז מה אתה מציע לו מבין ה2?הסמסונג או הLG?זה דיי קריטי התכונה של הUSB, חוסך בקניית DVD וחוטים שמשגעים אותך.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים אני לא הייתי מסתמך על החיבור USB כנגן,לא תמיד זה קורא את כל הפורמטים והקידודיםבטח שזה לא שיקול לבחירת מסך
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים כאחד שבעל טלוזית 32 שך LG אני מאוד מרוצה ממנה. קוראת את כל קידודי הוידאו דרך חיבור הUSB (עד 720p כולל, 1080 לא סוחב). קיים חיסרון אחד והוא כמו שQttP ציין זה חוסר תמיכה בקידוד אודיו DTS מהצד של LG. פרט לזה, אין חסרונות.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים סמסונג כן קורא - זה נכון.בסופו של דבר, נגן USB, אפילו אם הוא לא קורא את כל הקידודים האפשריים (והוא אף פעם לא יקרא את הכל, כי תמיד ייצאו חדשים), עדיין יכול להיות שימושי מאוד.למרבית האנשים יש ספריית וידאו שמורכבת מהמון דברים בהמון פורמטים - Bluray, DVD, DivX, XviD, ועוד הרבה אחרים. אפילו אם רק 80% מהם נקראים, זה חוסך לי את הצורך של לחבר ציוד חיצוני (לרוב מחשב) ב80% מהמקרים.זה כמובן לא רלוונטי למי שגם ככה מתכנן מחשב media center מחובר קבוע לטלוויזיה. למי אין לא תכנון כזה - נגן הUSB יכול להיות פקטור חשוב של נוחות.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים כאחד שבעל טלוזית 32 שך LG אני מאוד מרוצה ממנה. קוראת את כל קידודי הוידאו דרך חיבור הUSB (עד 720p כולל, 1080 לא סוחב). קיים חיסרון אחד והוא כמו שQttP ציין זה חוסר תמיכה בקידוד אודיו DTS מהצד של LG. פרט לזה, אין חסרונות.זה דיי פרט חשוב הקריאה של DTS לא? , תקן אותי אם אני טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.