עבור לתוכן

המלצה ל - 8 ג'יגה זיכרון - תקציב עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מחפש המלצה לזכרון של 8 ג'יגה - בקיט של 2 כדי שישאיר מקום לשדרוג בעתיד.

לוח האם הוא DP67BG, אני מתכנם לעשות OC למעבד 2600K ולהגיע סביב ה- 4.5~4.7.

1. חנות מאיזור המרכז.

2. אין חשיבות לחנות.

3. עדיף כמה שיותר זול.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אין לי בעיה להמליץ לך, למה אתה צריך לקנות את זה עכשיו אים זה שידרוג עתידי?

ואני כמעת בטוח שאין צורך ב8GB זיכרון גם בעתיד הקרוב רחוק שים 4GB זיכרון זה מעל ומעבר,

אים אתה עדיין מעוניין לרכוש יש לך את :

‏2GB Mushkin CL9‎ 1333MHZ DDR3

120 שקל

X

4

=

8GB

480 שקל

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין להשאיר מקום לעוד שתי סטיקים, לכן הייתי מעדיף קיט של שמונה ג'יגה בשתי סטיקים.

המחשב הוא מחשב חדש שאני מתכנן לקנות, ישמש בעיקר לפיתוח ומסדי נתונים, המון VS2010 פתוחים. וכו' והייתי רוצה להתפנק.

המחשב האחרון שקניתי היה ב-2004, ואני עדיין עובד עליו אז ככה שזה יהיה נחמד להיות עם קיט של שמונה - אולי בעתיד (שנה מהיום להוסיף עוד 8)

פורסם

אין לי בעיה להמליץ לך, למה אתה צריך לקנות את זה עכשיו אים זה שידרוג עתידי?

ואני כמעת בטוח שאין צורך ב8GB זיכרון גם בעתיד הקרוב רחוק שים 4GB זיכרון זה מעל ומעבר,

אים אתה עדיין מעוניין לרכוש יש לך את :

‏2GB Mushkin CL9‎ 1333MHZ DDR3

120 שקל

X

4

=

8GB

480 שקל

תראה זה לא לגמרי נכון תלוי מה הצרכים של אותו מחשב ,לדוגמא מחשבים של חברות הדפסה עובדים בפוטושופ על מיליוני פיקסלים ואפילו 8 GB לא מספיק לזה וזה אני לא אומר סתם כי במיקרה חבר שלי עוסק בתחום הנ''ל . הכול תלוי למה מיועד המחשב למשחקים בטח ובטח ש4GB יספיק.

פורסם

אין ממש על מה להמליץ. אתה יכול לקנות זיכרון זול ופשוט כי זיכרון יקר יותר לא יהווה שיפור בביצועים, לא עם תדר מעט גבוה יותר ולא עם תזמונים יותר קצרים. רק תוודא שהמתח הוא בהתאם למומלץ (עד וכולל 1.575V) וככלל כדאי שיהיה כמה שיותר נמוך, כך במידה ואתה נתקל בשני זיכרונות במחיר דומה כשאחד מהם עובד במתח נמוך יותר (כששאר הנתונים דומים) אז מן הסתם שהוא עדיף.

סתם דוגמא- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771042

ואם באמת אין צורך כרגע ביותר מ-4GB אז אתה יכול לקנות מודול של 4GB ובעתיד לקנות מודול נוסף.

פורסם

במקרה אני עובד עים פוטושופ אני לא יודע איך הוא עובד,

כרגע רק כדי לבדוק העלתי במקביל 20 קבצים ברזולוציה גבוה מ1GB קפץ בכ300MB זיכרון,

בנוסף לכרטיס הגרפי יש משמעות ברזולוציה גבוה ממש כמו במשחקים.

פורסם
  • מחבר

בוודאות, 4 VS2010 שכל אחד מהם פתוח עם מספר חלונות + mySQL + IE.... לא משאיר הרבה מ-4GB.

ולכן כמו שכבר ציינתי אני לא קונה מחשב כל יום, אני מתכנן לתת עבודה על המחשב - לא רק משחקים, אז ממש בא לי להתפנק.

מה אתם אומרים:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11744

מומלץ?

הוא גם XMP...

פורסם

שוב - מדובר בזיכרון יקר להחריד ללא סיבה מסוימת. לך על ה RipJaws, עזוב שמדובר בזיכרון מעולה, הוא גם בין הזולים בכללי.

פורסם

מה שהוא אמר^

בא לך להתפנק? תקנה ציוד היקפי חדש.. או רכיב חומרה בסיס שייתן שיפור כלשהו בביצועים. זיכרונות, מלבד הנפח, לא יתנו לך תוספת ביצועים.

פורסם
  • מחבר

100%

אם אין שום שיפור בביצועים, אני אלך על הGSkill.

בתקווה שWin7, שמריצה VS2010 תסדר עם 8 ג'יגה של זיכרון פנימי.

;D

תודה רבה לכל העוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים