פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אני עושה הזמנה מJabtech הם התחילו לשלוח לארץ במחיר סביר של 20 $ואני מתלבט בין שני הסינקים .אני אישית מעדיף את הSwiftech כי אני לא אוהב את כל הגודל והנחושת שיש בThermalrightבמיוחד שהם מציגים ביצועים שווים.מה אתה חושבים?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים SwiftTech מעולים, ו- Thermalright לא פחות.העניין בסינקים של Thermalright שהם מגושמים, כבדים וגדולים, והלוח-אם לא מחזיק אותם לבד, להעזר בקליפים נפרדים.אני הייתי הולך על SwiftTech.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר SwiftTech מעולים, ו- Thermalright לא פחות.העניין בסינקים של Thermalright שהם מגושמים, כבדים וגדולים, והלוח-אם לא מחזיק אותם לבד, להעזר בקליפים נפרדים.אני הייתי הולך על SwiftTech.זה בדיוק על מה שחשבתי.עוד תגובות?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אני עושה הזמנה מJabtech הם התחילו לשלוח לארץ במחיר סביר של 20 $ ואני מתלבט בין שני הסינקים . אני אישית מעדיף את הSwiftech כי אני לא אוהב את כל הגודל והנחושת שיש בThermalright במיוחד שהם מציגים ביצועים שווים. מה אתה חושבים? אתה יכול לתת את האתר של JABTECH בבקשה?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אם אתה רוצה לדעת דווקא חיפשתי, אבל מצאתי רק את האתר :www.jabtech.comבלי המקף באמצע אז יצא לי אתר מוזר.....אבל בכל זאת, תודה.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אם אין לך בעיה עם רעש אז אתה יכול את הוונטק טורנדו שיתן ביצועים לא מהעולם הזה. למרות שאני הייתי קונה אותו רק אם היה לי פאן באס( משהו איכותי שיעמוד במתח גבוה מאד!)אחרת אני חושב שהפנפלו הוא הבחירה הנכונה.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר זה לא משקף את ה92 טורנדו אלה מאורר אחר.לא עקרוני כרגע, אני יזמין ככל הנראה את הפאנאפלו או פשוט אנרמקס בארץ.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים Shibby - צודק לגמרי.ה- Vantec Tornado הוא מאוורר ענק, חזק ורועש. וכאמור, הוא ייתן את הביצועים הכי טובים.אך הרעש שלו ממש בלתי נסבל בעוצמות גבוהות!לכן מומלץ לרכוש איזה מנטר מאווררים שמסוגל להתמודד עם הרבה מתח לכל ערוץ.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר Shibby - צודק לגמרי.ה- Vantec Tornado הוא מאוורר ענק, חזק ורועש. וכאמור, הוא ייתן את הביצועים הכי טובים.אך הרעש שלו ממש בלתי נסבל בעוצמות גבוהות!לכן מומלץ לרכוש איזה מנטר מאווררים שמסוגל להתמודד עם הרבה מתח לכל ערוץ.לא עולה על הדעת מכיוון שאין לי כסף גם לאיזה פאנל איכותי.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים לא עולה על הדעת מכיוון שאין לי כסף גם לאיזה פאנל איכותי.אני הייתי לוקח מאוורר מספק ישן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.