פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים שלום לכם:יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי :1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוארושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדוםוהוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא )לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותוועוד בעיה :יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט)אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלוררתוה רבה רבה לעונים !!!!!!!!ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי הפורום
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים 1. בווינדוס 98 אין פיירוול מובנה. יש לאחד מכם פיירוול כלשהו על המחשב? אם כן, נסו לבטל.בנוסף, אחד מכם מחובר מאחורי מתב כלשהו, או מחשב שרת?2. Start >> Control Panel >> Internet Options >> Advacnedתחת הקטגוריה Multimedia שם, יש כמה אפשרויות שיכולות להיות קשורות. תבדוק אותן. אפשרויות כמו:Don't display online media content in the media barPlay animations in web pagesPlay sounds in web pagesPlay videos in web pages
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר תודה על התשובות אבל:1> לי (בווינדוס XP )הפיירוול המובנה מנוטרל ואנחנו אם מחשבים ביתתים רגילים הוא ADSL ואני כבלים נ-ב - במצלמה הוא יכול לראות אותי אך אם המיקרופון הוא לא נותן לנו להתחבר אולי אתה מכיר תוכנה אחרת קלה (לשימוש להתקנה , למישהו שלא מבין במחשבים בכלל , תוכנה שיהיה לי נח להדריך אותו איך להתקין ולהפעיל בלי להסתבך)2> הראשון מהרשימה שהבאתה לי לא מסומן והאחרים משסומנים תודה רבה רבה , מצפה לתשובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.