פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אם לא קיבלת את התשובה מהתרד הזה, כנראה שהמקרה אולי דומה, אבל לא בדיוק אותו דבר, זה לדעתי שווה פתיחת תרד חדש ;D
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים עדיין אינני מבין מה הבעיה בדיוק לרכוש מאוורר 92mm ולחבר אותו עם אזיקונים.הדיון נמרח כמו מסטיק ללא פיתרון.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר לחבר "עם אזיקונים" זו לא אופציה שעלתה ברצינות לפני כן, ובכל מקרה זו לא אופציה שמקובלת עלי.אני אשאל שוב, ואם אתה רוצים, אני אפתח דיון חדש,אבל יש שאלה אחת ספציפית, ואחת בלבד, יתכן מאוד שהתשובה שלילית, אבל אשמח לדעת זאת, ולא ניחושים.האם יש אפשרות לרכוש מאוור שיתאים לגוף הקירור הזה בדיוק, ללא כל מיני קשירות ידניות ?תודה.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים http://www.arctic.ac/en/p/cooling/spare-parts/8/spare-fan-freezer-7-pro-rev.-2-freezer-7-pro-freezer-64-pro.htmlמשלוח עולה גם $3.00האם הגרסה של הקירור שלך היא עם המאוורר הלבן או עם השחור?
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר תודה רבה, השחור :http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=493453.0;attach=134521הטוח שלמוצר שציינת את את הקליפסים בצד שיתפסו את גוף הקירור ?והאם אין מאוורר כזה בארץ ?שוב תודה.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אם הייתי רואה אחד לא הייתי שולח אותך לחו"ל נכון? לולא הקליפסים בצד איך המאוורר יתפס? בטוח לא עם אזיקונים נכון? שלח מייל ל-AC ותשאל אותם אם יש יבואן בארץ שיסכים למכור לך את המאוורר.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים שלח מייל ל-AC ותשאל אותם אם יש יבואן בארץ שיסכים למכור לך את המאוורר.יהיה לו אותו סיכוי להצלחה אם ישלח מייל לנשיא קוריאה וישאל אותו אם יש חברה בסין שתסכים לייצר עבורו את המאוורר.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים בזמן שחפרת פה על רכישת מאוורר היית יכול לרכוש כבר 10 פעמים את גוף הקירור במלואו, וגם למצוא איזה עיסוק צדדי ולהרוויח בו הרבה יותר מה50 שקלים הפרש שתאורטית יכולת לחסוך על רכישת המאוורר בלבד.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אם הייתי רואה אחד לא הייתי שולח אותך לחו"ל נכון?קומנט אנחנו לא חנות.קנה מהם את המאוורר ותציין את הדגם של הקירור שלך כך תחסוך לך כאבי ראש אחרכך.QttP שנון כרגיל.
פורסם 2011 באפריל 214 שנים מחבר השאלה היא לא מה אני יכול או לא יכול לעשות, השאלה היא האם אפשר לרכוש את הנ"ל בארץ. אם מישהו יודע - מוזמן להגיב, אם אף אחד לא יודע - לא נורא, לא חייבים להגיב ללא צורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.