עבור לתוכן

Pch ביקורת שלילית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אחד אנשי המכירות שלנו הבטיח 3 תשלומים - תקבל אותם. .

אני מקווה מאוד שאתה מתכוון ל3 תשלומים ללא קרדיט!

• תגובות 48
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברה אם אפשר לצטט לכם משהו שנמצא כבר יותר משבועיים בדף הראשי של PCH:

IMPORTANT NOTICE ! Due to the strike of customs and sea ports, there may be changes and" irregularities in supply times of the orders. We will do everything in our power to ensure the fastest supply possible. Thank you for understanding. "

עכשיו , לבוחרים להתעלם מהודעה זו (stinger למשל) ישאו בתוצאות.

אתם תוקפים את החנות כאילו היא לר רוצה לספק לכם את המוצרים, וכי היא עושה הכל לרעתכם.

לפעמיים יש טעויות סך הכל כולם טועים.

בקשר לאספקת המשלוח שלא התקבל 3 חודשים , אני בטוח שיש סיבה הגיונית לכך חוץ מזה

שכבר לא ניתן להשיג Sdram בארץ , לפחות לא בחנות.

אני בטוח שהודיעו לך , ופשוט לא היית זמין.

סך הכל אותי תמיד שירתו טוב, ולא רק אני יכול להגיד לכם את זה.

צויינו כאן 3 מקרים שאני בטוח שכל 1 מהם בעל סיבה מודצקת ויסודר לטובת הלקוח.

יום טוב,

Dstorm.

פורסם

יסעו בתוצאות? עוד ביטוי חדש של ממציאי השפה העברית החדשה?

פורסם

כמו שסטינגר אמר על המקרה שלי(חסר ספק מאוורר למעבד ועוד 2 מאווררי UV)

תבינו, לא ייתכן בכלל ש20 יום (כמעט חודש שלם) לא יגיע משלוח אחד של ט'רמאלטייק...

לדעתי אם רוצים משיגים את החלקים (עובדה שאני הולך להזמין אותם בזיגזאג ולהם יש את החלקים במלאי)

כמו כן הופתעתי מהעובדה שאמרו לי "עוד 10 ימים יש משלוח, אבל אנחנו לא בטוחים זה יכול להיות יותר..."(וזה עוד אחרי 20 יום של המתנה)

מסיבות אישיות אני צריך את המחשב בדחיפות.

אפילו התקשרתי שיציעו לי אלטרנטיבות(חלופות) לרכיבים האלה אבל כל מה שהיה להם להציע לי היה יותר יקר ופחות טוב...

גם בחנות שלכם הטעו אותי ואמרו: "זה ייקח גג 10 ימי עסקים, בגלל השביתות אולי זה יקח 2-3 ימים יותר.."

לדעתי אתם צריכים לפרסם באתר שלכם אם יש את המוצר במלאי או לא.

לא יכול להיות שכשאני יבקש אלטרנטיבות מה שהיה לכם להציע לי זה ספק של חברה אחת בלבד(או ג'נרי)

ומאוורר למעבד שהוא יותר יקר ופחות טוב.

אני הגעתי למסקנה שאין לכם כמעט בכלל רכיבים פיזית במלאי. עדיף לפנות לחברות שהמלאי שלהם יותר גדול ושיש להם ספקים אמינים :-X

פורסם

איזה שביתה איזה שטויות כולה לפני איזה חודש היה איזה כמה ימים של שביתה

ושבוע שעבר יום אחד...

שלא יזבלו לי על שביתות אני מחכה כבר כמעט חודש להזמנה ואפילו v אחד אין לי !!

כוס עמוק נמאס לי

יום אחד של שיבושים לא משנה כלום בשיט...

פורסם

הם לא מסוגלים לספק סחורה, אז הם משתמשים בשביתה בתור תרוץ. הם לא הראשונים שעושים את זה.

פורסם

הם לא מסוגלים לספק סחורה, אז הם משתמשים בשביתה בתור תרוץ. הם לא הראשונים שעושים את זה.

גם אני חושב כמוך, כבר 20 יום חסרים לי במפרט של 20 חלקים 3 חלקים מסכנים!

השביתות היו כולה 3 מקסימום 4 ימים בכל תקופת הזמן הזו.

במקרה שלי האשימו את השביתה והעיצומים, אח"כ את הספק...

פורסם

להאשים את הספק...אחר כך יאשימו אותך...תוותר מראש ותזמין מחנות אחרת.

מזכיר במקצת את המכרזים למניהם שלא מסוגלים לספק את הסחורה, קודם מאשימים את המכס/מדינה/יצרן, אחר כך את הספק ובסוף גם ממציאים תרוץ שלא מצאו את הלקוח.

פורסם

למזלי רוב החלקים במפרט נמצאים.

מה שחסר אני מביא מחנות אחרת וPCH ירכיבו לי(אני שילמתי 150 ש"ח על הרכבת מחשב)

זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני קונה משם, אם הם היו מציעים לי פיצויי(יש כאלה שכן מציעים)

מילא אבל לפי עובד בחנות:"אין אצלנו דבר כזה פיצויים".

פורסם

תקנה הכל דרך חנות אחרת.

ובאמת אין בPCH פיצויים, הם ימרחו אותך גם שם.

פורסם

אני חושב שהבחור עם הבעיה צודק ... (ואי אפשר להגיד שהחנות לא מרוויחה על קרדיט כי אין דבר כזה וגם אצלנו בחנות מרוויחים על קרדיט)

ובקשר לבחור אחר שדיבר פה על הספק של tt אי אפשר להאשים פה את pch בגלל שאם לא נשאר להם במלאי סביר להניח שלא יהיה להם עד סוף החודש הזה עם הם עובדים עם xxxxx (עדיף שאני לא יגיד את השם) כי גם אני רציתי להזמין ואין בארץ בכלל ואפילו הייתי אצל xxxxx עצמם וניסיתי בעוד שתי יבואנים ואין בארץ פשוט עד סוף החודש אז סבלנות בקשר לזה... (אני הייתי עם בעל החנות שאני עובד בה לא כל אחד יכול לגשת אליהם ולקנות)...

פורסם

אני חושב שהבחור עם הבעיה צודק ... (ואי אפשר להגיד שהחנות לא מרוויחה על קרדיט כי אין דבר כזה וגם אצלנו בחנות מרוויחים על קרדיט)

ובקשר לבחור אחר שדיבר פה על הספק של tt אי אפשר להאשים פה את pch בגלל שאם לא נשאר להם במלאי סביר להניח שלא יהיה להם עד סוף החודש הזה עם הם עובדים עם xxxxx (עדיף שאני לא יגיד את השם) כי גם אני רציתי להזמין ואין בארץ בכלל ואפילו הייתי אצל xxxxx עצמם וניסיתי בעוד שתי יבואנים ואין בארץ פשוט עד סוף החודש אז סבלנות בקשר לזה... (אני הייתי עם בעל החנות שאני עובד בה לא כל אחד יכול לגשת אליהם ולקנות)...

בוא נניח שמקבלים משלוח בכל סוף חודש- אני הזמנתי את המחשב בסוף החודש שעבר

פורסם

מה זה בוא נניח?!

אני אומר לך שאין ליבואנים ואין בארץ בכלל!!!

פורסם

אתם מאמינים שאין להם SF2 במלאי?! (המאוורר הכל כך פופולרי היום ואני כמאט בטוח שיש להם אחד כזה במלאי, והם מספרים לי סיפורים על יבואנים ונעליים)

כי אני קיבלתי אחד דפוק ושלחתי להם אותו, הם אמרו תוך שבוע הם ישלחו לי חדש, אבל עבר כבר חודש..

שוב, אני לא מבין מה קרה לשירות של החנות, כי חבר שלי שבאתי איתו לחנות לקנות איתו את המחשב שלו, הוא קיבל אותו תוך יומיים.

עוד חבר אחר שלי קיבל היום לוח של איפוקס/מעבד AXP1800/זכרונות PC3200 (לא זוכר את החברה) (הרכבתי לו אותו)

אבל כשאני חושב על זה, אין להם שירות טוב על דברים קטנים ש"נשכחים". (כמו המקרה שלי)

פורסם

מה זה בוא נניח?!

אני אומר לך שאין ליבואנים ואין בארץ בכלל!!!

מאיפה אתה ממציא כאלה שטויות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים