עבור לתוכן

Pch ביקורת שלילית

Featured Replies

פורסם

גם לי PCH סיבחו את התחת כל אחד שם אומר משהו אחר....

יווווו הזמנתי מהם HD

אבל בסוף ביטלתי כי לא ידעתי איזה עוד שטויות יגידו לי....

אין לי כח למשחקים...

פעם זה שנה אחריות פעם זה 3 שנים

ואז שוב חוזר לשנה.........

שיתאפסו.....או לפחות ישכתבו יותר פרטים על כל מוצר...(אחריות,....)

• תגובות 48
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תעשה חשבון פשוט Lir@n.

המחשב עלה בסביבות 4300+-.

אני משלם כל חודש 220 שקל. זה ל 36 חודש.

עכשיו תעשה את החשבון 36x220=7920.

עכשיו אני רוצה שתגיד לי שלא עבדו עליי!

פורסם

אאממ...

סליחה על הבורות...אבל מה בדיוק פה החלק של הרמאות מצד PCH?

אני לא הכי בקיע בנושא אבל ההיגיון אומר ש:

א.יותר תשלומים=תוך פחות זמן הם מקבלים את הכסף

ב.הסדר התשלומים צריך להיות עם הבנק ולא עם החנות (ככה אני הבנתי שקניתי מהם)

ג.מה יוצא להם מזה שאתה משלם ב36 תשלומים ולא 3?

ד.כל הכסף של הקדיט הולך לבנק...

מכל זווית שנאי מסתכל על זה רק הבנק מרוויח-מה פה הקטע של הרמאות מצד PCH?

את החלק הזה של "מה יוצא להם" אלכס החליק באלגנטיות.

אז דווקא יוצא להם הרבה מעסקת קרדיט

להבדיל מעסקה רגילה שלוקח לה הרבה ימים עד ש PCH רואים אותה בחשבון שלהם, במקרה של קרדיט הם מקבלים את הכסף מיידית.

די דומה לתשלום במזומן.

פורסם

תעשה חשבון פשוט Lir@n.

המחשב עלה בסביבות 4300+-.

אני משלם כל חודש 220 שקל. זה ל 36 חודש.

עכשיו תעשה את החשבון 36x220=7920.

עכשיו אני רוצה שתגיד לי שלא עבדו עליי!

איך אפשר לסכם לעשות תשלומים בלי קרדיט ?! הרי חייב להיות פה ריבית כי אתה עושה בכמה תשלומים ..

פורסם
  • מחבר

זהו שאם הבחורה שדיברתי איתה ביום של קניית המחשב הייתה אומרת לי את זה לא הייתי קונה את המחשב מPch. אבל נאמר לי אחרת.

פורסם

מה שאני שונא אצלם שהם לא יכולים להתחייב ל10 ימי עבודה. הם אומרים שהם יעשו את זה עד אז אבל אם אין אז אתה פשוט מחכה,

הזמנתי פעם מחשב, אחרי 10 ימי עבודה התקשרו אלי להגיד לי שחלק לא נמצא ואז חיכיתי עוד שבועיים ולא קיבלתי שום פיצוי, ושום כלום

פורסם

ההתחייבות ל10 ימי עבודה ברגע שיש את כל המוצרים במלאי...

אם אין אז תצטרך לחכות

פורסם

אם עושים עסקה בתשלומים אז הלקוח משלם תשלום ו PCH מקבלים תשלום

ככה כל חודש עד שהעסקה נגמרת.

אם עושים עסקת קרדיט אז הבנק נותן לPCH את כל הכסף מיידית והם יוצאים מהתמונה.

עכשיו מה שנשאר זה עסקת הלוואה בין הלקוח והבנק בתמורה לריבית.

פורסם

הסבר על קצר על ההבדל בין עסקת קרדיט לעסקת תשלומים רגילה.

עסקת קרדיט מתבצעת דרך חברות האשראי, הם מצידן, מעבירות את כל הכסף מיידית לבית עסק ופורסות ללקוח את התשלום לפי בקשתו (אם אני לא טועה עד 36 חודשים) . היתרון הוא שגם אם בית העסק לא רוצה לעשות לך תשלומים תוכל לעשות את זה דרך חברת האשראי. החיסרון הוא שחברות האשראי לוקחות ריביות מטורפות על העסקאות האלה. בעסקת תשלומים רגילה הריבית ואו ההצמדה נקבעת בין בעל העסק ללקוח (כמובן שיכול להיות שבעל העסק יציע עסקת תשלומים ללא ריבית בכלל) והיא בדרך כלל די נמוכה עם תוספת קטנה של הצמדה. כמובן שבעסקה כזאת בעל העסק יקבל את מלוא התשלום רק בסוף תקופת התשלומים.

פורסם

קצת תיקונים

עסקת קרדיט מתבצעת בין הבנק ללקוח בתיווך של חברת האשראי, קיימים מקרים של עד 48 תשלומים.

בעסקת תשלומים אין ריבית.

פורסם

אתם קצת טועים פה.

זה נכון כי את הכסף של עיסקת הקרדיט מקבלים ללא המתנה רבה, אבל גם את הכסף של עיסקת תשלומים רגילה אפשר לקבל מיידית. רק צריך לדעת איך לעשות את זה.

בשבילינו זה לא משנה בהרבה - אבל הנוהל הוא שעובדים לקרדיט. ואתם יודעים למה ???

בגלל שהבנק לוקח על עיסקאות קרדיט ריבית הרבה הרבה יותר נמוכה מריבית על "תשלומים" רגילים שלוקחות חברות אשראי. זה יותר טוב ללקוח, כי בסופו של דבר הוא משלם פחות.

לגבי המקרה הזה שוב - זה טעות שנעשתה בתום לב. כל יום עוברים בחברה עשרות עיסקאות אשראי.

לפעמים וקורת טעויות ,כולנו בני אדם. בסך הכל מה שקרה , זה שכאשר במכשיר חיוב היה צריך להכניס מספר תשלומי קרדיט - הוקש "ENTER" ! במקרה הזה לא קרה שום דבר שלא ניתן לתקן. כפי שכבר אמרתי ללקוח - תגיע, נסדר את העיניין ותשלם איך שהובטח לך. אם אחד אנשי המכירות שלנו הבטיח 3 תשלומים - תקבל אותם. רק חבל שאתה לא זוכר מי הוא, שאוכל לתת לו על הראש - כי הוא סטה מנהלים, וזה אסור !

אני עדיין לא מבין את עיניין הרמאות פה - אבל אולי זה רק אני. את ההחלטה הזו אני אשאיר לכם, הלקוחות.

Cheers,

Alex - PCH

נ.ב. - בעיניין הטרמלטייק , אתם צודקים לגמרי. אין בארץ ספקים ועוד מוצרים רבים של TT כבר הרבה זמן. חוץ מהעובדה שמשלוחים וזמני האספקה של חברת THERMALTAKE הטייואנית לא סדירים בכלל, היבואן הבטיח זמן אספקה מסויים ( בגלל זה המוצרים גם לא ירדו מהאתר ) , ובפועל משלוח התעכב מאוד.. הוא צפוי להגיע בעוד 10-13 ימים, אם מר אמיר פרץ הנכבד לא יעזור לנו בזה.

פורסם

לפני 3 חודשים עשיתי אצלם הזמנה דיברתי עים נציג שרות שלהם פעמיים שהבטיח את ההספקה עד 10 ימים ועדיין לא קיבלתי מהם כלום אפילו לא טלפון ממש מגעיל.

אישור ההזמנה:

================:

Shipping Method: NO DELIVERY

Mode of Payment: CASH

Payment Information:

Order No: 20030930-45741

Order Date: 30.9.2003 19:15:36

Item:

=====

Item No. Amount Unit Price Total VAT%

--------------------------------------------------------------------

002388 2 NIS 329.74 NIS 659.49 0

Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB DDR Video Card

000958 2 NIS 220.97 NIS 441.94 0

SDRAM 256MB PC133 Hynix Original Memory [ for P-IV / P-III

(Intel 815 only) ]

Description Net VAT Gross

--------------------------------------------------------------------

Subtotal: NIS 1,101.43 NIS 0.00 NIS 1,101.43

Shipping Costs: NIS 0.00 NIS 0.00 NIS 0.00

Payment Fees: NIS 0.00 NIS 0.00 NIS 0.00

Final Amount: NIS 1,101.43 NIS 0.00 NIS 1,101.43

Altern

אל תשלמו כלום מראש כי הכסף יגבה ולא תקבלו סחורה.

עדיף לקנות בכל מקום מאשר אצלם במקום לחכות יותר מ3 חודשים ולא לקבל את הסחורה שהיתה במיבצע.

ולעובדי PCH תפנימו הלקוחות הם בסופו של דבר מי שמשלמים לכם את המשכורת, לא יהיו לקוחות לא תהיה משכורת.

ולקוחות לא מרוצים מהשרות שלכם ממועדי ההספקה (יש בכלל הספקה ?) ומעיסקעות תשלומי הקרדיט נושאות הריבית שכלל לא

ביקשו.

בסוף לא ישארו לכם בכלל לקוחות ותאלצו ליסגור את הבסטה.

DAN

פורסם

רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים

סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר..

מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט!

דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג >:(.

מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים

אבל זה הפסד שלהם!

רמאים!

תבטל את החיוב, תחזר להם את המחשב ותקנה בחנות רצינית.

אתה לא הראשון וגם לא האחרון. לפחות הם לא טענו שהכרטיס אשראי שלך הוא עם הגבלה של 500 ש"ח בזמן שנציג שירות של חברת האשראי על הקו ושומע אותם. עוד באותו יום הזמנתי מזיגזג בדיוק את אותה הזמנה וקיבלתי אותה אחרי יומיים בלי שום סיפורים ומריחות.

פורסם

צודק לחניות כאלה אן זכות קיום אני עדיין ממתין 3 חודשים לסחורה שהיתה במיבצע.....

DAN

פורסם

לגבי המקרה הזה שוב - זה טעות שנעשתה בתום לב. לפעמים וקורת טעויות ,כולנו בני אדם.

well אתה יודע על טעויות משלמים במקרה הזה לקוח שילם על זה ....בעתיד אתם תשלמו על זה איבדתם כמה לקוחות עכשיו, לפחות אני יכול להגיד שאני רציתי לקנות ממכם כמה חלקים ואני לא אקנה ...וההמשך זה פשוט כדור שלג

תעסיק עובדים יותר רציניים ויותר אחראיים שלא ילחצו בטעות על enter שלא צריך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים