עבור לתוכן

מחשב לפעמים לא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב לפעמים כשאני מדליק אותו המחשב עובר את השלב הראשון של הביוס ואח"כ מופיע לי מסך שחור עם פס לבן קטן מהבהב בצד שמאל של המסך למעלה וככה הוא נישאר להבהב לו עד שאני עושה ריסטרט למחשב, לפעמים כשאני עושה ריסטרט זה גם לא עוזר ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה עד שאני מכבה את המחשב מחכה שתי דקות ואז הוא עולה רגיל, בדקתי את הזיכרון של המחשב והחלפתי גם זיכרונות אחרים החלפתי את הלוח אם שלי במסגרת אחריות ניסיתי לעבוד תקופה עם מעבד אחר וניסיתי גם להדליק את המחשב בלי ארדיסק וDVD ועדיין הבעיה נישארה אני כבר מאוד מיואש מאוד מה עוד יכולה להיות הבעיה הזאת??

המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 לוח אם: GA-EG43M-S2H : זיכרון: קינגסטון DDR2 800 ארדיסק: SAMSUNG HD103UJ

ספק כוח: HEC-300VN-2RX

• תגובות 35
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרטיס מסך?

נסה להשתמש באחר כדי לבדוק.

כשאתה מתאר פס בצד שמאלה למעלה, אתה מתכוון לתו הבא: | כשהוא מהבהב?

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני, אני משתמש בזה שעל הלוח.

הפס הוא כזה: - בצבע לבן על רקע שחור מהבהב בלי שום כיתוביות גם.

פורסם

כמו CURSOR של מעבדי תמלילים ישנים?

ראה כאן החל משניה 38 (אני לא יודע איך לגרום ל-YOUTUBE לקפוץ לנקודה בסרטון - אבל יש פונקציה כזו...)

פורסם
  • מחבר

כןןןןן בידיוק ככה אבל עם רקע שחור

פורסם

אני עונה לך כאן בצורה של סבירות:

סביר להניח כי הדיסק הקשיח\כונן אופטי\ספק אינם קשורים לעניין

סביר יותר להניח כי לוח האם (ובתוכו ה-BIOS)\זכרונות\מעבד\כרטיס מסך - בהם קבור הכלב.

מה שאני מציע זה שתלך בדרך השלילה - זכרונות בד"כ כלל לשלול (להוציא אחד אחד ולבדוק) - ובד"כ גם לעדכן BIOS זה לא "כואב יותר מדי"

אם יש לך כרטיס מסך על לוח האם בנוסף לכרטיס PCIE אזי תשלוף את ה-PCIE ותשתמש בזה שעל לוח האם (לצורך הבדיקה).

מעבד - זה כבר יהיה לך יותר קשה לבדוק.

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

החלפתי לוח אם לגמרי יש לי לוח אם חדש ממור לוי וגם הגירסה שלו היא שונה מהלוח הקודם שהיה לי, גם זיכרונות החלפתי והרצתי עלייהם MEMTEST כמה שעות והכל היה תקין וגם מעבד החלפתי עבדתי עם פנטיום 4 ועדיין הבעיה קיימת, אין לי כרטיס מסך על PCIE אני משתמש במובנה על הלוח באופן קבוע.

פורסם

יכול להיות שמדובר בבעית מערכת הפעלה ?

תנסה להעלות מערכת הפעלה מדיסק, ubuntu לדוגמה

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי אחי כי הבעיה מתחילה עוד לפני שהמחשב מתחיל לעשות בוט מאיזשהו התקן

פורסם

2 יריות באפלה

נתק את הכבל מהכרטיס רשת + בדוק האם הלוח יושב באופן תקין על המארז.

פורסם
  • מחבר

הלוח יושב מצויין עם כל הברגים שלו בין המארז ללוח, ניתקתי את הכבל (למרות שלא נראה לי שיש סיכוי שהבעיה באה מישם)

פורסם

יש התקנים שמחוברים בסלוטים של ה-PCI שאולי יכולים לגרום להתנגשות?

פורסם
  • מחבר

לא אין שום התקן לא על ה PCI ולא על ה PCIE יש לי מאוורר שעל המארז שהוא מחובר ללוח יכול להיות שממנו הבעיה? למרות שגם זה קשה לי להאמין.

פורסם

ריסט לביוס? הוצאה/הכנסה של הסוללה? הגדרת BOOT מהכונן הספציפי ומהמחיצה הנכונה.

שימוש בדיסק קשיח אחר והתקנה נקייה של מע' ההפעלה

פורסם

תבטל boot from lan בביוס, תעיף את כל הכוננים ותנסה לעלות מ usb של מעארכת הפעלה אחרת / תשאיר cd ותנסה לעלות מ cd

אם עדיין יש בעיה תבדוק קבלים מנופחים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים