פורסם 2011 במרץ 814 שנים יש לי חלונות 7 וגם תוכנה לעדכון דרייברים.ישנם כמה דרייברים שאינם חתומים.לא ברור לי האם זה מסוכן או זהירות יתר?.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים שלום לך מה שטוב בחלונות 7 ( בין השאר ) זה שהיא מוצאת את הדרייברים שהיא צריכה בכוחות עצמה, ועל פי רוב לא צריכה תוכנות חיצוניות. אם אתה חושש מעניין החתימה האלק' בלבד, אז אפשר לקחת סיכון, הכי הרבה זה לא יעבוד. אם אתה חושש שעם / במסווה של דרייברים תחטוף ווירוסים - אז תתקין קודם אנטיווירוס טוב ומהימן ( חובה בכל מקרה ) ואח"כ תתקין את הדרייברים.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים קודם כל השאלה בכלל לא קשורה לחומרה והכותרת שלך בכלל לא משתקפת את מהות הדיון.חתימה דיגיטלית של דרייברים זה משהו שצריך להתייחס אליו ברצינות, במיוחד היום. אני אישית לא הייתי סומך על שום כלי אוטמאטי בתחום הזה.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים כשאני מפרמט מחשב וינדוס אני הולך לחפש באתר של יצרן המחשב ושל יצרן הציפ בלבד. היצרנים לא דוחפים וירוסים לדרייברים בדרך כלללא לקחת את מה שאני אומר בתור כלל - אני noob מוחלט בכל מה שקשור לוינדוס, רוב ההתעסקות שלי היא אם לינוקס
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מי צריך בכלל כלי אוטומטי, כמה דרייברים יש כבר שצריך להתקין לבד בווינדווס 7?מקסימום מעדכנים כרטיס מסך לפי הצורך.אם כבר אז כלי כזה מתאים יותר לחומרה ישנה של חברות שלא קיימות יותר וכולי.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר תודה על כל התשובות ועל העדכון של השייכות.לדעתי יש צורך בהחלפת הדרייברים מאחר וחלונות 7 יצאה ב2009 וחלק מהדרייברים שלה הם מ2005 כך שצריך לברור אותם בזהירות.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים כמה שאני יודע , אם מופיע דרייבר שמשפר את הקיים ומתאים לחלונות 7 , הוא יותקן דרך עדכון חלונות. הלו, זה חלונות 7 , לא 98 רק עם לא נמצאו שום דרייברים על ידי ה - 7 עצמו, שווה להתאמץ ולחפש, ולא לזלזל ( אם כך השתמע מקודם ) בחתימות דיגיטליות, אבל גם לא צריך ליראה מהן. כמו שכבר כתבתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.