עבור לתוכן

חלונות 7 לא עולה אחרי התקנת דרייבר של הלוח אם..

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box

אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'..

החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..)

ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל)

החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7

הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייבר שהתקנתי (האחרון שהותקן לפי חלונות) גורם לבעיה ולא מאפשר לחלונות לעלות

חלונות ניסתה תיקון אוטומטי ונכשלה

עברתי למצב מתקדם - שם ניסיתי לעשות system restore לכמה נקודות שונות. הרוב לא הצליחו גם אחרי שחלונות טענה שהצליחה, אתחול החזיר אותי לאותו מצב..

ניסיתי לאתחל את חלונות במצב בטוח - התפריט בחירה נפתח, אני בוחר מצב בטוח, אבל הנ"ל אחרי התחלת ההרצה שלו, עף שוב לאתחול...

v

פורסם
  • מחבר

היי - רק רציתי לעדכן שפשוט התקנתי מחדש

השאלה הגדולה היא האם כדאי להתקין את הדרייברים בשנית? אני מן הסתם מאוד חושש?

יש למישהו רעיון על איך להתקדם עם זה (התקנה) בלי לקחת סיכון גדול או לסירוגין, דרך אחרת?

שוב תודה

פורסם

אל, מן הסתם אם יש בעיה אז זה לא יעזור.

אל תעדכן אם אין לך צורך בסיסי בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים