עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ללוח אם שלי - EP35-DS3L

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני ,

אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ?

בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה ,

מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ?

למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב ,

והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים .

ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400

תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775

אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ?

ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב .

תודה על כל העזרה !

פורסם

1. הלוח יתמוך בכרטיס. זה ממש לא משנה אם החריץ הוא בתקן 2 או לא מכיוון שהכרטיס לא זקוק בפועל לרוחב הפס הזה.

2. אין שום הבדל בין תצורת 2x2GB, 4x1GB. פשוט אם אתה משתמש בארבעה מודולים אתה לא מאפשר לעצמך להוסיף נפח זכרון נוסף בעתיד כי כל החריצים תפוסים. לדעתי אם כבר יש לך את נפח הזכרון הזה מיותר להחליפו. הסיבה הראשונה לכך היא שככל הנראה לא תזדקק ליותר מ-4GB של זכרון (עד שתזדקק כנראה כבר תחליף פלטפורמה) וגם אם כן תזקק תמיד תוכל למכור את הקיים ולקנות זכרון אחר. נכון לעכשיו חבל מאוד להוציא על סכום כסף נוסף.

3. אני מניח שאתה מתכוון לקירור הסטוק (גוף הקירור שהגיע עם המעבד). הוא לא יאפשר לך לבצע OC רציני ובהחלט מומלץ לקנות קירור מתאים. לשאלות על קירור פנה בבקשה לפורום 'קירור' ושם תקבל המלצות בהתאם לדרישות ומסגרת התקציב שלך. כשאתה פותח שם דיון אל תשכח לציין איזה OC אתה מתכנן (נמוך, בינוני, גבוה).

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה המהיר , עזרתה לי מאוד !!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים