עבור לתוכן

צריך שילוש מקודש לגיימר עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה, אני רוצה לעדכן את המערכת שלי כי אני מרגיש שהיא כבר לא סוחבת אפילו אחרי שעידכנתי לHD6970. ב3dmark 2011 לדוגמא קיבלתי רק 4100 ובמולטי של BF2 אני מקבל באיזור ה30-50 FPS בלי פילטרים (אני משחק על 2560X1440). אני גיימר כבד ועוד מעט יש גל של משחקים חדשים אז אני רוצה להיות מוכן.

אני לא מעוניין באוברקלוק כרגע אבל חשוב לי קירור שקט. כרגע הAC freezer extreme עושה עבודה טובה אבל הוא לא יתאים לתושבת חדשה אם נחליט להחליף גם לוח אם, לכן אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500-400 שח בשביל קירור חדש במקרה הצורך (או חריגה כללית).

ההתבלטות שלי היא בין לעדכן רק מעבד, לQ9650 לדוגמא, זה יעלה לי פחות ואקבל קפיצת ביצועים די מכובדת,

או שללכת על i5 2500 עם זכרונות DDR3 ולוח B3 שעוד שבוע נראה כבר במלאי בחנויות בארץ.

אשמח לתגובות בעניין, תודה רבה מראש.

פורסם

BC 2 זה כלי מדידה מאוד גרוע. המשחק הזה חייב QUAD אם אתה רוצה לשחק אותו בלי גמגומים וירידות FPS ב MP.

ברזולוציה המטורפת כמו שלך, כל QUAD יהיה טוב, כי כמו שהמומחים אמרו פה לא פעם אחד ב רזולוציות כאלה חשיבות של כרטיס מסך יותר גבוהה.

אולי יתקנו אותי, אבל נדמה לי שלאומת זאת שHD 6970 הוא כרטיס מאוד חזק, אבל עדיין לשחק בהגדרות מקסימליות עם כל הפילטרים ברזולוציה שלך הוא לא מספיק.

פורסם
  • מחבר

חבר הציע לי את הQ9650 בתמורת החלפה 900 שח + הE8400 מה דעתכם?

פורסם

חבר הציע לי את הQ9650 בתמורת החלפה 900 שח + הE8400 מה דעתכם?

e8400 חדש עולה 700, ה-Q9650 חדש עולה 1500.

זאת נראית עסקה די הוגנת בהנחה לשניכם עדיין יש / אין אחריות בהתאמה :)

פורסם
  • מחבר

אוקי אז שאלה אם אני מחליף רק מעבד עדיין צריך לפרמט או מספיק רק לאפס ביוס? (מצטער על הבורות)

פורסם

1. כפי שנאמר, ייתכן מאוד שהבעיה שלך נעוצה ביכולת של המערך הגרפי ולאו דווקא במעבד. אמנם מעבר למעבד מרובע ליבה הוא רעיון טוב באופן כללי כשמדובר במשחקים (ובכלל), אבל ברזולוציה שבה אתה משחק למערך הגרפי חשיבות גדולה פי כמה.

2. אני באופן אישי לא חושב שמדובר בעסקה משתלמת. אם תמכור את המעבד שלך ותקנה מעבד כמו ה-Q9550 מיד שנייה זה יהיה עדיף. אם תמכור את המערכת שלך (למעט כרטיס מסך) אז בצירוף אותם 900 ש"ח כבר תוכל להשקיע בפלטפורמה חדשה. רק לשם דוגמה, ב-900 ש"ח בערך אתה יכול לקנות פלטפורמה מבוססת Athlon IIx4.

יחד עם זאת גם אין מניעה חד משמעית מלבצע את העסקה הזאת, פשוט לדעתי היא לא משתלמת.

3. כשאתה מחליף מעבד לא יהיה לך צורך בהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (ברוב המקרים).

פורסם

כרגע היסתכלתי בKSP כנראה שניגמרו להם מעבדי הQ,

אים אתה מעוניין ללכת על לוח אם מעבד וזיכרונות(מעבד מרובע ליבה)הכי משתלם בשבילך זה מערכת מבוססת AMD.

אלא אים אתה מעדיף מערכת מבוססת intel שהיא קצת יותר יקרה.

פורסם
  • מחבר

החלטתי להחליף עם החבר בסוף, הפתרון הכי זול מבחינתי. תודה לכולם.

פורסם

אם אתם שאולים אותי לא הייתי עושה את העסקה הזאת :kopfpatsch:

ב1000 אתה קונה i7 אולי הגזמתי אבל זה לא שווה 900 שקל !@!@

פורסם

אני בטוח שאים תדבר איתו הוא יוריד עוד קצת למה יש חברים ::)

פורסם
  • מחבר

עוד לא קניתי, אבל למצוא לוח לi7 ולמצוא טכנאי שירכיב מחדש את כל החלקים זה עוד חור בכיס, להחליף מעבד לוקח כמה דקות...

פורסם

אם אתה יכול להחליף מעבד אז לוח זה עוד קצת זמן.

פורסם
  • מחבר

האם אני גם אצטרך לפרמט אם אחליף לוח ומעבד? כי בדיוק פירמטתי לא מזמן ואני עובד מהבית אז אני מעדיף לא לבזבז שוב את הזמן על לגבות/להתקין הכל מחדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים