עבור לתוכן

שאלה לגבי הגדרת ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת.

כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל).

את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואני מניח שאפשר לחסוך את התשלום והטרחה ולעשות זאת לבד. החשש שלי הוא שלא אדע איך לעשות זאת ב100%. יש לי נסיונות טובים עם זה, בגדול. אני לא רוצה להסתבך שוב, אלא לעשות את זה כמו שצריך (מבלי להצטרך טכנאי לשם כך).

בנוסף לחיבורי האת'רנט הרגיליים, קיים גם חיבור אלחוטי ו-ACCESS POINT. האם ישנה משמעות מיוחדת לאקסס פוינט מבחינת הגדרות, או ששימוש מהיר ב-WIZARD יעשה את העבודה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים