עבור לתוכן

ATI Radeon 9600

Featured Replies

פורסם

שקניתי את הכרטיס המסך החדש (RADEON 9600), היו לי בעיות של פינגים ופריימים במשחקים(כי שהחלפתי שוב לג'יפורס הכל היה חלק, בדקתי מספיק פעמים את זה).

שאני בתוך משחק רשת אני לוחץ Ctrl+Alt+Del, מסמן את המשחק (נגיד ET.exe), ושאני לוחץ עם העכבר בכפתור הימני, Set Priority ומשנה ל Low, הכל מסתדר, בכל המשחקים.

אבל מה זה לא נשמר קבוע, מישהו יודע איך אני יכול לעשות בהגדרות איפהשהו שזה קבוע יהיה ככה? או לפחות לקובץ מסוים שזה יעשה קבוע?

בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב.. מקודם גם היה לי רדאון 9200 והיו לי את אותן בעיות, או שזה יכול להיות הגדרה דפוקה במחשב או משהו.

וכן התקנתי דרייברים חדשים

פורסם

על תיהיה דפוק הבעיה של פינגים זה גם לי קורה אתה חוזר אחורה רק בשביל לשחק במשחק הזה

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

KOOK, לא הבנתי בכלל מה אתה רוצה (כנ"ל לגבי AMIT)

פורסם
  • מחבר

הרדאון עושה לי בעיות של פריימים ופינגים, ובאפשרות שאמרתי עם הקונטרול אלט ל יש אפשרות להקטין את הפינגים ושיאר קבוע נמוך, וזה באמת עוזר אבל זה לא נשאר קבוע, עם ה Set Priority ואז לשנות ל Low.

אבל זה לא קבוע.. וזה מעצבן כל פעם מחדש

פורסם

אתה עם ההתקנים שיש בדיסק?

אם כן אז תוריד את החדשים יותר 3.8+

פורסם

אין לי מושג איך הכרטיס מסך קשור לפינגים שלך אבל אתה צריך למחוק לגמרי את הדרייברים של NVIDIA, במדור הורדות יש תוכנה שעושה את זה

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך הכרטיס מסך קשור לפינגים שלך אבל אתה צריך למחוק לגמרי את הדרייברים של NVIDIA, במדור הורדות יש תוכנה שעושה את זה

אני לא רואה פה מדור תוכנות.. בא לך להביא לי לינק או שם של התוכנה?

פורסם

לא מאמין שחיפשת ולא מצאת מדור הורדות אבל בכל מקרה

הנה

פורסם

אתה לא מאמין כי הוא לא חיפש...

ולבחורצי'ק העצלן, אין קשר בין הפינג לכרטיס מסך. הבעיות פריימים נמצאות במשחק מסויים?

פורסם
  • מחבר

אתה לא מאמין כי הוא לא חיפש...

ולבחורצי'ק העצלן, אין קשר בין הפינג לכרטיס מסך. הבעיות פריימים נמצאות במשחק מסויים?

מצאתי פשוט לא הגבתי פה

וזה לא עזר, וכן יש בעיקר במשחק: Enemy Territory ve counter strike

פורסם

ניסית להתקין פאצ'ים למשחק?

פורסם
  • מחבר

ניסית להתקין פאצ'ים למשחק?

נו בטח..

אמרו לי להתקשר לחברת רדאון בארץ, למישהו יש פרטים\טלפון?

פורסם

אין חברת רדאון בארץ, יש אץ אזטק שמיבאים ATI ושאר החברות שמיבאות את מוצרי צד ג'. עדיין קשה לי להאמין שהבעיה היא פינגים. אולי התכוונת בכלל לFPS? (נסה להפעיל את התוכנה FRAPS שנמצאת באותו מקום בזמן שאתה משחק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים