עבור לתוכן

צריך עזרה בבנית מחשב בתקציב 2500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שמתאים לסטודנט אבל שיהיה מהיר, עם צורב (עדיפות ל 8 MB באפר) ועדיפות ל 512 K (זיכרון מעבד) ללא רמקולים וללא מסך עם מקלדת עם עכבר ו+הרכבה. שיתאים ל WINDOWS XP לא למשחקים, כרטיס קול ומסך מובנים. ושיהיה מאווורר (אני הולך להשאיר אותו פתוח ימים כלילות)

פה אני ממש רוצה עזרה בכך שתתאימו לי רשת בייתית ז"א ראווטר (רגיל) למחשב שנמצא אצלי באחד החדרים (אבל שאני לא יצטרך להשאיר אותו דולק כאשר אני מעוניין לגלוש)וכרטיס רשת למחשב שאתם בונים לי (וכן התקציב הוא שונה- הכי פחות כסף יתאים לי) אני רוצה שיתאים ל 750K.

והשאלה שלי האם אני צריך אחרי הרשת הזאת גם קו טלפון בחדר או שכרטיס הרשת מתחבר לראוטר שמתחבר למודם שנמצא במחשב שבסלון (לא זה)?

תודה מראש, מוטי.

פורסם

תשנה את הכותרת קודם אף אחד פה לא חייל שלך!!!

פורסם

שמתאים לסטודנט אבל שיהיה מהיר, עם צורב (עדיפות ל 8 MB באפר) ועדיפות ל 512 K (זיכרון מעבד) ללא רמקולים וללא מסך עם מקלדת עם עכבר ו+הרכבה. שיתאים ל WINDOWS XP לא למשחקים, כרטיס קול ומסך מובנים. ושיהיה מאווורר (אני הולך להשאיר אותו פתוח ימים כלילות)

אחרי שסיימנו את זה אני רוצה בבקשה שתתאימו לי רשת בייתית ז"א ראווטר (רגיל) למחשב שנמצא אצלי באחד החדרים (אבל שאני לא יצטרך להשאיר אותו דולק כאשר אני מעוניין לגלוש)וכרטיס רשת למחשב שאתם בונים לי (וכן התקציב הוא שונה- הכי פחות כסף יתאים לי) אני רוצה שיתאים ל 750K.

והשאלה שלי האם אני צריך אחרי הרשת הזאת גם קו טלפון בחדר או שכרטיס הרשת מתחבר לראוטר שמתחבר למודם שנמצא במחשב שבסלון (לא זה)?

אני שמח שאתה רוצה, אז אתה יכול לחכות עד מחר! תשנה מהר את הכותרת והתוכן! >:( >:(>:(

פורסם
  • מחבר

היי היי חברים, לא לכעוס!!!

הכותרת היא ככותרת ז"א היא באה לתמצת את מה שצריך. כול כך בבקשה!!!

איך בכלל משנים את הכותרת? אני לא מצליח לשנות.

הכוונה היא שבבקשה תבנו לי מחשב ב 2500 ש"ח לא כפקודה, אני יכול לנסות עד מחרתיים ואני לא יצליח!

מצטער על אי ההבנה! :D

בברכה מוטי! :)

פורסם

יתכן מאוד שתמצאו מחשב מתאים במפרטים המומלצים של האתר. יש שם כ-40 מפרטים לפי תקציבים וצרכים שונים, אשר מתעדכנים באופן חודשי - שווה בדיקה!!

הנה החוקים הבסיסיים הנשמרים בפורום זה לשימוש פורה ונעים יותר לכלל משתמשי הפורום, בהרחבה:

1) החוק שפועל המון נגד האשכולות שנפתחים בפורום, יחסית, הוא הנקודה של כותרות הדיונים. חוץ מכך שתוכלו לקבל יותר עזרה ויהיה קל יותר לעזור לכם אם תפרטו יותר לגבי הבעיה בנושא האשכול, כותרות אינפורמטיביות הן חובה. הדברים שעל הכותרת חובה לכלול בצורה מינימאלית הם פשוטים מאוד:

א. תקציב מקסימלי או שיעור מסוים לגביו, אם קיים כמובן. הסכום הכספי אשר אתם מוכנים להשקיע בשביל המחשב החדש.

ב. צרכי המחשב - מטרות השימוש. בין אם זה משחקים, עריכת וידאו או כל תחום אחר אשר בכוונתכם לרכוש מחשב בשבילו.

דיונים עם כותרות כגון "הצילו!!!", "עזרה!!!", "דחוף!!!" , שמכילות ביטויים כאלה או כל כותרת אחרת לא עניינית, ינעלו במקום ללא אזהרה.

בנוסף, חובה להמנע מריבוי מיותר של סימני שאלה וסימני קריאה בכותרת.

דחיפות היא הבעיה שלך, לא שלנו. טעינה שהיא השאלה "הכי דחופה בעולם" נראת בפורום כנסיון נואש , פתטי ואנוכי לקבל תשובה מיידית ויחס מיוחד. רוב האנשים יבחרו לפסוח על סגנון שאלה שכזה, ולהדחיק את עצם קיומה.

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת ע"י כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בת'רד, מצד שמאל למעלה.

פורסם

תודה על ההבנה ועל ההתנצלות ותלמד נימוס! והנה לך המפרט :

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1

Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 388.15 ] 1

Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 247.01 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 430.58 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1

CD-RW / DVD-RW : MSI 52/24/52 Retail CDRW [ ¤ 222.38 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1

Cases : Tsunami Virgo Blue 350W P4 Case [ ¤ 216.87 ] 1

Cooling / Modding : Generic 80mm Fan [ ¤ 23.63 ] 1

Service : Computer Assembly [ ¤ 152.28 ] 1

הכל כאן מעולה ומארז גם טוב ואין בו ספק ג'נרי והוא מארז מעולה הספק שלו שקט פלאים! הצורב של MSI גם מעולה(יש לי אותו והוא לא שבר אף דיסק וגם לא קרתה פעם אחת שהוא גמגם או לא צרב טוב. יש לך עם המארז מאורר 80MM , דיסק קשיח 80GB ללא 8MB BUFFFER אבל זה לא ממש ממש משנה בשבילך , 256MB זיכרון 333MHZ ולוח עם כרטיס קול רשת ומסך מובנים.

פורסם
  • מחבר

תודה. ומצטער על התקרית הבהחלט מביכה מצידי.

שאלה: לא עדיף לרדת במעבד לטובת זיכרון 512K? (ואני מחפש פה שני דברים: קודם כל מהירות והדבר השני שיהיה חזק).

כמו כן אני יכול לרדת HD של 40 GB ואני יודע ש8 MB כן מוסף מהירות נכון?.

ואת ה DVD אפשר להוריד ובמקומו רק צורב. (אין לי צורך ב DVD יש לי אחד בחדר).

שוב המון תודה.

פורסם

1. אין כאן DVD יש כאן רק צורב של MSI

2.במעבד יש 512K זיכרון מטמון ו256MB זיכרון כללי של המערכת שיספיק לשימושים שלך בהחלט

3.המחשב דיי חזק ויספיק לכל השימושים שלך

4. ההאדיסק אולי טיפה יותר איטי מהארדיסק עם 8MB אבל הוא 80GB ? מה עדיך נפח או מהירות? לדעתי נפח!

5. זהו , המפרט בסדר גמור , תחכה לעוד תגובות אבל לדעתי אינך צריך אותם כי לדעתי כולם יגידו שזה הכי טוב בכסף הזה כולל הרכבה.

פורסם
  • מחבר

אגב זה מסוג ה קייסים שאפשר להוסיף להם אחר כך כרטיס מסך וכ"ו.

כמו כן את המחשב הזה יהיה ניתן לשדרג נכון?

פורסם

בהחלט ניתן לשדרג ויש לך סלוט AGP 8X לכרטיס מסך לא מובנה על הלוח ויש לך שני סלוטים פנויים לשידרוג זיכרון על הלוח...

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהלוח אם הוא ללא USB2 זה נחוץ?

כי כבר ביצעתי הזמנה.

פורסם
  • מחבר

אגב איזה מהירות המעבד הנ"ל ( הבארטון)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים