פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך.כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו.גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח.אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל,אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים!אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים א. 3000 זה מוגזם בשביל מאיה. הוא אמור לעלות מאקסימום 1000 ש"ח תלוי בדגם.ב. אלו חברות בדיוק כמו קריאייטיב. יש להם כרטיסים טובים ופחות טובים.ל M-AUDIO יש את הרבולושין שאמור להיות מצויין. לAUDIOTRACK יש את הפרוגידי 7.1 שהוא מאד מאד טוב! (לא 192)ובכלל יש כמובן עוד דגמים...
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים הוא שואל מה מיוחד בהם שהם עולים יותר מהאודיג'יואני מצטרף בשאלה.. איזה כרטיס יש לך עכשיו שאתה רוצה להחליף?
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר היה לי פעם Audigy 2 - אבל הוא נשרף.כיום אני עם כרטיס קול מובנה. :-X
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים זהו שגם אני יש לי מובנה שאני משתמש בו והוא אחלה ולמה אתה צריך חדש? מה הבעיה במובנה?? אני מה זה לא בקיא בכל מה שקשור לסאונד אז תסביר לי קצת... ודרך אגב אני קיבלתי את הלוח IC7 של אביט וכניראה שיש שם כרטיס מובנה טוב...אז מה ההבדל בין כרטיס מובנה ללא? ומה הייתרונות כי גם אני שוקל לקנות כרטיס חדש
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים טוב אני רוצה לישאול אם עדיף לי לקנות כרטיס אודיגי על כרטיס מובנה בלוח חדש IC7 של אביטומה הייתרונות של הכרטיס כל הלאאאא מובנה
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אוקי אל תקפיץ...אם יש לך רמקולים טובים באמת שווה להשקיע בכרטיס קול טוב,או שיש לך אחד גרוע במיוחד!תעשה חיפוש לפרטים טובים יותר.
פורסם 2003 בנובמבר 2121 שנים כרטיס קול על הלוח לא יכול לממש למשל את כול האפק של [move]הסראונד[/move] אם יש לך 4 רמקולים וסאב משמע עדיף לך כרטיס סאונד חזק שיוכל לנצל את מלוא האפקטים הקולים של הרמקולים לסביבת משחק/מוסיקה מושלמת למשל אני משתמש במובנים שלי לשמיעת אוזניות ואילו בכרטיס אודיגו לשמיעת הרמקולים ותאמין לי יש הבדל בהתחלה השתמשתי ברמקולים על המובנה והיה על הפנים אז הלכתי וקניתי כרטיס סאונד חזק יחסית לפי דעתי והסאונד השתפר פלאים אני היום רואה סרטי DVD והסאונד פשוט מרשים ובמובנה הסאונד לא היה חזק ביותר הכול שאלה כמה אתה מוכן להשקיע מה יש לך ומה אתה מוכן לעבור כדי לקבל חווית סאונד מושלמת.
פורסם 2003 בנובמבר 2121 שנים מחבר כרטיסים כמו Audigy 2 מציעים פיצ'רים במיוחד בשביל משחקים - תאמין לי שהוא יעצים את חווית השמיעה גם על רמקולים ג'נריים.אגב, הכרטיס לוקח על עצמו את מלאכת הסאונד ולכן הוא חוסך הרבה מאוד זכרון.
פורסם 2003 בנובמבר 2121 שנים heh?מה קשור זכרון??יותר נכון - כרטיס קול שהוא לא מובנה לוקח על עצמו את עיבוד הסאונד ובכך מקל על המעבד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.