פורסם 2011 במרץ 514 שנים להלן התוכנות:IRQ 16 NVIDIA GeForce 9600 GT OkIRQ 16 Standard Dual Channel PCI IDE Controller OKIRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 1 - 3A40 OKIRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 5 - 3A48 OKIRQ 16 Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port - 2E21 OKIRQ 16 Intel® ICH10 Family USB Universal Host Controller - 3A37 OKתודה מראש לעוזרים
פורסם 2011 במרץ 514 שנים אלא לא תוכנות אלא רכיבי חומרה.IRQ הוא בסה"כ מיקום כתובת כללי ווכמה רכיבים באותו IRQ זה עדיין לא אומר שיש התגנשות.כנראה ששאתה עוד מהדור שלא חווה הגדרה ידנית של כרטיס קול תחת משחקים ב MSDOS....מאיפה הוצאת את הנתונים האלו?
פורסם 2011 במרץ 514 שנים מחבר הוצאתי את הנתונים האלה מלוח בקרה-כלים מתקדמים-פרטי מערכת מתקדמי-התנגשויות\שיתוףואם זה גורם להתנגשות איך אני מזיז irq כך שההתנגשות תמנע? (לדעתי שי לי התנגשויות בזמן משחקים מסוימים במחשב).
פורסם 2011 במרץ 514 שנים אני לא אחזור על עצמי שוב.IRQ משותף לא אומר בהרכח שקיימת התנגשות. תשים לב שזה נקראה "התנגשויות\שיתוף".במידה ובאמת היתה קיימת התנגשות חומרה היית מרגיש את זה ישר ובמקום.
פורסם 2011 במרץ 514 שנים מחבר התנגשות יכולה להתבטא בכך? שלפעמים באמצע משחק, המחשב נתקע והפיקסלים של המסך נצבעים בצבעים שונים ואז אני חייב לפעיל את המחשב מחדש?
פורסם 2011 במרץ 514 שנים בעיה נפוצה שיש לה הרבה מאוד סיבות אפשריות אחרותאם היתה התנגשות IRQ המשחק כנראה לא היה יכול להיכנס למצב של גרפיקה כבר בהתחלה
פורסם 2011 במרץ 514 שנים אם הייתה התנגשות IRQ של כרטיס מסך לא היית בכלל יכול להפעיל את המערכת ההפעלה.אם יש לך בעיות מהסוג שציית אתה צריך לבדוק אם הכרטיס מסך שלך לא מתחמם מעבר לרצוי והאם אין בעייה בדרייבר שלו.
פורסם 2011 במרץ 514 שנים להפעיל תוכנה שעושה stress testing כמו ATI tool או OCCT תוכנת ניטור כמו HWmonitor/GPU-Z ולראות מה מתרחש בזמן אמת.מעבר למה שכבר ציינתי, גם ספק כח ג'נרי שעובד עם כרטיס מסך בעל דרישות יכול להוביל למצבים כאלו.
פורסם 2011 במרץ 514 שנים תציין בבקשה איזה ספק כח יש לך.מה שאתה צריך לבדוק זה את המעלות במאמץ כי שם מתרחשת הבעיה.
פורסם 2011 במרץ 514 שנים ^בנוסף לכל זה, תבדק אם יש בכרטיס מסך, בלוח או בתוך הספק קבלים מנופחים[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 514 שנים מחבר הכרטיס מגיע ל49 מעלות במאמץ.ספק כוח : ezcool ps-1000 500W 12cm BIG FAN PSUאם המשחק פרוץ זה משפיע?
פורסם 2011 במרץ 514 שנים טמפ' תקינה אבל עדיין תבדוק קבלים ואבקספק לא איכותי - יכול לגרום לנפילה אם הוא מתחיל להיתדרדרבעיות תוכנה / מערכת הפעלה - אפשרי גם בפרוץ וגם במקורי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.