עבור לתוכן

קיט קירור מים

Featured Replies

פורסם

אני מבין שבגדול לא ממליצים על קיטים לקירור מים למעבד ותמיד עדיף לבנות מחלקים נפרדים, רציתי להבין למה.

אם אני שוקל (לצורך הדוגמה) לקנות קיט H70 של קרוסייר , מה בדיוק הדברים שלא טובים בקיט הזה?

האם זה בגלל שהרדיאטור קטן מידי? האם זה שהמשאבה נמצאת על הCPU בלוק? האם זה בגלל שהצינורות דקים יחסית?

אני רוצה לשקול להחליף לקירור מים אבל אני רוצה בצורה כזאת שלא כל המארז שלי יהיה מלא צינורות,

האם זה שהמשאבה על ה CPU זה לא טוב ? היא חלשה מדי? האם אפשר לקנות כזה קיט ולעשות לו MOD של החלפת רדיאטור ליותר גדול

וצינורות עבים?

האם שווה לי לקנות כזה קיט רק בשביל כרטיס מסך?

פורסם

זה לא שווה פשוט בגלל שזה חלש מידי ויקר מידי, קירור אוויר טוב ייתן ביצועים טובים יותר.

פורסם

סיבות לביצועים הבינונים של הקיטים הללו לא חסר, משאבה חשלה מדי, בלוק ממוצע וכו.

שורה תחתונה בתקציב הזה, קירור אוויר יהיה עדיף..מעבר לזה ובטווח של 1500+- שקלים, אפשר לרכוש קיט מים יעודי של חברות כמו SWIFTECH וכו, שאלו קטים מצויינים ביחס למחיר שלהם, ואם אתה מחפש כמה שפחות צינורות לך על קירור אוויר ;)

כמו כן לבנות קירור מים לכרטיס מסך בודד זה די בזבוז של משאבים וכסף.

פורסם
  • מחבר

תודה

כרגע אני משתמש במוגן 2 עם מאוורר בכל צד , הוא עושה עבודה מעולה וכן הצלחתי להגיע ל OC מרשים, חשבתי שאם קיט יהיה יותר קל.. כנראה שלא.

אולי שווה להחליף את המאווררים ל Scythe S-Flex 1900rpm כדי להגביר את תחלופת האוויר?

פורסם

ספק אם החלפת מאוררים קיימים לכאלה בעלי ביצועים טיפה יותר גבוהים יעשו שינוי משמעותי בטמפרטורת המעבד שלך, ספק אם זה יעבור את רף ה1-2 מעלות בשיפור. דרגה מעל מה שיש לך זה אותן הערכות הבנויות של קירור מים שכמו שTAO ציין עולות הרבה, הכי בסיסית שנחשבת לאיכותית בסביבות ה-1100 שקלים.

פורסם

לא בהכרח, יש גם במתחת ל1000 ש"ח.

http://www.sidewindercomputers.com/ra750rswakit.html

קיט שיעשה את העבודה בצורה מצויינת, עם משלוח זה לא עובר את ה200$ אפילו.

פורסם

עם RS360, בכלל יהיה ניתן "להתפרע" ולהוסיף בלוק לכ.מסך.

אני ממליץ גם על המוצר, ובעיקר על החנות.

פורסם

תודה

כרגע אני משתמש במוגן 2 עם מאוורר בכל צד , הוא עושה עבודה מעולה וכן הצלחתי להגיע ל OC מרשים, חשבתי שאם קיט יהיה יותר קל.. כנראה שלא.

אולי שווה להחליף את המאווררים ל Scythe S-Flex 1900rpm כדי להגביר את תחלופת האוויר?

שכחתי לענות גם על זה, אם תרצה להישאר עם המוגן ולמקסם את הביצועים שלו אז מומלץ להחליף לשני מאוררי Scythe GentleTyphoon 1850RPM אשר נותנים לחץ סטטי מאוד גבוה יחסית לשאר המאוררים דבר מאוד נחוץ כאשר מצמידים מאורר לגוף קירור / רדיאטור.

פורסם
  • מחבר

עם RS360, בכלל יהיה ניתן "להתפרע" ולהוסיף בלוק לכ.מסך.

אני ממליץ גם על המוצר, ובעיקר על החנות.

אני לא מוצא את ה RS360 .

מה שכן מצאתי את זה : http://www.sidewindercomputers.com/swh2edwitr12.html בגרסאת 3 מאוורים הוא מעניין..

עם המוגן 2 הגעתי לתדרים מטורפים של 4.6Ghz וסופר פי של 9.024ש ל 1M ואני ביום יום עובד על 4GHZ עם HT ON..

כמה זה ישפר את הביצועים? אולי אני מוגבל בגלל הלוח אם?

קחו בחשבון שאני כרגע בארה"ב אז משלוחים פה בדר"כ חינם ואני אביא את זה לארץ..

תודה

פורסם

לא מסכים. אני הייתי ממליץ על הקיט הזה עם יש לך תקציב

http://www.sidewindercomputers.com/swh2edwitr12.html

מגיע עם רדיאטור שמובנה עם המשאבה החדש mpc35x שהמשאבה היחיד כרגה שיש לו יכולת של PWM והתקנה היא קל מעוד ואתה מקבלל את כל מה שאתה צריך!

בנוסף, תוכל באתיד להוסיף לזה עוד דברים כמו כרתיס מסך והרדיאטור + המשאבה תאמוד בזה בכלות. מה שכן, זה 300$ אבל אפשר למצוע את זה ב250$

קיט שבה מאוד לדעתי למישהוא שמתחיל עם קירור מים, החלקים האלו יכולים לשמש לפרויקטים בעתיד.

פורסם

אתה באמת רוצה להשוות רדיאטור של Swiftech לסדרת הRX של XSPC?

פורסם
  • מחבר

נראה לי רדיאטור 3X120 ממש גדול עלי.. אני יותר בכיוון של 2X120 - אותו דגם רק הקטן יותר..

אבל השאלה היא : לאן עוד אני אצליח להגיע עם המעבד שבקירור אוויר אני מגיע ל 4.6Ghz ?

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת, הכל תלוי בשבב שלך...

כמה מתח היית צריך ל4.6? בכל מקרה אל תסמוך על מעל 200Mhz במקרה הטוב לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים