עבור לתוכן

תשובה שקיבלתי מ Epox בקשר לתמיכה של הלוחות שלהם בזכרונות OCZ

Featured Replies

פורסם

בתשובה לשאלה האם לוח האם שלי 8rda3+ Rev. 1.x תומך בזכרונות OCZ והאם OC שמבוצע לזיכרונות האלה לא גורם לקריסות במערכת, שימו לב לתשובה של Michael מהנציגות האירופית של החברה:

"OCZ is nice memory but not so well for overclocking and using on nForce boards"

"OCZ is not working so well on nForce chipsets; we had already instability issues with OCZ when we did over clock 5 Mhz"

תשובה נוספת שלו בקשר לזכרונות TwinMos:

"the same can be said for TwinMos, unless you have twin mos memory with Winbond chips"

אני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין.

ובקשר לזכרונות Twinmos עם צ'יפים של Winbond שהוא דיבר עליהם, האם אלה אותם זכרונות שנמכרים בPCH?

פורסם

הבעיה הזאת די מוכרת.... ניראה שלי דכבר דנו עליה בפורום (או בפורום אחר :-X)

בקשר לזכרונות של TWINMOS, מה שמוכרים בPCH אלה זכרונות עם צ'יפים של MTEK או TMD בדרך כלל...

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שתהיה לי בעיה גם עם זכרונות Twinmos?!

יש בכלל איזה זכרון נורמלי אחר שיפעל על הלוח הזה או שנד*קתי לחלוטין?

פורסם

הזכרונות של סמסונג לא עושים בעיות בכלל

וגם לא מושקין

*גייל עושים בעיות לפעמים

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי.

לפי עמוד הבית של הלוח הוא תומך בOCZ בין השאר ושום מילה על Twinmos, Samsung או Mushkin.

מישהו יכול להמליץ לי על זכרון לOC שכבר היה לו ניסיון איתו עם בלוח הזה???

פורסם

זכרונות מבוססי BH5 עובדים פשוט נפלא על הלוחות הנ''ל.

פורסם
  • מחבר

ואני הלכתי לאתר של OCZ

והנה התשובה

http://www.ocztechnology.com/support/motherboard/44

מה יכול להיות יותר ברור?

ולאחר התקנה אל תשכח לבא לספר :aktion031:

תודה רבה אחי אבל אני לא יודע אם זה אומר אותו דבר לגבי הלוח שלי (8rda3+) עם זכרון EL DDR PC3200 שלהם.

אני רוצה להיות בטוח ב100% שהזכרון יתאים וגם שלחתי אימייל לחברה OCZ ואני עושה בירורים בכמה פורומים מחו"ל.

באותה הזדמנות נגיד שPCH לא מוכנים להחליף לי את הזכרונות אלא רק בתנאי שאני אוסיף אליהם סכום כסף בתמורה לזכרון חדש.

מישהו מעוניין בזכרונות?

לפרטים: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1258488211.htm

פורסם

רגע זה אומר שגם אני נדפקתי? כשאני הרכבתי מפרט כולם אמרו לי שיש לי מפרט מצויין גם לאוברקלוק לקחתי ברטון2500 וRDA3+

וזכרונות טווינמס...

אז מה לא ילך לי עם אוברקלוק? :-[

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה עם Twinmos ובכל מקרה ממה שקראתי בפורומים אחרים הבעיה היא רק עם הגירסה הראשונה של הלוח שעושה בעיות.

פורסם

I tried on my 8RDA+ Twinmos PC4000 Twister, OCZ PC4000 Gold and OCZ PC4000 EL and the board did not like any of them, at Dual Channel the OCZ didn't work at all, memtests errors at the first 5 seconds.

But those are basically memories which are recommended for P4, for AMD OCZ suggest the PC3500 Platinum.

פורסם

הורדת לי אבן מהלב :)

פורסם

Small update, after a personal conversation with the dude incharge at Epox's support he told me he really doesn't recommend OCZ RAM for their AMD platforms and they experienced only problems with them.

He personally recommends Corsair and Kingston HyperX.

Also from my own personal testing OCZ PC4000 RAM didn't work at all on my 8RDA+ at Dual channel and it didn't go above 430 mhz at single channel, very disappointing.

פורסם
  • מחבר

וזה כמובן ההיפך מהתשובה שקיבלתי מ OCZ שאומרים שלא נתקלו בשום בעיות עם ה 8rda3+ והמליצו לי על דגמים PC2700-PC3500 כמתאימים ביותר ללוח הזה.

2 הדגמים ש Epox ממליצים עליהם פשוט יקרים מדי.

הדבר התמוה הוא ש Epox ממליצים בין היתר על זכרונות OCZ בשביל הלוח הזה בדף הבית שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים