עבור לתוכן

מה כל כך יקר בכרטיסים האלו?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך.

כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו.

גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח.

אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל,

אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים!

אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?

פורסם

א. 3000 זה מוגזם בשביל מאיה. הוא אמור לעלות מאקסימום 1000 ש"ח תלוי בדגם.

ב. אלו חברות בדיוק כמו קריאייטיב. יש להם כרטיסים טובים ופחות טובים.

ל M-AUDIO יש את הרבולושין שאמור להיות מצויין. לAUDIOTRACK יש את הפרוגידי 7.1 שהוא מאד מאד טוב! (לא 192)

ובכלל יש כמובן עוד דגמים...

פורסם

הוא שואל מה מיוחד בהם שהם עולים יותר מהאודיג'י

ואני מצטרף בשאלה.. איזה כרטיס יש לך עכשיו שאתה רוצה להחליף?

פורסם
  • מחבר

היה לי פעם Audigy 2 - אבל הוא נשרף.

כיום אני עם כרטיס קול מובנה.

:-X

פורסם

זהו שגם אני יש לי מובנה שאני משתמש בו והוא אחלה ולמה אתה צריך חדש? מה הבעיה במובנה?? אני מה זה לא בקיא בכל מה שקשור לסאונד אז תסביר לי קצת... ודרך אגב אני קיבלתי את הלוח IC7 של אביט וכניראה שיש שם כרטיס מובנה טוב...

אז מה ההבדל בין כרטיס מובנה ללא? ומה הייתרונות כי גם אני שוקל לקנות כרטיס חדש

פורסם

טוב אני רוצה לישאול אם עדיף לי לקנות כרטיס אודיגי על כרטיס מובנה בלוח חדש IC7 של אביט

ומה הייתרונות של הכרטיס כל הלאאאא מובנה

פורסם

אוקי אל תקפיץ...

אם יש לך רמקולים טובים באמת שווה להשקיע בכרטיס קול טוב,

או שיש לך אחד גרוע במיוחד!

תעשה חיפוש לפרטים טובים יותר.

פורסם

כרטיס קול על הלוח לא יכול לממש למשל את כול האפק של [move]הסראונד[/move] אם יש לך 4 רמקולים וסאב משמע עדיף לך כרטיס סאונד חזק שיוכל לנצל את מלוא האפקטים הקולים של הרמקולים לסביבת משחק/מוסיקה מושלמת למשל אני משתמש במובנים שלי לשמיעת אוזניות ואילו בכרטיס אודיגו לשמיעת הרמקולים ותאמין לי יש הבדל בהתחלה השתמשתי ברמקולים על המובנה והיה על הפנים אז הלכתי וקניתי כרטיס סאונד חזק יחסית לפי דעתי והסאונד השתפר פלאים אני היום רואה סרטי DVD והסאונד פשוט מרשים ובמובנה הסאונד לא היה חזק ביותר הכול שאלה כמה אתה מוכן להשקיע מה יש לך ומה אתה מוכן לעבור כדי לקבל חווית סאונד מושלמת.

פורסם
  • מחבר

כרטיסים כמו Audigy 2 מציעים פיצ'רים במיוחד בשביל משחקים - תאמין לי שהוא יעצים את חווית השמיעה גם על רמקולים ג'נריים.

אגב, הכרטיס לוקח על עצמו את מלאכת הסאונד ולכן הוא חוסך הרבה מאוד זכרון.

פורסם

heh?

מה קשור זכרון??

יותר נכון - כרטיס קול שהוא לא מובנה לוקח על עצמו את עיבוד הסאונד ובכך מקל על המעבד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים