פורסם 2011 במרץ 114 שנים שלום לכם,אני בעוד כחודש עובר לאיטליה ומתחיל ללמוד שם רפואהאני אצטרך מחשב שישמש אותי כסטודנט לרפואה (פחות גרפיקה או תוכנות כבדות כאלה או אחרות)אך גם מחשב שישמש אותי לתקשורת עם הבית (ואולי אפילו לצפות בטלויזיה דרכו כדי להיות בקשר עם הארץ)אלה השימושים העיקריים ביותר.ולכן רצוי שיהיה לו חיי סוללה ארוכיםמשקל נמוך (זה בונוס אבל אני לא "כוסית")ומסך לא גדול מדי אבל גם לא פיצי - משהו באמצע - סביבות ה13 גג 14 אינץ אני חושב שיהיה אחלהמשהו מאוד נחמד שיכול לעזור (אך לא חובה!) זה כניסת USB3שימו לב שכרגע התקציב פחות משנה ליויש לי אופציה לרכוש אותו באירופה ואפילו דרך ארה"ב (במידה ואני מוכוון על דגם ספציפי!)ככה שאם יש מחשב יותר טוב שאפשר לרכוש באירופה\ארה"ב בתקציב של כ1100 $ או כ 900 יורו - זה אפילו עדיף.תודה רבהניסן
פורסם 2011 במרץ 414 שנים המחשב לא דחוף לך לפי מה שאני מבין (אחרת לא היית כותב שיש אפשרות לרכוש אותו באיטליה).חכה עם הרכישה ליציאת הדגמים החדשים של רוב החברות (עם מעבדי ה-SB) - עניין של מספר שבועות.מה אתה מגדיר זמן סוללה ארוך?
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר המחשב לא דחוף לך לפי מה שאני מבין (אחרת לא היית כותב שיש אפשרות לרכוש אותו באיטליה). חכה עם הרכישה ליציאת הדגמים החדשים של רוב החברות (עם מעבדי ה-SB) - עניין של מספר שבועות. מה אתה מגדיר זמן סוללה ארוך? סליחה שלקח לי קצת זמן להגיב... תוכל להרחיב קצת בנוגע למעבדי ה SB מה זה צריך להגיד לי ביחס ל i3-7 למיניהם? וכן לחודש הקרוב הוא לא חשוב לי - אבל לחודשיים הקרובים אני חושב שזה יהיה קצת יותר לחוץ. אא"כ תגיד לי - חביבי תקנה את המחשב באירופה וזה ישתלם לך הרבה יותר... ואז אני באמת אגיע לאיטליה ואקנה אותו ואז יהיה לי קצת יותר מחודשיים =] לגבי סוללה. מבחינתי כל סוללה שהיא מעל 4-5 שעות זה מעולה. אני חושב על זמני טיסות ועל נסיעות ברכבות ועל שיעורים בלימודים - ואני חושב שזה יכול להיות מאוד אופטימלי 4-5 שעות - כמובן ששוב אם אפשר יותר - הרווחתי =] נ.ב לא יודע אם דיברתי על זה - אבל אולי כבר על הדרך אם אמרת SB.. אולי גם USB3 בילט אין אם זה לא מייקר את המפרט. תודה רבה
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר היי, עברו כמה שבועות טוביםוהזמן מתחיל לדחוק ביאני עוד 40 יום עוזב את הארץורוצה להתחיל להסגר על מחשב (או אולי על לקנות אותו מחו"ל)ראיתי שיצאו הדגמים החדשים של ה SB אז אולי הם גם באים כבר בחשבוןאפשר הכוונה?תודה.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים אני היית מחפש לדרישה הזו בחו"ל את ה-Hp ProBook 4430s החדש.נייד בתקציב, במשקל של כ-2 ק"ג, מפרט מצויין ואיכות בניה מעל הממוצע.
פורסם 2011 במאי 314 שנים מחבר תודה רבה לך על התגובהאני מחפש עוד קצת חיזוקים\המלצות שונותאני רוצה עוד השבוע לקנות מחשב =]האמת ששמעתי הרבה על מחשבי dell ו toshibaיש המלצות על משהו מהנ"ל?
פורסם 2011 במאי 414 שנים מחבר בואו נתחיל מזה, איזה מעבד אתם חושבים שאני אצטרך לנוכח הפרטים האלה?i5? i3 איזה מהירות של מעבד?וכו'...אולי זה יעזור לי יותר בגיבוש הדעהתודה
פורסם 2011 במאי 414 שנים תסתכל גם על http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7131&CatCode= מחשב מצחיק, כי ה-GT 520M הוא באותה רמה בערך כמו הכרטיס מסך המובנה במעבד אז מה הטעם להוסיף אותו בכלל... http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-520M.43104.0.html
פורסם 2011 במאי 414 שנים מחבר נשארתי עם 3 אופציות....1. ה-Hp ProBook 4430s2. ה Dell Vostro 4350 עם מעבד i3 ו4 ג'יגה זכרון3. ה Dell החדשים R2גם על אותו רעיון של מעבד i3 ו 4 ג'יגה זכרוןמה אומרים עדיף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.