עבור לתוכן

ביקורת מלאה על נגן: DMP-90 + תמונות!

Featured Replies

פורסם

שלום!

הגיע אלי היום סופסוף הנגן שהזמנתי, לא כולם המליצו לי עליו...

בכל אופן - לא התאכזבתי!

זאת פעם ראשונה שאני עושה ביקורת על משהו, אז אני מתנצל מראש על רמת הכתיבה הנמוכה...

D-Link DMP-90

הנגן מגיע עם:

סוללה

אוזניות

חוברת הדרכה+דיסק

כבל מידע (PARALLEL)

הנגן עצמו

תיק נשיאה

עיצוב:

לפי דעתי העיצוב דיי יפה, הפלטיק הוא שקוף ואפשר לראות את החלקים הפנימיים דרכו, הכפתורים בצבע כסף

הנגן עצמו ממש קטן, אפשר להכניס לכל כיס!

9/10

איכות הפלסטיק:

הוא בנוי טוב אבל הוא מאוד שביר!

נפילה אחת ובטוח משהו נשבר!, הדבר הראשון שכנראה ישבר הוא החלק שמחזיק את הבטריה כי מה שמחזיק את הכיסוי עצמו זה 2 פלסטיקים סופר דקים שיכולים להשבר ממש ממש בקלות!

7/10

הפעלה:

קל מאוד לתפעול, אפשר לדעת איך להפעיל אותו בלי ידע רב, פשוט מחברים למחשב, מתקינים את התוכנה, מעתיקים את השירים וזה עובד :)

הנגן מתחבר לחיבור המקבילי במחשב, הרבה אנשים חושבים שזה חיסרון גדול מאוד אבל שתדעו שפה זה לא חיסרון כה גדול שכן העברת הקבצים היא מספיק מהירה (4MB בבערך 7-10 שניות) זאת אומרת שאם מעבירים 48MB של שירים אז זה ייקח בסביבות: 1:00 - 1:30 דקות.

הדיסק הפעלה שבא איתו לא כולל כמעט כלום חוץ מהתוכנה להעברת השירים למחשב. הנגן תומך רק בWin95/98SE והוא לא נתמך ע"י הגרסאות החדשות יותר כמו WinXP, אך אדם פרטי תיכנת עבורו תוכנה שעובדת בXP/2000, אצלי זה עובד טוב!

7/10

חיי הסוללה:

המכשיר עצמו זולל סוללות, הוא פועל על סוללה אחת של 1.5V, הסוללה שהגיעה איתו נזללה לי תוך פחות מ45דקות! ניסיתי אחרת חדשה וזה שוב נשאר לאיזה 45דקות.

שמתי לב שכאשר קוראים מהכרטיס זכרון החיצוני, הסוללה נגמרות יותר מהר. אבל אני מדבר פה על בטריות פשוטות של ה 1 בשקל ;D

קראתי בביקורות באינטרנט שהוא יכול לעבוד רצוף עד 5 שעות עם סוללות טובות :\

נ.ב: למרות שבאתר שמוכרים את המוצר כתוב שהוא מגיע עם "סוללת אלקליין", אצלי הוא הגיע עם איזו סוללת אבץ פחם ששוה שקל לכל היותר.

תכונות נוספות:

אפשרות לנעילת המקשים, אפשר לנגן את השירים באופן אקראי, אקוליזר עם אפשרות לבחור ב:ROCK, JAZZ, CLASSIC.

כוונן הווליום הוא דיגיטאלי ולפי דעתי זה חיסרון מכיוון שכוונן אנאלוגי הרבה יותר מדוייק.

יתרונות (+):

+ קטן מאוד וקל מאוד (70גר')

+ אקולייזר מובנה

+ נוח וקל לתפעול

+ איכות סאונד טובה

+ ממש זול, תמורה מלאה לכסף!

+ ניתן להגדיל את הכרטיס זכרון ע"י SmartMedia (אני דיי משוכנע שאפשר לשים לו יותר מ32MB שכן לא מוזכר הגבלה של זה בכל הManual שהגיע איתו)

חסרונות (-):

- לא תומך בID3 TAG (אי אפשר לדעת איזה שיר זה עד שאתה שומע אותו)

- כוונן ווליום דיגיטלי

- גומר במהירות בטריות פשוטות

- מעט זכרון פנימי

- שביר

לסיכום:

המכשיר הזה הוא מצויין למי שצריך נגן קטן בשביל לנגן מוזיקה, ללא הרבה "פיצ'רים" ובעיקר למישהו שאין לו כסף מיותר לשלם...

כמובן שזהו לא נגן רציני כ"כ אבל הוא בהחלט נותן תמורה מלאה לכסף, לא יאומן שכאשר הוא מיוצר ע"י החברה הוא היה עולה בסביבות ה100$ :-X

היום המוצר כבר ירד מפס הייצור והוא לא מיוצר יותר עי החברה (D-Link) אך הוא נמכר בארצנו...

נקודות: 7.5 מתוך 10!

הארות והערות יתקבלו בברכה!

תמונה מצורפת להמחשת הגודל:

פורסם
  • מחבר

תמונה נוספת שסרקתי בסורק:

פורסם

היה לי את הנגן הזה... עשיתי בבית ספר הגרלה מי יקבל זה עלה לי 120 שקל....

בעיקרון נגן נחמד.... הנגד לא מצדיק את המחיר....

זתומרת זה זול מדי ואני לא צוחק...

קניתי ב100 שקל עוד דיסק

SmartMedia

של 32 מגה....

פורסם
  • מחבר

תגיד, ניסית לשים בו משהו גדול יותר מ32MB?

כי אני חיפשתי בכל חוברת ההדרכה שבא איתו קראתי מהעמוד הראשון עד האחרון ולא מצאתי שום איזכור להגבלה ל32MB.

???

נ.ב אני חושב שהסיבה שהוא זול מאוד זה בגלל שהוא כבר לא מיוצר או נתמך ע"י החברה (discontinued)

אגב, לי זה עלה 157ש"ח + 32MB זכרון נוסף ועכשיו אני רואה שזה ירד ל148ש"ח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים