פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר קבלים מנופחים אין כי גם החלפתי לוח אם בהתחלה חשבתי שיש בעיה בלוח אבל גם ככה בשנייהם אין קבלים מנופחים ה boot from lan תמיד אצלי הוא מבוטל, עכשיו המחשב יכול לעבוד רגיל כאילו הכל טוב ופיתאום זה קורה הבעיה הזאת ואני צריך לעשות לו איזה 4 ריסטרטים כדי שהוא יעלה כמו שצריך, לפי דעתי זאת בעיית חומרה אני רק לא יודע מאיפה היא מגיעה, אבל לא נראה לי שזאת בעיה של מערכת הפעלה. יכול להיות שזאת בעיה של ספק כוח? הוא היחידי שנישאר שלא החלפתי....
פורסם 2011 במרץ 814 שנים יכול להיות ספק, במיוחד אם הוא גנרי. תפתח ותבדוק אם הכול שם שלם, תנסה להוריד עומסתבדוק שה CD מנותק מהמחש ותבדוק רק אם כונן קשיח וההיפך
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר ניסיתי לבדוק רק עם CD וגם ההפך כמו שאתה אומר אבל עדיין הבעיה קיימת, הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אבל הוא לא הכי חזק שיש זה הדגם שלו: HEC-300VN-2RX זה ספק שהגיע לי עם המארז, שמתי לב למתחים שהוא מוציא ב SpeedFan ומשהו פה לא נראה לי כ"כ טוב
פורסם 2011 במרץ 914 שנים המתח ב 12 נראה גבוה ברמות (המקסימום לפי התקן 12.6 V)אבל ה 5 V תקין לגמרי (המקסימום לפי התקן 5.25 V), וברוב המקרים מתח לא תקין יהיה ב 2 המסילות האלה ביחד - יכול להיות שהחיישן בלוח דפוק ולא המתח של הספק (המתח ב 3.3 V לפעמים מיוצב בנפרד ואז הוא ישאר תקין)תבדוק את זה אם מולטימטר - כשהמחשב עובד :תשים את המולטימטר אל DC V 20במולטימטר תחבר חוט אדום ל V ohm mA ושחור ל COMבמחשב תחבר אדום (מולטימטר) לצהוב (במולקס פנוי) ושחור לשחור
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר צדקתה הביוס דייק יותר לגבי המתח שמה הוא מופיע לי על 11.985, אז כנראה שהבעיה היא גם לא מהספק כוח, מה עוד יכול להיות כדי לפתור את התקלה הזאת?
פורסם 2011 במרץ 914 שנים המתח שאתה רואה בביוס / בתוכנה הם ערך אפקטיבי של המתחרוב הבעיות שקשורות למתחים הן לא בעיות של ערך אפקטיבי (הוא יכול להיות תקין לגמרי) אלא של ripple - קפיצות מתח שהתוכנה / ביוס / מולטימטר לא יכולים לראות, וניתן לראות רק בסקופ (ציוד מעבדה)ליתר ביטחון תפתח את הספק (אם הוא לא באחריות) ותבדוק שאין קבל מנופח, אם הוא באחריות תנסה לראות את הקבלים דרך הפתח של המאוורר
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר גם אם אתה צודק קשה לי להאמין שמחשב לא עולה ביגלל קבלים נפוחים בספק כי המחשב עצמו נידלק רק הוא פשוט לא עובר את השלב של אחרי הביוס
פורסם 2011 במרץ 914 שנים זה דווקא סביר מאוד :בלוח של המחשב יש רכיבים שונים, שאחראים אל דברים שוניםבהפעלת המחשב (חיבור חוט ירוק אם חוט שחור כשאתה לוחץ אל power) מעורבים כמה רכיבים פשוטים ולא ממש רגישים, אתה יכול לתת להם קפיצות מתח חופשי ולא יזיז להםבהפעלה של המחשב (כשאתה רואה משהוא אל המסך) מעורבים מעבד, North bridge, כרטיס מסך, זכרונות. . . . רכיבים הרבה יותר רגישים, שקפיצת מתח (בגלל קבל מנופח) יכולה במקרה הטוב לשתק אותם עד לריסט הבא ובמקרה הפחות טוב לשרוף אותם
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר אני ינסה לעבוד עם ספק כוח אחר לכמה ימים ואני יעדכן בהמשך אם הבעיה נפתרה תודה רבה על העזרה עד פה
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים מחבר רציתי לעדכן שהבעיה עדיין ממשיכה גם כשהחלפתי ספק כוח אחר, הצלחתי להקליט את הבעיה, שימו לב שהתחלתי להקליט זאת הייתה הדלקה ראשונית של המחשב הבעיה עלתה ובמהלך הסירטון אני עושה הפעלה מחדש למחשב ועדיין הבעיה נשארת. הינה הסרטון:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.