פורסם 2011 במרץ 914 שנים שלום למומחיםהרצתי בדיקת דיסק דרך תוכנת TUNE UP UTILITIESבסוף הבדיקה צריך לאתחל את המחשבכשהמחשב עלה , מיד הופיע מסך תכלת של ווינדווס XP המודיע על מערכת התיקיות בכונן Dכותב שיש הנחייה לבדוק את הדיסק ומריץ בדיקות- 5 בדיקות3 הראשונות נגמרות מהרFILESINDEXESSECUTITY DESCRIPTORSהרביעית- FILE DATA נמשכת כבר 7 שעות ונעצרה יותר משעה על 50% מה קורה כאן?ערן
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים בגלל זה אני תמיד ממליץ להתרחק מכל פתרונות ה snake oil האלו. אי אפשר לדעת מה יהיו התוצאות.אם תהליך ה chkdsk נתקע זה יכול הרבה דברים שונים החל מ file system corruption עד לבעיה פיסית בדיסק קשיח.
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר אחרי שעות רבות הסתדר!הופיעה הודעה שהיה שינוי חומרה רציני וצריך להפעיל את הווידווס מחדש תוך 3 ימיםאישרתיהעסק עלה ופועל....למה התכוונת שאתה לא אוהב?יש תוכנה שמנקה ומתקנת שאתה כן אוהב?רצוי חינמיתמכיר את SYSTEM CARE ADVANCED ?יש טעם לפרמט ולהתקין ווינדווס 7 ? 32 או 64 ?תודהערן
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים אין דבר כזה "מנקה ומתקנת". כל פתרון אוטומאטי שמתיימר לפתור בעיות זה רק מתכון לעוד בעיות.אם יש לך בעיה אז אתה צריך פתור אותה נקודתית ולא לסמוך על כל מיני פתרונת קסם.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר אחרי שעה עבודה המערכת קרסה ונסתה לעלות מחדש, נתקעה על מסך שחור עם ההודעה הבאה:reboot and select proper boot dwviceor insert boot media in selected boot device and press a keyיש עיצה? מה קורה כאן?תודהערן
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים אם תהליך ה chkdsk נתקע זה יכול הרבה דברים שונים החל מ file system corruption עד לבעיה פיסית בדיסק קשיח.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר תהליך בדיקת הדיסק לא נתקעהוא הסתיים, המערכת עלתה שוב ועבדה כשעה ושוב קרסה עם ההודעה שכתבתי
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים הוא לא אמר שזה ניתקע הוא אמר שזו בעיה בדיסק קשיח גם לי היה את התקלה הזו ולאחר החלפת דיסק קשיח היא נפתרה
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר נכון לאתמול בלילה והיום בבוקר הכל עובד טובהטכנאי הצליח לעלות דרך סייפ מוד נכנס לביוס עשה כל מיני דבריםבדק את הדיסק- אין רעשים ואין דפיקות ואין כלוםהוריד תוכנת בדיקה של סיגייט (היצרן של הדיסק) - הכל תקין.נקווה שימשיך להיות כך...תודה על העזרה והתגובותערן
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים הוריד תוכנת בדיקה של סיגייט (היצרן של הדיסק) - הכל תקין.רק לידיעתך, לא שווה יותר מדי, לא מזהה בצורה טובה מספיק בעיות פיזיות בכונן, כלומר ייתכן שיש בעיה פיזית בכונן והתוכנה לעולם לא תגלה זאת (רוב הסיכויים).על כן ולכן, תהיה מוכן לחזרה של התקלה וקח בחשבון החלפה של דיסק קיים באחריות או קניה של דיסק חדש. בן כמה הדיסק שלך? יש אחריות?בהצלחה
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים אני מבקש קצת לחזור אחורה - מה היתה הבעיה שבגינה הרצת את ה-TUNE UP?תודה,גבריאל
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים מחבר צדקת לצערי...התקלה חזרה בלילה האחרוןהדיסק בן כמעט 3 שניםכנראה לא אצליח להפעיל את האחריות ואקנה דיסק חדש כפול בגודל- 1 טרהיש המלצה על יצרן?תודה[br]פורסם בתאריך: 15.03.2011 בשעה 20:53:42אני מבקש קצת לחזור אחורה - מה היתה הבעיה שבגינה הרצת את ה-TUNE UP?תודה,גבריאלשלום גבריאלהרצתי את התוכנה לא בגלל בעיה אלה כתחזוקה שאני עושה מידי פעםסריקה עם סופר אנטי ספייוור, CCLEENER, ניקוי הריג'סטרי ובדיקת דיסק עם טיוןאפ יוטיליטיז-אני עושה זאת שנים בלי בעיותערן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.