עבור לתוכן

להשאיר או להחליף את הגוף קירור? scythe kabuto

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז cm 690 II ומעבד core i5 760 וכרגע בoc על 4ghz.

על המעבד נמצא ה scythe kabuto.

ראיתי בביקורות באינטרנט שהוא לא נחשב טוב כל כך.

שווה להחליף אותו ל scythe yasya שיש עליו ביקורות מעולות?

תודה רבה לכולם!

פורסם

אני קצת לא מבין אותך, אתה רוצה להחליף כי אמרו? זה כמו שבנאדם נוסע כל בוקר לעבודה באוטו שלו ומחליט יום אחד להחליף אותו כי אמרו שהוא לא טוב.

תעשה מה שמתאים לך, למה לך להחליף? אתה סובל עם גוף הקירור? אני חושב שאם המעבד שלך ב-4GHZ זה רמז לתשובה.

פורסם
  • מחבר

בגלל שאני על 4ghz אני רוצה לדעת אם אני יחליף אותו באמת יהיה לי טמפרטורה יותר נמוכה

פורסם

מן הסתם אם תחליף אותו לקירור כמו נינג'ה 3 תקבל טמפרטורות טובות יותר, אין לי בזה ספק. השאלה היא האם זה באמת שווה לך את זה. מבחינת עלות לתועלת שאתה מקבל לדעתי זה מוטל בספק. אני אישית לא הייתי רץ לעשות את זה אלא אם אולי מדובר על תשלום סמלי (נניח ותמכור את הקאבוטו ב80 שקלים וקנה את הנינג'ה 3 בעוד 100)

פורסם
  • מחבר

כמובן אני ימכור את הקבוטו. הקבוטו המאוורר שלו למעלה ורוב הגופי קירור האחרים עם מאוורר על הצד וזה נראה לי יותר חכם כי במארז נראה שיש מאוורר מאחורה שיעזור להוציא את האוויר ממש טוב. עם הקבוטו נראה לי האוויר החם סתם מתפזר במארז. יש לי sli ואם זה יעזור גם לכרטיס החם יותר אז הרווחתי פעמיים.

לא ככה?

פורסם

לא בדיוק, יש רכיבים מסביב למעבד שמתחממים לא מעט ואלו הם הרכיבים שאחראים על מערכת העברת וייצוב החשמל שמגיע למעבד שלך, כשמאורר פונה לכל השטח הזה הוא מקרר אותו בצורה אקטיבית שזה ייתרון לא רע בכלל, יש גם קירור TOWER שהם אלכסוניים, מה שיראה קצת משונה אבל זאת בעיקר המטרה של העיצוב הזה. בכל זאת, אם יש סירקולציה טובה במארז זה נושא שלא צריך להדאיג אותך, כשהמעבד יהיה קריר משמעותית גם מערכת ייצוב והעברת הכח תרגע קצת.

פורסם

פותח התרד לפני שאתה רץ ומחליף, מה המטרה שלך ? תראה מה אתה רוצה להשיג, מה יש לך כרגע ואז תחליט.

פורסם
  • מחבר

בגדול כרגע חורף והטמפרטורות כרגע הם לא מה שיהיו בקיץ אפילו אם המזגן דולק.

סיבה נוספת היא שאני רוצה אחד שהוא קצת יותר קטן כי הקבוטו ענק סתם זה לא שהוא כזה טוב. הרי הוא מקבל תוצאות ממש גרועות לעומט גופי קירור אחרים.

אם אתם אומרים שהחלפה שלו עם יאסיה למשל לא יעשה אצלי כל כך הבדל נגיד 2 מעלות אז לא משנה אבל 5 מעלות זה כבר הבדל.

פורסם

מה הטמפ' שלך?

פורסם
  • מחבר

עם תוכנות מאמץ למעבד הליבה הכי החמה היא 74 מעלות

פורסם

מה המתח ? הטמפ' די בגבול..מה אתה מחפש קירור שיחזיק את המעבד בOC יותר מ4GHZ ? מה התקציב שלך ?

מה שאר המפרט ? איך הסירקלוציה במארז ?

פורסם
  • מחבר

אני לא על הנייח כרגע אבל אם אני זוכר נכון אז המתח על 1.32

המפרט:

core i5 760

p55 ud4p

4gb kingston 1333

gigabyte gtx 460 sli 1gb

seasonic 620

cm 690 II

אני לא רוצה לעבור את ה4. אבל כן להוריד את הטמפרטורות.

במארז שמתי את כל המאווררים שאפשר. 2 למטה מכניסים 2 למעלה מוציאים מקדימה אחד מכניס ומאחורה אחד מוציא.

התקציב שלי 200 שקל

פורסם

ניסת להפוך את המאוורר של הקירור..ככה שיקח אוויר מהקירור ויזרים אותו למעלה (במקור הוא זורק אותו ללוח האם) ?

אם לא תנסה, תראה אם יש שינוי משמעותי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בזה הרגע את מה שהצעת והתוצאות משמעותיות לרעה.

הליבה הכי חמה בidle 39 מעלות וכשהמאוור פונה לכיוון הלוח 35.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים