פורסם 2011 במרץ 914 שנים אהלן,בעתיד הקרוב אנחנו עוברים דירה, וזה מאלץ אותי להקים בדירה החדשה והגדולה רשת בייתית.הרשת אמורה להכיל מחשב PC אחד, מחשב נייד אחד, 2 טלפונים סלולרים, ואחד סטרימר.החיבור הוא לרשת של הוט במהירות של 2.5Mאז מצאתי שאחד הראוטרים החזקים הוא linksys-wrt54GL ופתאום נתקלתי בעוד ראוטר שלהם (ביד-2) Linksys-wrt160Nמישהו יודע להסביר בשפה פשוטה מה ההבדלים בניהם?מבחינת תמיכה בתקן N - למה בדיוק אני צריך את זה?ואם יש הצעה לראוטר אחר (לא של EDIMAX) - אשמח לשמוע.תודה רבה,אייל
פורסם 2011 במרץ 914 שנים linksys-wrt54G היה חזק לפני חמש שנים.היום הוא חלש מאוד.תקן N אתה צריך אם ברצונך להעביר קבצים במהירות גבוהה דרך חיבור אלחוטי, ובנוסף יכולת החיבור שלו היא יותר גבוהה.
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר אז זה אומר שהוא יותר מתאים לסטרימרים?יש נתב אחר שהיית ממליץ?מקפיץ......
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר בוקר בוקר,עברתי על הנתבים בסיכום שנת 2010... ונראה לי שהם יותר מדי בשבילי...אם אני מחובר לתשתית במהירות נניח 5M, ואין לי תקשורת בין המחשבים בבית - אז גם אין צורך בחיבורי 1G, לא?אני מבין שהנתבים החזקים היום הם של D-LINK ו TP-LINK - יש איזשהו דגם מומלץ שתומך ב N ולא סובל מניתוקים?תודה,אייל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.