עבור לתוכן

בוקר טוב בעיה ב בקר אפיק אוניברסלי

Featured Replies

פורסם

שלום רב

המחשב אינו מזהה התקני usb שאני מנסה לכנס לחומרה ולבקר אפיק אוניברסלי לא מופיע לך שום מאפיינים בלושנית בקר אפיק אוניברסלי.... יש להזכיר שהסוג של הלוח asus 962lua מערכת הפעלה xp

פורסם

962lua זה צ'יפסט של SIS ולא דגם של לוח.

תסביר שוב מה בדיוק הבעיה אצלך ותנסה לנסח את זה בצורה כמה שיותר ברורה.

פורסם
  • מחבר

יצאות usb לא עובדות ... אחורי + קדמי ניסתי להסיר ממנהל ההתקנים ולהתקין מחדש אין אפשרות .. "p4sp-mx "

פורסם
  • מחבר

לא מזהה שום התקן של usb כמו עכבר , נטב אלחוטי , iphone , mp3 כל דבר שהוא usb

פורסם

שוב, אי אפשר לעזור לך על סמך ניחושים.

תסביר בכמה שיותר פרטים מה לא עובד והאם ב device manager ניתן לזהות בעיות כלשהן.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי ל device manager לא רואה שיש שם בעיה ... הכל תקין

פורסם
  • מחבר

שאני מחבר עכבר usb נותן לי התקן לא מוכר נכסתי לפרטים של התקן הלא מוכר מופיע לי usb\vid_0000pid_0000\5&3b00ec12&0&2

פורסם

מתי הבעיה התחילה?

האם ניסית להתקין דרייבר אחרון (עד כמה שניתן) של הצ'יפסט?

פורסם
  • מחבר

הורדתי uduntu 10.10 live cd נכנסתי ל try uduntu זה נכנס לי לשולחן עבודה שונה .....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עשיתי את הכללל ועדין ניסיתי עכברusb לא הגיב... זה סתם כאבי ראש לא יסתדר עדיף לחבר את הusb מקדימה ... יש לי כבל אני לא יודע איך מחברים ...

פורסם

כנס לביוס ושנה את זה, יש אפשרות למקלדת ועכבר USB,

פשוט תאשר.

פורסם
  • מחבר

אין את האפשרות הזאת אני נכנס לביוס ויש ואז ל advanced ואז use legacy יש אפשרות של מוסתר ,גלוי, אוטומטי

פורסם
  • מחבר

זה הסוג של הלוח "p4sp-mx

פורסם

ל USB הקדמיים יש הרבה פעמים בעיות חיבורים / בעיות חשמל וכו. בתור התחלה תנתק את כל הכבלים של הUSB הקדמיים מ FRONT_USB בלוח ותעשה את כל הבדיקות אם ה USB האחוריים

כשאתה ב ubuntu תחבר התקן USB כמו עכבר / כונן / וכו ל USB האחוריים ותבדוק אם הוא עובד

אם יש לך מפצל USB אם מנורה / מנורת USB וכו תחבר אותם ל USB האחורי תראה שהם נדלקים. אם לא, זה אומר שלא מגיע חשמל ל USB. תחפש בלוח ג'אמפר של3 מגעים בשם כמו JUSBV ותנסה לשים ג'אמפר ב 2 המצבים שלו : 5V ו 5VSB. באחד מהם לפחות אתה אמור לקבל מתח

אם לא, תבדוק שאין בלוח פיוז שרוף לייד התקע של ה USB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים