פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NTלי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים תמיד אפשר לפרוץ.אבל לא צריך להיות יותר מידי פרנואידי לגבי זה.תתקין פיירוול נורמלי, כמו ZoneAlarm, Sygate וכו', ותגלוש בשקט.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר פיירוול טוב, אבל יותר מידי מציק לטעמי.מה מציק בוהוא הכי שקט !הZONE LABS כל הזמן שולח הודעות הנדחף הזה
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אם אתה מפחד מילדי סקריפטים ויש לך Windows 2000 כל מה שאתה צריך זה סיסמה טובה על כל אחד מהיוזרים על המחשבדוגמאות לסיסמה גרועה:godpassword1234וכו'דוגמה לסיסמה טובה:HwZonerulesTheworldזאת סיסמה ארוכה עם כמה שינויים ב Case (גודל האותיות) ולא משהו שברור שישימו בתור סיסמה ולכן אף-אחד לא ינחש אותהזה לא יגן בחיים בפני האקרים רציניים אבל אני לא חושב שיש להם מה לחפש במחשב שלך...עריכה:לאחר עוד קריאה של ההודעה הרשאונה שלך שמתי לב לזה שאמרת שיש על המחשב השני Windows 2000מה יש על המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט? אם זה 9X אז הוא פרוץ לכל עבר לא משנה מה ההגדרות שלו אלא אם כן שמת עליו פיירוולנ.ב. כל מה שאני אומר על 2000 תקף כמובן גם על XP
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר אם אתה מפחד מילדי סקריפטים ויש לך Windows 2000 כל מה שאתה צריך זה סיסמה טובה על כל אחד מהיוזרים על המחשבדוגמאות לסיסמה גרועה:godpassword1234וכו'דוגמה לסיסמה טובה:HwZonerulesTheworldזאת סיסמה ארוכה עם כמה שינויים ב Case (גודל האותיות) ולא משהו שברור שישימו בתור סיסמה ולכן אף-אחד לא ינחש אותהזה לא יגן בחיים בפני האקרים רציניים אבל אני לא חושב שיש להם מה לחפש במחשב שלך...עריכה:לאחר עוד קריאה של ההודעה הרשאונה שלך שמתי לב לזה שאמרת שיש על המחשב השני Windows 2000מה יש על המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט? אם זה 9X אז הוא פרוץ לכל עבר לא משנה מה ההגדרות שלו אלא אם כן שמת עליו פיירוולנ.ב. כל מה שאני אומר על 2000 תקף כמובן גם על XPעל המחשב הראשון יש XP HOMEעל השני 2K PROעל שתיהם אני כרגע שם לכל היוזרים סיסמאות שאחרים לא ישימו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.