עבור לתוכן

יש לי בעיה ב iPod שלי ואני זקוק לעזרתכם...

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים!!

אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים...

הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור!

כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro

והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה!

ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין).

הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע!

לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה

כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי).

אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music Match וגם כשהיה אצלה את אותה הבעיה ניסיתי להשתמש ב iTunes החדש שמותאם כמובן ל Windows.

ניסיתי לעשות ריסט למי ששואל

וגם פירמטתי את האייפוד לא פעם אחת (פירמוט = Restore ב iPod Software נכון?)

אז אלו בעצם הפעולות שניסיתי לעשות..

חיפשתי באתר של אפל ובכל מיני אתרים של האייפוד ואני לא חושב שמצאתי איזהשהוא פתרון לבעיית מהירות כל כך חמורה!

נ.ב

רק לידע כללי הספריית מוזיקה שלי עוברת את ה 30 ג'יגה.. אז אמרתי שאני אנסה להשאיר איזה לילה אחד את האייפוד מחובר למחשב ובבוקר הוא יעביר לי כמה ג'יגבייטים טובים..

אבל כמדומני הוא נתקע והכל התפקשש..

עוד משהו שאני חייב לציין זה שרכשתי את האייפוד מארה"ב ככה שאני לא חושב שיש לי אחריות ב"ידע" מה שאומר שאם האייפוד הולך אז הלכו לי ה 540$ שהשקעתי בזמנו ואני הולך להיות באבל עליו... :'(

עוד משהו קטן התמונה שאתם רואים זה במצב ממש ממש טוב אחרי 5 ימים שהמחשב היה כבוי (טיול שנתי..) ככה שבד"כ זה אפילו פחות!

מה לעשות!?!? למישהו יש פתרון בשבילי?

תודה!

פורסם

לא יודע מה הבעיה, אבל האחריות של אפל היא עולמית ככה שגם בידע היא צריכה להתקבל.

נסה לפנות אליהם, לפחות טלפונית לבירורים.

פורסם

קודם כל תעדכן את הFirmware ותבדוק אם זה משנה משהו. אם הipod manager עדיין פועל אצלך ז"א שאתה עדיין משתמש בגרסת קושחה ישנה. אחרי זה תעבור לאיי טיונס, סתם בגלל שזאת תוכנה נחמדה ויש לה יכולות קידוד AAC איכותיות. (למעשה, היחידה שעושה את זה כמו שצריך)

בנוסף, לדעתי באחת מהביקורות באתר על אחד מהאייפודים דווקא נאמר שיציאת הפיירווייר בכרטיסים של קריאטיב לא ממש פועלת כמו שצריך עם האיי פוד. אולי זה העניין פה, תנסה לבדוק אצל חבר או אפילו ביציאת היו אס בי אם יש לך את הכבל המתאים.

אם זה נכשל, שלח אותו לידע או משהו, תבדוק מה הם יכולים לעשות.

פורסם
  • מחבר
קודם כל תעדכן את הFirmware
איך אני יכול לעדכן פיירוואיר???
אם הipod manager עדיין פועל אצלך ז"א שאתה עדיין משתמש בגרסת קושחה ישנה.

מזה גרסת קושחה??

אני משתמש בדרייברים שקיבלתי בדיסק של האייפוד (אם זה משנה..) אז כאילו.. איך אפשר "לעדכן" את הגרסה הזאת?

אחרי זה תעבור לאיי טיונס

אוקיי אני אעבור לאיי טיונס למרות שאני הרבה יותר נעדיף את ה EphPod אבל בקטנה כמו שאומרים..

בנוגע לזה שיש לי קריאייטיב אז נכון גם אני שמעתי על זה.. אבל זה פעל עד לפני כמה זמן מצוין דרך הפיירוואיר! 4-5 מגה לשניה!

ובנוגע לזה שאמרו לי לשלוח אותו לידע אז אוקיי זה השלב הבאמת האחרון... ואני גם בכל מקרה אתקשר אליהם ביום ראשון כדי לברר את כל זה...

אז קודם כל תודה על התגובות!

שנית כל מישהו נתקל פעם בזה או שמע על מישהו עם בעיה כזאת?

יש למישהו אולי רעיון אחר??

פורסם

יש לך אולי איזה חבר שאתה יכול לבדוק אצלו שהבעיה היא לא בכרטיס או במחשב?

פורסם

http://www.apple.com/ipod/download/

אחרי שאתה מעדכן (אם בכלל) אל תתפלא שהאייפוד מנג'ר לא פועל (ככה זה), וכשאתה מחבר את המכשיר לפיירווייר ויופיע לך הקטע של "do not disconnect" אתה יכול לעשות unmounting דרך האייקון. אל תתפלא שתראה אחרי זה מסך מפגר של safe to disconnect על האייפוד והתפריט לא יעלה כמו בעבר. זה הפאק היחידי בעדכון החדש. אתה לא יכול לשמוע מוזיקה דרך האיי פוד עצמו כאשר הוא מחובר למחשב.

יש כמה שינויים נחמדים, כמו איכות שמע יותר טובה, מד בטריה כביכול מדויק יותר. (אני מטיל בזה ספק) יש עכשיו גם אופציה להקליט עם עזרים מיוחדים וכל מיני שטויות. אם זה לא עוזר אני לא יודע מה הבעיה. משום מה לא נראה לי שהבעיה באיי פוד, אולי היא בכבל או בכרטיס עצמו.

האיי פוד כבר נפל לי פעמיים והוא עוד פועל כמו שצריך.

LOL

פורסם

ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של האודיג'י? אולי תנסה לפרמט את המחשב לפני שאתה מוסר את האייפוד לבדיקה?

פורסם

איך אני יכול לעדכן פיירוואיר???מזה גרסת קושחה??

אם תשים לב הוא לא אמר לך לעדכן פיירוואיר אלא פירמוויר Firmware שזה בעברית גרסת קשוחה... שזה בעצם אומר התוכנה הפנימית של המכשיר

אפשרי לעדכן אותה בעזרת עדכון מהאתר של אפל שהביאו כאן כבר לינק אם אני לא טועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים