עבור לתוכן

מפרטים מינימליים ב1200 ש"ח - מי מהם עדיף?

Featured Replies

פורסם

לדעתי האפשרות השלישית עדיפה על כל השאר לשימושים כאלו.

פורסם

המפרט הראשון מ-RSM היחיד עם ספק לא גנרי ולכן הייתי הולך עליו בראש שקט.

פורסם

ועם יש לך תקציב של 1000 שקל ? האית משלם עוד 200 שקל בשביל ספק שהוא לא ג'נרי ? אני לא וכל השאר גם.

פורסם

^אבל זה לא המצב פה, ויש סיכוי גבוה יותר שה-200 שקלים שאתה חוסך פה אולי ילקחו ממך כשתהיה בעיה בספק (שלא נדבר אם הוא יגרור איתו עוד רכיבים).

כמו כן אל תשכח שגם למפרט מRSM יש עוד יתרונות קטנים כמו תמיכה בDDR3 (כלומר צמצום עלות שדרוג) וכרטיס מסך מעט חזק ועדכני יותר.

פורסם

נו באמת הגזמתם לגמרי, ליותר מי חצי מי ישראל יש ספקים ג'נרים, ומה זה מפריע להם ? לא זה ממש לא מפריע להם, וליותר מעניין יש לי עוד מחשבים בבית ולהם יש ספקים ג'נרים, וקרה לא פעם אחת שנישרף הספק, הוא לא לקח איתו לא את הלוח אם ולא נעליים, וזה רק מוכיח שאתם מדברים שטויות, עם לא היה לכם ניסיון עם זה אל תדברו סתם.

פורסם

1) מאיפה לך הנתונים האלה? וזה גם לא קשור משום שזה ידוע שהספק הוא רכיב די רגיש וככול שהוא יותר ג'נרי ככה הסבירות שהוא ידפק גבוהה יותר.

2) היו לי 2 ספקים ג'נריים- שניהם נשרפו כאשר אחד מהם הפיל איתו גם את לוח-האם, ככה שנסיון כן יש לי ואתה זה שכנראה מדבר שטויות, ואם היית מחפש היית רואה שהיו לא מעט מקרים כאלה.

פורסם

יש לי עוד מחשבים בבית ולהם יש ספקים ג'נרים, וקרה לא פעם אחת שנישרף הספק

I rest my case

פורסם

נו באמת הגזמתם לגמרי, ליותר מי חצי מי ישראל יש ספקים ג'נרים, ומה זה מפריע להם ?

אם אפילו לכל עם ישראל יהיו ספקי כוח ג'נריים זה לא אומר שזה בסדר וצריך להמליץ עליהם בפורום הזה.

פורסם

תקראו חתימה תבינו הכל.

theone89 זה עוד לא ראש חודש אל תוציא את הטרול שבך.

לפותח התרד, המפרט של RSM בנוי מחלקים איכותיים ובמחיר טוב.

משהו זול יותר ועדיין עם חלקים איכותיים לא תמצא, ואני אישית לא הייתי מסכן מערכת שעולה 1000ש"ח עם ספק גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים