פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים זה לא משקף את ה92 טורנדו אלה מאורר אחר.אלאוזה כן - טורנדו 92 אולי דוחף יותר אוויר תיאורטית אבל ה80 יותר ממוקד ובסופו של דבר יביא לתוצאות טובות יותר.בכל אופן זה לא עקרוני, לא הייתי לוקח טורנדו בלי דרך לשלוט עליורק עכשיו שמתי לב שטעיתי, באמת בטבלה זה מאורר 92 אחר.בכל אופן מה שכתבתי עדיין נכון, סיבוב קצר במספר פורומי אוברקלוק בחול יכול להוכיח לך את זה
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אני הזמנתי לפני שבועיים מ Jab Tech , את ה SLK 947U וטורנדו 92 מ'מ . אני הולך לשלוט על העוצמה שלו עם פאן באס שאני אבנה , אני רק מקווה שהוא יוכל להתמודד עם המאורר הזה 0:
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אלאוזה כן - טורנדו 92 אולי דוחף יותר אוויר תיאורטית אבל ה80 יותר ממוקד ובסופו של דבר יביא לתוצאות טובות יותר.בכל אופן זה לא עקרוני, לא הייתי לוקח טורנדו בלי דרך לשלוט עליורק עכשיו שמתי לב שטעיתי, באמת בטבלה זה מאורר 92 אחר.בכל אופן מה שכתבתי עדיין נכון, סיבוב קצר במספר פורומי אוברקלוק בחול יכול להוכיח לך את זהלא כ"כ נכון. הטורנדו הוא לא סתם מהיר-מאד, העיצוב שלו מיוחד ומיועד למזער את תופעת השטח המת.לכן המאווררים הנ"ל הם הטובים ביותר - כאשר אפשר לרסן את עוצמת הרעש שלהם.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים אני ממליץ לך להעיף מבט בת'רד הזהhttp://forum.oc-forums.com/showthread.php?s=&threadid=248951
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.