עבור לתוכן

מודינג

Featured Replies

פורסם

קניתי גקסון כדי לעשות חלון במארז עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני שם את הסכין בגקסון?

פורסם

אני מציע לך למצא מישהו שיעזור לך לעשות את זה , שלא תגמור קטוע גפיים בגלל שרצית לעשות חלון .

פורסם
  • מחבר

אני מציע לך למצא מישהו שיעזור לך לעשות את זה , שלא תגמור קטוע גפיים בגלל שרצית לעשות חלון .

:lol: :lol: :lol:

אל תדאג קודם כול אני סתם יחתוך דברים לנסיון(וכיף) ;D

פורסם

שאלה דיי רלוונטית לנושא : בן כמה אתה ?

פורסם
  • מחבר

שאלה דיי רלוונטית לנושא : בן כמה אתה ?

17 למה?

פורסם

כי יש לJIGSAW ( ולא ג'קסון ) כוח עצום , ואם לא תצליח להשתלט עליו , אז קצת תשכח מהלעשות את החלון . תנסה לנסר דברים אחרים , אתה צריך מסורית לברזל , וקח בחשבון שאם אתה מפקשש , אין דרך חזרה . הרסת וזהו .

פורסם
  • מחבר

כי יש לJIGSAW ( ולא ג'קסון ) כוח עצום , ואם לא תצליח להשתלט עליו , אז קצת תשכח מהלעשות את החלון . תנסה לנסר דברים אחרים , אתה צריך מסורית לברזל , וקח בחשבון שאם אתה מפקשש , אין דרך חזרה . הרסת וזהו .

כבר אמרתי לך אל תדאג אני קודם כל מנסה על דברים אחרים ויש לי מסורית לברזל אבל אך אני מרכיב אותה?

פורסם

צריך להיות לך כמו פרפר של מקדחה או מברגה , רק בקוטר יותר קטן , צריך להיות לך בה גלגל שייצב את המסורית , ותופסן כזה .

אין שם הרבה מה לעשות לא נכון .

פורסם
  • מחבר

צריך להיות לך כמו פרפר של מקדחה או מברגה , רק בקוטר יותר קטן , צריך להיות לך בה גלגל שייצב את המסורית , ותופסן כזה .

אין שם הרבה מה לעשות לא נכון .

תודה הצלחתי פשוט לא ראיתיאת ה"פרפר".

עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לחתוך מהאמצע של משהו?( נגיד אם יש ריבוע אז להתחיל לחתוך מהאמצע של הריבוע).

פורסם

כן, עושים חור עם מקדחה איפה שרוצים להתחיל, נכנסים לשם עם המסור..ומתחילים לחתוך

פורסם

מהאמצע ?

לא הבנתי למה אתה מתכוון . אתה חייב שיהיה לך חור כדי שתתחיל לנסר מאיפשהו

פורסם

כן

תיכנס לשם עם מקדחה ואז תחתוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים