עבור לתוכן

אין לאיפה לחבר את ההגה של מיקרוסופט!!!

Featured Replies

פורסם

אוקיי זה הסיפור יש לי הגה של מיקרוסופט forcefeedback wheel או איך שלא קוראים לזה..

עכשיו הגה הוא דיי ישן אבל כל פעם שיוצא איזה משחק חדש הגה משרת אותי נאמנה אבל... מאז שהחלפתי מחשב לא השתמשתי והיום היה בא לי לנסות את ההגה עם nfs underground אני בא לחבר את ההגה לאחורה של המחשב... ורואה שאין את הכניסה הזאת בכלל!!!

כלומר זה הכניסה הזאת שהייתה על הכרטיס קול פעם ועכשיו אני משתמש בכרטיס של הMB מה זה אמור להיות שהעלימו את הכניסה הזאת?!

ואיך אני הולך עכשיו לחבר את זה למחשב? יש איזה מעביר לusb או משהו הסתכלתי באינטרנט והדגמים החדשים באים כבר עם usb...

זה ממש מעצבן! :angryfire:

פורסם

מה הבעיה להשתמש בחיבור של ה MB ?

פורסם

מה הבעיה להשתמש בחיבור של ה MB ?

אין לו בmb וזאת הבעיה שלו

הורידו את זה מרוב הלוחות הטובים בשוק וגם אני לא מבין למה

פורסם

ועכשיו אני משתמש בכרטיס של הMB

???

פורסם

the port you're talking about called Game port. just get an old sound card and you'll be able to use the wheel. the bigger problem is that microsoft didn't release the program that comes with the wheel for the 2000/XP windows for the gameport version. so no button assignment and all games will read the wheel as 3 axis wheel no more combin axis option, and no force feedback settings.

פורסם

BDB, אי אפשר להגדיר את ההגה ידנית בXP בלי הדרייברים שלו?

ככה אני עושה לגו'יסטיק שלי עם WIN-XP ואני בכלל לא מתקין לו דרייברים וכל הכפתורים עובדים (6 במספר)

פורסם

I can use all the buttons, but I can't tweak them and the axis like with the program that came with the wheel. you could have assigned keyboard keys and combos to each button and you could have tweaked the axis sensitivity graph and dead zone and set the padels to combined or seperated. most games to day support split axis (like Racer, Street Legal 1/2, NFS 3/4/5/8) but some times there's one that doesn't (like NFS 7)

NFS legend:

1 original (best ?)

2 no name just '2' (worst ?)

2.5 Special Edition

3 Hot Pursuit

4 High Stakes

5 Porsche Unlimited

6 Motor City Online

7 Hot Pursuit 2

8 Underground

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי הייתה שהיום הכרטיס קול שלי על הMB ולכן אין לי בכלל את היציאה הזאת..

וזה ממש קומבינה להשיג כרטיס קול ישן מאיפה אני יביא את זה...

כמה דפוק זה אני לא מאמין מה בסך הכל רציתי מחשב חדש שאולי יעבוד עם ההגה...

מיקרוסופט חראות.. גם אין דריוורים גם אין יציאה למה בכלל עשו הגה שמחובר ליציאה הדפוקה זאת ולא לUSB?!

פורסם

זה בגלל שבזמנו לייצור הגה שמחובר לUSB היה עולה הרבה יותר יקר.

היום גם עולה יותר יקר אבל לא בהרבה.

פורסם

היציאה הדפוקה הזאתי איך שאתה קורא לה הייתה במשך 15 שנים הסטנדרט לג'ויסטיקים ופשוט הוחלפה ע"י USB מייקרוסופט לא אשמים בזה שהם יצרו הגה שמתחבר ליציאה סטנדרטית

הם לא יכלו לדעת שיחליפו אותה אולי אתה מצפה גם שהם היו עושים את הג'ויסטיק מתאים ליציאה שתומצא עוד שנתיים?

אם מישהו אשם זה החברה שמייצרת את הלוח אם שהחליטה שהיציאה הזאת מיותרת כבר כי לכולם יש ג'ויסטיקים USB

נ.ב. לא האמנתי בחיים שלי שאני אגן על מייקרוסופט בפני מישהו ;D

פורסם

when the first version of the sidewinder force feedback wheel came out, usb didn't existed (at least not as a standard). the sound card doesn't have to be old, I just meant that you don't need to buy an audigy for that port. vibra 128 has it too, basicly every sound card does, even soundblaster 16 bit and older cards have it, but I doubt you could find one of those.

פורסם

כאשר אני קניתי את הepox שלי, הכרטיס קול גם הוא onboard

EPOX השכילו להכניס gameport בניפרד , אותו ניתן להרכיב על הלוח ישירות.

תמונה שתוכל להבין,

תיראה באחד החנויום אם ניתן לרכוש \ לקבל אחד כזה...

פורסם

וזה החיבור על הלוח..

16 פינים, 8 פינים ב2 שורות...

תבדוק קודם שגם לך יש את האופציה שקיימת על הלוח...

פורסם

יש לך מתאם USB -> Game Port

אני יודע שאני קיבלתי אחד עם הג'ויסטיק לוג'יטק שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים