עבור לתוכן

דילמה בקניית מחשב נייד והחברה..

Featured Replies

פורסם

שלום אני בדילמה מה לקנות..מחשב חזק ב5000 ש''ח פלוס... או מחשב ב4000 ש''ח..אני יודע שאם אני אקנה את המחשב ב4000 פלוס אני יצטער למה לא קניתי את המחשב ב5000 פלוס... אבל האם באמת יש הבדל? בksp יש את דל למשל ואת HP מחשבים טובים ב5000 פלוס אבל בלי מקלדת מלאה(הספרות בצד )..מה אפשר לעשות בנושא?

והאם באמת יש הבדל בין החברות? תודה

פורסם

אחינו היקר, איך אתה מצפה שאנשים יוכלו לעזור ולייעץ לך, אם אתה לא מספק שום פרטים?

מצד אחד, יכול להיות שהמחשב היקר יותר (שאיננו יודעים מהו) יתן מענה יותר טוב לצרכים שלך (שאיננו יודעים מהם), ולכן שווה את ההפרש. מצד שני, יכול להיות שהמחשב היקר יותר אינו בהכרח "יותר טוב". מצד שלישי, יכול להיות שהוא כן "יותר טוב" אבל זה מתבטא בדברים שאינם רלונטיים כלל לשימושים שלך ולכן לא תרגיש שום הבדל. מצד רביעי, יכול להיות שהמחשבים שונים מאוד בתכלית - אם האחד מיועד למשחקים, למשל ומתהדר בכרטיס מסך חזק ומימדים לא צנועים במיוחד, והשני מיועד לניידות ומתהדר בזמן סוללה גבוה ובמשקל נוצה, סביר להניח שאחד מהם לפחות לא יתאים לך בכלל, וזאת בלי שום קשר למחירם או למאפיינים המדוייקים שלהם.

בקיצור, אם אתה רוצה תגובות מושכלות, נא לציין את שימושיך למחשב, עד כמה אתה מתכוון לנייד אותו, ועל אילו מחשבים מדובר בשאלתך.

פורסם

- נא למחוק את ההודעה - (סתם טרוליות מצידי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים